FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Matthias Fanimo će put Bugarske ili Turske: Tri kluba u igri, špekulišu se i cifre mogućeg transfera
Nigerijci navode da je Sarajevo prvobitno plasiralo prodati 27-godišnjeg krilnog fudbalera za 700.000 eura, da bi nakon toga smanjili svoje apetite jer je kako se navodi spomenuta cijena nerealna.
Najviše interesa za sada pokazuje CSKA iz Sofije koji je 31 put bio prvak Bugarske. Klub iz bugarske prijestolnice spreman je da pošalje ponudu u Titovu 38b.
Fanimovi predstavnici su navodno i u naprednim pregovorima sa dva kluba iz Turske. U pitanju su članovi Superlige Alanayspor i Konyaspor u kojem nastupa niz bh. fudbalera.
Zainteresovani klubovi su spremni izdvojiti maksimalno do 500.000 eura za igrača koji je dok je bio član West Hama imao epitet najbržeg igrača svijeta.
Fanimo ima ugovor sa Sarajevo do 2023. godine. U prošloj sezoni je bio zaista fantastičan. Na 37 nastupa imao je učinak od 13 golova i dvije asistencije.
Nigerijci navode da je Sarajevo prvobitno plasiralo prodati 27-godišnjeg krilnog fudbalera za 700.000 eura, da bi nakon toga smanjili svoje apetite jer je kako se navodi spomenuta cijena nerealna.
Najviše interesa za sada pokazuje CSKA iz Sofije koji je 31 put bio prvak Bugarske. Klub iz bugarske prijestolnice spreman je da pošalje ponudu u Titovu 38b.
Fanimovi predstavnici su navodno i u naprednim pregovorima sa dva kluba iz Turske. U pitanju su članovi Superlige Alanayspor i Konyaspor u kojem nastupa niz bh. fudbalera.
Zainteresovani klubovi su spremni izdvojiti maksimalno do 500.000 eura za igrača koji je dok je bio član West Hama imao epitet najbržeg igrača svijeta.
Fanimo ima ugovor sa Sarajevo do 2023. godine. U prošloj sezoni je bio zaista fantastičan. Na 37 nastupa imao je učinak od 13 golova i dvije asistencije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Cuj nerealno 700k eura HWHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHSHAHAHAAHHAAHAHAHAMortemHz je napisao/la: ↑12 jun 2021, 08:43Matthias Fanimo će put Bugarske ili Turske: Tri kluba u igri, špekulišu se i cifre mogućeg transfera
Ma hajde nek se je bu oni polako,sta bi oni?Djabe?Ne kontam??
Ispod 700k eura ne treba ni pricati
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Još danas i sutra analize a onda krecu kapitalci i pravimo iskorak.
Hajde napravi kalkulaciju po kojoj Fanimo košta milion eura.
Za mene je cijene dobra bice blizu one na TM nakon updata. ne treba zaboraviti ima 27 godine ne mozes dobiti za njega 1.0 €
- ElCartel11
- Kontakt:
500k€ je super cijena za Fanima uzimajuci u obzir, da smo ga mi godinu dana prije platili 50k€.
Ali ce na kraju to biti 200k€ - 300k€ maksimalno.
Ali ce na kraju to biti 200k€ - 300k€ maksimalno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Dobro gazda recimo odnijece pare a hajd ti meni navedi ne 10 ne 5 nego 1 ime iz Sarajeva koje ce davati svoje pare koliko daje Nam. Koje je to ime nekog privrednika, politicara, legende kluba jao cuj mene legende kluba pa ti ljudi nisu uzeli ni Upravljacka prava da bar budu clanovi Skupštine Kluba hahahahaha.
-
- Kontakt:
Sancez: Sta ce nam Sablic, ubleha, nije Sabrina nasla boljeg, ua...
Isto Sancez: Dje Sablic, garant Sabra nesto zayebala, ubleha ne moze trenera dovesti...

Isto Sancez: Dje Sablic, garant Sabra nesto zayebala, ubleha ne moze trenera dovesti...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
De nadji gdje sam to napisao, ovo prvo

- NisamInSajder
- Kontakt:
Kako super agent smanjuje postavljenu cijenu za Fanima
750k €, ni centa manje.

