Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Simpatizer
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kakvo je ovo rasulo u Sarajevu jbt? Sta se desava?
Nemaju trenera a pripreme pocele, igraci bjeze...nivo Radnika.
Nemaju trenera a pripreme pocele, igraci bjeze...nivo Radnika.
HAJ FAJV
Imam informacije da ce nas UEFA i FIFA nakon Evropsko Prvenstvo suspendovati to znaci da nece na kraju niko u Evropu otic niti ce iko dobit para od UEFA.
- Beduin
- Kontakt:
Do takvih informacija je bas lahko doci, onako dok döner kupujes kod turcina u Njemackoj ili spagete narucujes negdje u Italiji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jedna pametna osoba šuti i ceka sta ce se desiti i onda moze rec da li sam upravu ili nisam cekaj pa ceš vidjeti sta ce se desiti.
Oho, još jedan insajder na forumu.
Ne vjerujem u ovo dok Cesc ne potvrdi.
Ne vjerujem u ovo dok Cesc ne potvrdi.
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne ide to baš tako
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A realno odakle tebi ta informacija ?Harise je napisao/la: ↑12 jun 2021, 09:59Jedna pametna osoba šuti i ceka sta ce se desiti i onda moze rec da li sam upravu ili nisam cekaj pa ceš vidjeti sta ce se desiti.
Ti bas imas informaciju iz Uefa krugova i to disciplinske komisije.
Mjau !
I to sto kazes
Osim nas,mi cemo ispasti dvije sedmice poslije ali isti ****
Osim nas,mi cemo ispasti dvije sedmice poslije ali isti ****
" "!
1926
1926
A Harise, a Harise, a zašto ti je nick u vokativu?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Nemora te meni bogami vjerovati boli me briga sta vi na kraju kaze te da li ovo istina ili ne. Cekaj te poslje Eura pa ce te vidjeti sta ce se desiti, ako nisam upravu onda mi je jaran dao ne tacne informacije. Ali kako sam ja saznao, da je Mladost izbacen bez ikakve razloge i to je glavni dokaz da se politika mješa u Sportu tako da ce nas pod hitnom suspendovati! A najveci razlog zašto ce nas FIFA suspendovati je, da ce iskad naplata i obracun gdje su u zadnji godine potrošili pare koji su od drzavni porez dobili.
Dabogda ga ukinuli totalno na jedno 10 godina. Da se samo revijalni mečevi igraju.Harise je napisao/la: ↑12 jun 2021, 11:28Nemora te meni bogami vjerovati boli me briga sta vi na kraju kaze te da li ovo istina ili ne. Cekaj te poslje Eura pa ce te vidjeti sta ce se desiti, ako nisam upravu onda mi je jaran dao ne tacne informacije. Ali kako sam ja saznao, da je Mladost izbacen bez ikakve razloge i to je glavni dokaz da se politika mješa u Sportu tako da ce nas pod hitnom suspendovati! A najveci razlog zašto ce nas FIFA suspendovati je, da ce iskad naplata i obracun gdje su u zadnji godine potrošili pare koji su od drzavni porez dobili.
Ali Harise, 99,999 posto od toga nema ništa... Nažalost.
I opet pitam, što ti je nick u vokativu?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
A cekaj kad je Borac ispadao.iako je bio 4 mjesta iznad crte?Kad nije dobijao licencu za Evropu iako je bio 3. a isao vani klub sa 9. pozicije?Onda je bilo posteno?
" "!
1926
1926
Ja tu informaciju mogu samo privatno dati i ne ovdje na forum, jer ako bi dao pred svima informacije otkud ga znadem. Onda ce se više balavci pojaviti sta se desi oko FiFA. Ja samo napišem ovu informaciju da vi znate, da li ce se suspenzija desiti ili ne. A ja imam informacije da neko iz Saveza u najužem području poslo skrivenu porukuSky9 je napisao/la: ↑12 jun 2021, 11:33Dabogda ga ukinuli totalno na jedno 10 godina. Da se samo revijalni mečevi igraju.Harise je napisao/la: ↑12 jun 2021, 11:28Nemora te meni bogami vjerovati boli me briga sta vi na kraju kaze te da li ovo istina ili ne. Cekaj te poslje Eura pa ce te vidjeti sta ce se desiti, ako nisam upravu onda mi je jaran dao ne tacne informacije. Ali kako sam ja saznao, da je Mladost izbacen bez ikakve razloge i to je glavni dokaz da se politika mješa u Sportu tako da ce nas pod hitnom suspendovati! A najveci razlog zašto ce nas FIFA suspendovati je, da ce iskad naplata i obracun gdje su u zadnji godine potrošili pare koji su od drzavni porez dobili.
Ali Harise, 99,999 posto od toga nema ništa... Nažalost.
I opet pitam, što ti je nick u vokativu?![]()
Plati dug, pa ces igrati.
Samo vi budale mozete da izjednacite dugovanja sa "nemanjem reflektora"
FIFA i UEFA je NFSBIH pod lupom uzo. To ne znači da ce samo sadašnju situaciju pratiti vec od 2011 kada su prvi put dobili suspenziju. Mozda ce se procedura trajati pola godine, a ne poslje Eura sta ja znam, ali kako znam je da ce na 90% suspendovati skros. Da ce vjerovatni ljudi iz UEFA poslati svoje ljude da bi nas na kraju kontrolisali sta radimo, jer ipak nemozemo drugacje. Jer smo ne sposobni nazalost. Preko proces prijave ce vjerovatno zaposlit ljude koji bi svim zeljama radili u Savez. Ljudi koji imaju iskustvo sa Fudbalom a ne sa kriminalom...
Jbg, mogu i oni da naprave reflektore,ne plate i imaju onda dug.A ako ces iskreno,ono sto je nas izbacilo iz lige i nije bio dug,taj dug je rijesen malte ne dan poslije roka za predaju dokumenata a rijesen je muljazom od strane vice sa upravom Celika koja je nama platila dug,a sebi osigurala opstanak Zenicana.Mi ispali,ali se dug prebio. Isti taj vico,eto koliko je on nama "pomagao".Al kad je tad bilo muljaze na stetu Borca,bilo je ok jer je Cehlik Bosne Zjenica ostao a Borac ispao (uraaaa) dok je sad jedna Mladost iz Doboja kod Kaknja kod Jelaha ispala,koja steta.
Uz duzno postovanje svim tim klubovima,ali ovo na ovakav nacin pisem jer od aprila citajuci postove vas pojedinaca ispada da su dvostruki arsini u pitanju i da se Borcev uspjeh pripisuje 100%-tnom muljanju i da je po pravdi trebali bismo biti ugaseni. Stvarno je bilo muka citati to sve.
" "!
1926
1926
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.