Ne sjecam se da mvp nije mogao tekme otkinut barem u drugom krugu

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Prazna statistika
U realnosti bi morao igrati tako svaku utakmicu, ne svaku 10tu.Clutch je napisao/la: ↑12 jun 2021, 10:57Kakva two-way partija Australca, sijevaju hvalospjevi na sa.ba forumu![]()
Samo me slusajte o Simmonsu, sve vam predocavam![]()
Napad Phile je toliko raznolik da je to divota za gledati u danasnjem vremenu. Napokon i dobra produkcija s klupe.
Defanzivno se dokucili Hawksi jos od zadnje cetvrtine G1, suffocating defense on display![]()
Bogme to si nesto pomjesao, krava nema. Dapace ali bez obzira sto si nervozan
[Statmuse] Jokic joins Kareem Abdul-Jabbar and Wilt Chamberlain as the only players in NBA history with a 30/20/10 playoff game.
Samo beta muzijacima ovo izgleda kao minus Jokicu, ko prati nba dalje od stevena smitha i nicka wrighta, konta pravu pricu i probleme. Covjek treba da odmori, sljedece sezone dok Murray ne vrati se da igra tek toliko da se pobjedjuje, a da na Gordona i Portera se svali teret vodjenja ekipe, da kad se Murray vrati u PO ne bi imali utakmice gdje ova dvojica jedva 5 poena zabiju kako treba.. Morris, Barton/Dozier, Gordon, Porter mora biti cetvorka koja ce uz Jokicevu POMOC izboriti PO, a ne da ih on opet nosi 82 utakmice..dscile je napisao/la: ↑12 jun 2021, 11:58[Statmuse] Jokic joins Kareem Abdul-Jabbar and Wilt Chamberlain as the only players in NBA history with a 30/20/10 playoff game.![]()
![]()
Steta samo zbog poraza, ali i bolje da se ranije zavrsi sezona. Sa onakvim problemima druga runda je svakako bila maksimala, a prolazak Portlanda sam po sebi veliki uspijeh.
Ma opusti se, rekao sam ti da je alem od nekada normalnog lika postao profil onih likova iz zadruge/parova/farme sto sve rade ne bi li izazvali kakvu reakciju. Brate, lik navija za Hardena i proziva nekog za chokanje.JHam je napisao/la: ↑12 jun 2021, 12:01Samo beta muzijacima ovo izgleda kao minus Jokicu, ko prati nba dalje od stevena smitha i nicka wrighta, konta pravu pricu i probleme. Covjek treba da odmori, sljedece sezone dok Murray ne vrati se da igra tek toliko da se pobjedjuje, a da na Gordona i Portera se svali teret vodjenja ekipe, da kad se Murray vrati u PO ne bi imali utakmice gdje ova dvojica jedva 5 poena zabiju kako treba.. Morris, Barton/Dozier, Gordon, Porter mora biti cetvorka koja ce uz Jokicevu POMOC izboriti PO, a ne da ih on opet nosi 82 utakmice..dscile je napisao/la: ↑12 jun 2021, 11:58[Statmuse] Jokic joins Kareem Abdul-Jabbar and Wilt Chamberlain as the only players in NBA history with a 30/20/10 playoff game.![]()
![]()
Steta samo zbog poraza, ali i bolje da se ranije zavrsi sezona. Sa onakvim problemima druga runda je svakako bila maksimala, a prolazak Portlanda sam po sebi veliki uspijeh.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.