HahahahahasarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:423 boda vrijede vise od jednog.MortemHz je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:37Bolje je pobijediti nego odigrati neriješeno.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:30
Jel moguce da si ovo napisao? Pa u svakom takmicenju i u svakoj utakmici je bolji onaj ciji potez odluci utakmicu.![]()
Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Euro 2020 - općenito
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A i turci haos dobro igrajuGradKamena2 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:41Talijani čudo igraju,odavno ih nisam vidio ovako dobre.

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Jako je teško razmišljati glavom, znam, ali pokušaj još jednom. Možda shvatiš.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:44Jedni potezi? Mogao bi ti svratit malo do te skole.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:42Turniri gdje odlučuju jedni potezi. Možda sam trebao pisati specifičnije, kao što djeci rade u školama.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:35
E sjebo sam se brate pravo kad sam procitao. Jos pet puta procitam da vidim da nisam ja nesto fulio.![]()
@jelle ma delegat klasicni samo baca floskule. Ove izjave su na nivou osnovne skole.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
-
- Kontakt:
U pravu si. Ovi Turci uputili samo tri šut.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:45Jako je teško razmišljati glavom, znam, ali pokušaj još jednom. Možda shvatiš.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:44Jedni potezi? Mogao bi ti svratit malo do te skole.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:42
Turniri gdje odlučuju jedni potezi. Možda sam trebao pisati specifičnije, kao što djeci rade u školama.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ako Burek sad zabije 4 komada iz slobodnih Turska ce pobjediti
-
- Kontakt:
Da je sad Yilmaz zabio bilo bi 1:3
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
A koja je tvoja poenta uopšte?
Nije mi jasno koga ismijavaš?
Samo sam napisao da u ovom formatu gdje su utakmice tvrde a pogotovo u KO fazama, jedan potez može sve riješiti. Vrlo teško za shvatiti.
⚜️~⚜️~⚜️
De ti još jednom pročitaj šta si napisao, ali s razumijevanjem.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:54
Samo sam napisao da u ovom formatu gdje su utakmice tvrde a pogotovo u KO fazama, jedan potez može sve riješiti. Vrlo teško za shvatiti.
U ovim takmičenjima je nebitno ko je bolji, bolji će biti onaj čiji potez odluči utakmicu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nebitno je ko ima veći posjed i uputi više šuteva, na kraju će proći dalje, pobijediti, 'biti bolji' onaj ko napravi odlučujuči potez koji će riješiti utakmicu.Mokes je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:56De ti još jednom pročitaj šta si napisao, ali s razumijevanjem.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:54
U ovim takmičenjima je nebitno ko je bolji, bolji će biti onaj čiji potez odluči utakmicu.
⚜️~⚜️~⚜️
-
- Kontakt:
Ko tebe ismijava. Samo kazem da je Yilmaz zabio da bi bilo 1:3. Sutra na utakmici Danska:Finska ce pobjedit ekipa koja da vise golova.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:54A koja je tvoja poenta uopšte?
Nije mi jasno koga ismijavaš?
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Nema Yilmaz dobru hold up igru. 

-
- Kontakt:
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:58Nebitno je ko ima veći posjed i uputi više šuteva, na kraju će proći dalje, pobijediti, 'biti bolji' onaj ko napravi odlučujuči potez koji će riješiti utakmicu.Mokes je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:56De ti još jednom pročitaj šta si napisao, ali s razumijevanjem.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:54
Za razliku od drugih takmicenja gdje ce pobijediti ekipa koja bude imala veci posjed lopte.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Mislim da je to velika zasluga domaćina,ubili su ih trkom i presingom,tek poslje drugog gola su pustili gas malo.let3 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:45A i turci haos dobro igrajuGradKamena2 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:41Talijani čudo igraju,odavno ih nisam vidio ovako dobre.nisu akcije sastavili ljudski, a prođe utakmica
![]()
Ove Turke najavljivali ko moguće iznenađenje,neznam samo po kojoj osnovi.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
u Evropskim klupskim takmičenjima ima više prostora za taktiziranje, igra se dvomeč, ekipa skupa igra mjesecima ili godinama.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 23:00DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:58Nebitno je ko ima veći posjed i uputi više šuteva, na kraju će proći dalje, pobijediti, 'biti bolji' onaj ko napravi odlučujuči potez koji će riješiti utakmicu.
Za razliku od drugih takmicenja gdje ce pobijediti ekipa koja bude imala veci posjed lopte.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 11 jun 2021, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
-
- Kontakt:
24-3 u sutevima
Italiju vec vidim u cetvrtfinalu...protiv Belgije

Italiju vec vidim u cetvrtfinalu...protiv Belgije

Mancini genijeDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 jun 2021, 23:04u Evropskim klupskim takmičenjima ima više prostora za taktiziranje, igra se dvomeč, ekipa skupa igra mjesecima ili godinama.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑11 jun 2021, 23:00DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 jun 2021, 22:58
Nebitno je ko ima veći posjed i uputi više šuteva, na kraju će proći dalje, pobijediti, 'biti bolji' onaj ko napravi odlučujuči potez koji će riješiti utakmicu.

On je naredio da sve omladinske selekcije Italije igraju 433 da bi igracima bilo lakse preci u prvi tim i vidi se da su uigrani
- Pensioner26
- Kontakt:
Hajde da i ovdje pokušam prognozirati
Engleska-Njemačka finale
Engleska-Njemačka finale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.