750k €, ni centa manje.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Procitas vijest na nekom portalu, ako je "negativna" znas ko je na pdf-u i lijeci svoje frustracije, a ako je kojim slucsjem nesta pozitivno po FKS onda je jedan ili nijedan post na pdf-u do sljedece negativne vijesti..
Tri-cetiri balvana to rade, a prepoznat ce se... S mozes i ti da uprstis vrlo lahko...
Husrini ratnici i mahaci zastava

Zadnja izmjena: Zip, dana/u 12 jun 2021, 10:17, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Po meni je najvaznije naci sistem da se vise plate ne isplacuju kvartalno. Treba placati svaki mjesec ljude ko god da bude tu od igraca i trenera. Tako izbjeci probleme oko nezadovoljstva zbog plata. Administracija moze primati i kvartalno ako vise vole tako
Po meni svaka ponuda iznad 500.000e za Fanima se treba prihvatiti na vrijeme. Doduše, imat ćemo i procenat za isplatit Mladosti vjerojatno, ne sumnjam da su se i oni ugradili.
- feniksptica
- Kontakt:
Ovo je isto ko sto je s Amarom bilo. Dobra s cijena s obzirom na bla bla bla i onda nas odlazak kosta 3 miliona
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Haj dobro ono,imao 5 mjeseci ugovora 330k eura+ procenat nije lose.Ali na kraju milione eura nas to kostalo...feniksptica je napisao/la: ↑12 jun 2021, 10:19Ovo je isto ko sto je s Amarom bilo. Dobra s cijena s obzirom na bla bla bla i onda nas odlazak kosta 3 miliona
Ali ovo....Ispod 700k eura za Fanima ne treba ni sjesti za stol
Ili moze 500k eura ali 40%od sljedeceg transfera traziti.
Kako me nervira ovo...Isto ko da im neko govori "Morate ga prodati,nije bitno za koliko ali mora se prodati"
Tako nikad necemo napredovati,treba imati jasan stav i ako je losa ponuda reci ne moze dovidjenja.
Dinamo i Zvezda bi za Fanima uzeli preko 5 miliona eura
A nasi ce ga dati za 300k....
Pamet u glavu upravo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pa nije dao ni feninga,sad ce godina. Imamo samo dugove,ni za virsli vise nemamo od silnog davanja.ŠTA_JE je napisao/la: ↑12 jun 2021, 09:40Dobro gazda recimo odnijece pare a hajd ti meni navedi ne 10 ne 5 nego 1 ime iz Sarajeva koje ce davati svoje pare koliko daje Nam. Koje je to ime nekog privrednika, politicara, legende kluba jao cuj mene legende kluba pa ti ljudi nisu uzeli ni Upravljacka prava da bar budu clanovi Skupštine Kluba hahahahaha.

Inace glagol davati nije primjeran za odnos vlasnik -klub. Kad nekome nesto das,onda to vise nemas a taj neko ima. Ovdje je obrnuto,svaki dolar koji Nam 'daje nama' i dalje ostaje u njegovom vlasnistvu. Tako da on nikome nista ne daje,nego on investira novac u SVOJ biznis. A to ga niko ne tjera.
Sto se tice Fanima,on jeste bio najbolji nas igrac na proljece a nije do njega,nego je do kvaliteta naseg kluba i citave lige. Dok su bili Raha i Benjo,nikad ne bi mogao biti nas najbolii igrac. A igra toplo-hladno. Ima dosta tekmi kad se nije vidio. Njegova najveca vrlina je brzina a to polako s godinama gubi a nije mlad. Stari prdohan. Koliko god nam daju,treba uzeti,para ce nam itekako trebati a vec ce neko trcati po krilu !!
Ja ne kontam ovo,cim dodje neka ponuda za naseg najjaceg igraca od nekog kluba odma daj ga,prodaj ga,ma 500 h € extra....Sve dok tako razmisljamo nikad mi napredovat necemo a to smo vidjeli na primjeru Amara i Tatara ovdje se divili,dobro je istico im ugovor uzeli milion ejjj milion i na kraju pusa titula
Trenutno korisnika/ca: admir1946, ajdohordas, Amidzaa, Armija1987, boki86, bordobijeli, Fudo, Galantni, gh0stHZ, Giuseppe1, Grk1234, johntravolta123, Lecler, MaroonWhite1946, misstianopenaldo, MSOZ101, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Oerde, Posejdon, relativizam, ristagrad, SamoDaKazeem, SilaMoc1946, USB i 240 gostiju.