Pa ovdje sve djeca cim.vjeruju za Mujakica 1.2 miliona eura..hahahaha molite boga za 300.000 eura da Vladana prodamo..cuj 500.000 I vise fakat nevjerovatno iz zadnje lige na dunjaluku ...vjero.su ovdje sve djeca igraju menadjere pa mastaju hajd ok,pozzNajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jun 2021, 20:51Ma drug kad su Mujakic za 1.2 miliona eura mogu i Kovu najmanje milion eura
-Najbolji golman lige 3 godine
-Jos mlad
-Ima ugovor do ljeta 2024
Kazem,ako ga dadnu ispod milion eura sve treba ugasiti
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Glup si decko,nek je tebi dobro kad Cmilja dodje ili Heba produzi,treba im dati sansu jel de

- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Kad skontas ko i kako raspolaze tim novcem, potpuno svejedno million, dva, devet miliona ili sedam ljami, isti racku.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jun 2021, 20:46Ma kakvi 500k eura???Ispod milion eura dadnu li ga gasi sve i klub i sve
Pustite djete da ide, mozda vam plate halali, pa Maldivi ganola.
Ostat ce i sabrinimklitorisima za sladoled.
Ono nekome da je glupSanchez1987 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 20:59Glup si decko,nek je tebi dobro kad Cmilja dodje ili Heba produzi,treba im dati sansu jel deboli me za njim bolan pricam uopste o politici kluba,probise glavu o akademiji i samoodrzivom klubu,a vamo cmilja, heba, krle itd al ti si ocigledno slijep za takve stvari kao i Sabra ti prosipa lafinu i gura probleme pod tepih samo da ostane sto duze u klubu dok jednom ne pukne onda vise nikad nece ni spomenuti Sarajevo.

Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
Alkoholicarki dovoljno za koktela i kakvih provoda boli nju koliko ce klub zaraditi i sta ce biti za godinu,dvije,pet..obiteljskicovjek je napisao/la: ↑11 jun 2021, 21:02Kad skontas ko i kako raspolaze tim novcem, potpuno svejedno million, dva, devet miliona ili sedam ljami, isti racku.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jun 2021, 20:46Ma kakvi 500k eura???Ispod milion eura dadnu li ga gasi sve i klub i sve
Boja dresova Turske je extra
Da malo promjenimo teme, ubiste me sa negativom

Da malo promjenimo teme, ubiste me sa negativom

JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Eh ovo je tacno.obiteljskicovjek je napisao/la: ↑11 jun 2021, 21:02Kad skontas ko i kako raspolaze tim novcem, potpuno svejedno million, dva, devet miliona ili sedam ljami, isti racku.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jun 2021, 20:46Ma kakvi 500k eura???Ispod milion eura dadnu li ga gasi sve i klub i sve
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Za 500 k eura mozes husrefa jedno 7-8 puta otpustitzagorski je napisao/la: ↑11 jun 2021, 21:18Eh ovo je tacno.obiteljskicovjek je napisao/la: ↑11 jun 2021, 21:02Kad skontas ko i kako raspolaze tim novcem, potpuno svejedno million, dva, devet miliona ili sedam ljami, isti racku.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jun 2021, 20:46
Ma kakvi 500k eura???Ispod milion eura dadnu li ga gasi sve i klub i sve
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
De procitaj jos jednom sta sam napisao u vezi decka pa mozda skontas,bolje bi ti bilo ako i malo volis klub da progledas,osim ako nemas koristi od istog pa ti sve ok dok je Nama tu,sa Krletom i Hebom do samoodrzivog klubaZoran28 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 21:08Ono nekome da je glupSanchez1987 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 20:59Glup si decko,nek je tebi dobro kad Cmilja dodje ili Heba produzi,treba im dati sansu jel deboli me za njim bolan pricam uopste o politici kluba,probise glavu o akademiji i samoodrzivom klubu,a vamo cmilja, heba, krle itd al ti si ocigledno slijep za takve stvari kao i Sabra ti prosipa lafinu i gura probleme pod tepih samo da ostane sto duze u klubu dok jednom ne pukne onda vise nikad nece ni spomenuti Sarajevo.
a cvili husruna kujica zbog nekakvog Imrana za kojeg rodjena mati ne zna da igra nogomet haha samo cvili, znamo od koga si naslijedio
![]()

Nase gazde igrali jedni protiv drugih. Gleaj sta je Namovih Nguyena u prvom timu. I jos dvojica usli sa klupe
Sve bi ja to u Akademiju

Sve bi ja to u Akademiju

- MaroonBjelave
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A koliko tek botova pocastiti i uhljupa uhljebiti u klub.AngelDiMaria je napisao/la: ↑11 jun 2021, 21:21Za 500 k eura mozes husrefa jedno 7-8 puta otpustitzagorski je napisao/la: ↑11 jun 2021, 21:18Eh ovo je tacno.obiteljskicovjek je napisao/la: ↑11 jun 2021, 21:02
Kad skontas ko i kako raspolaze tim novcem, potpuno svejedno million, dva, devet miliona ili sedam ljami, isti racku.
Husref je bar zaradio to sto je dobio za razliku od vase ikone koja samo trosi,a marke ne unese u klub.
Sve zavisi za koliko para masu zastavama..zagorski je napisao/la: ↑11 jun 2021, 21:58A koliko tek botova pocastiti i uhljupa uhljebiti u klub.
Husref je bar zaradio to sto je dobio za razliku od vase ikone koja samo trosi,a marke ne unese u klub.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Ona i cijela uprava su dali više za klub nego i jedan navijač. Tu mislim na tebe, sebe i ostale. Uzima jer je zaposlena u klubu, ideš li ti na posao za badava.Sanchez1987 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 21:09Alkoholicarki dovoljno za koktela i kakvih provoda boli nju koliko ce klub zaraditi i sta ce biti za godinu,dvije,pet..obiteljskicovjek je napisao/la: ↑11 jun 2021, 21:02Kad skontas ko i kako raspolaze tim novcem, potpuno svejedno million, dva, devet miliona ili sedam ljami, isti racku.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jun 2021, 20:46
Ma kakvi 500k eura???Ispod milion eura dadnu li ga gasi sve i klub i sve
Sta je Vico u BiH, Nam je u Vijetnamu

Jbga druze svi bi mi da se i Kova i Andrej i Fanimo prodaju za vise od miliona. Medjutim, to u praksi jednostavno nije realno... Rejting ove kukuruz lige ti to u mnogome odredjuje. Ovi poljaci su dosad najvise za igraca platili 350.000 €. Tako da, nase pregovoracke strukture ne mogu izvuci neki veci iznos za njega...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jun 2021, 20:46Ma kakvih 500k eura???Ispod milion eura dadnu li ga gasi i klub i sve.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ja neam ikone, ja sam muslimanzagorski je napisao/la: ↑11 jun 2021, 21:58A koliko tek botova pocastiti i uhljupa uhljebiti u klub.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Dobro ti si jeftina roba skromnih zahtjeva,to nam je jasno.
Trenutno korisnika/ca: AngelDiMaria, Dave, Hajdeee, Inspiracija, kogmagie46, laznokrilo, MaroonWhite1946, rimljanin90, Serha, TETRAPAK, zagorski i 177 gostiju.