Kozmetičke promjene što bi rekao rahmetli Sulejman Tihić.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kozmetičke promjene što bi rekao rahmetli Sulejman Tihić.
Poprilicno korektan momak i dobar pravnik. Marioneta jednog od clanova Megamixove uprave, ali i covjeka kojeg bi ja rado opet gledao u Zelji. Usput za info ako je nekome bitno, dio ljudi koji vise nisu bliski sa megamixom
Nakon uvodne rasprade, aktuelni predsjednik FK Željezničar Samir Cerić članovima skupštine je podnio izvještaj šta se uradilo u proteklom periodu.
Nedugo nakon toga članovi Skupštine su odlučili da ne usvoje izvještaj aktuelnog Upravnog odbora, poslije čega je uslijedila pauza.
Uskoro bi trebao u slijediti i najvžaniji dio sjednice, a to je izbor novih klupskih organa jer se očekuju promjene u vrhu rukovodstva.
Kompletan UO out, smijenili ih.Na sjednici Skupštine FK Željezničar aktuelni Upravni odbor kluba s Grbavice nije dobio podršku članova skupštine te je razriješen dužnosti.
Evo sta pise u nastavku clanka. Ne znam mogu li sad jednog ili dva pojedinca predloziti npr. Badzaka i Nazifa ili ne postoji vise sansa da iko bude od njih na ovoj Skupstini.Nako što je ranije odbijen izvještaj UO, naredni korak je bila očekivana smjena rukovodećeg organa kluba s Grbavice što se na kraju i desilo.
Sljedeći korak na sjednici je prijedlog za izbor novog Upravnog odbora, nakon čega čega će svoje mišljenje dati članovi Skupštine.
Takva je procedura, smjenjuje se kompletan UO i bira novi... Nece prilikom glasanja, izglasavati povjerenje svakom clanu UO ponaosob.
Nismo znali cijeniti Cerica, X Li je bio nadomak potpisa ugovora sa jakim inostranim ulagacem. A da ne pricamo koliko ce samo ljudi u Africi i Aziji prestati navijati za Zelju. A sta ce biti sa saradnjom sa klubom iz Gane?
Ne bi on bio da oni nisu odustali od kandidature. Ovako ne vjerujem da imaju toliko novih ljudi pogotovo sto mi ovo lici da nije ocekivano s obzirom da su Zubanovic i oni odustali.
kod nas je bukvalni show uprava mozes biti ti i svaka igra svaka dobija gdje se jedni te isti likovi vrte u krug a niko ne preuzima odgovornost za propast kluba ono lik smijenjen dns zbog propasti postace predsjednik za dva sata samo kod nas majke mi
Hahahhahhahahahhajajaj strasno je ovoRobust je napisao/la: ↑12 jun 2021, 13:48kod nas je bukvalni show uprava mozes biti ti i svaka igra svaka dobija gdje se jedni te isti likovi vrte u krug a niko ne preuzima odgovornost za propast kluba ono lik smijenjen dns zbog propasti postace predsjednik za dva sata samo kod nas majke mi![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.