Zato sto kod nas ljudi se uhvate nesto da planiraju pa odustanu nekoliko dana prije neceg i nemas kud. Zato se i prica da bitno da se ima grupa ljudi spremna. Evo vide svi kako je lahko smijeniti Upravu i staviti novu samo volja jaka je potrebna da neko ne odustaje. Da je Zubanovic i ekipa imala volju sad bi svi ovi stari izasli vani bez problema i natezanja.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Imam i ja volju, al nemam marke u dzepu. To i njih koci
Svaka objava na klixu zavrsava sa ovim: "Većih promjena moglo bi biti u Nadzornom odboru koji bi, kako saznaje portal Kl.ix.ba, trebao biti pojačan novim imenima uspješnih biznismena koji su zainteresovani da poprave situaciju u organizaciji kluba."
delinjo je napisao/la: ↑12 jun 2021, 13:52Hahahhahhahahahhajajaj strasno je ovo

-
- Kontakt:
Cirkus

Pročepit će negdje.
Prije bih rekao da ne daju. Gora stvar je ovo odustajanje nekoliko dana prije kao da mi imamo 4 grupe ljudi pa hajde imaju jos tri nego da se nisu javili nikako.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ali nevezano sad, života mi imam osjećaj ko da je ovaj platio na par mjeseci da bude predsjednik, kako bi "obogatio" CV. Ko da nas je rentao lik jbt.
Sejo Brajlović se nameće kao jedini logičan izbor.
Sejo Brajlović se nameće kao jedini logičan izbor.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Bersaga
- Kontakt:
Nazif Hasanbegović novi predsjednik.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Ko je ovaj lik i sta on moze uraditi dobro za klub?
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Unaprijedjen zbog nerada
Pravo smo ogledalo drzave.. I trebamo ih kao podrzati i dati im sansu da se dokazu 

Pročepit će negdje.
Ovo komicno sad, zivota mi haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Alaha mi ovaj je veci supljator od Cerica.. Ovaj i diplome ima iz supljologije i prodavanja magle.. Ko skonta sta ovaj uopste radi i cime se konkretno bavi castim ga gajbom pive..
Hasanbegović je diplomu magistra nauka za Strateško komuniciranje stekao je 1998. godine i od tada se profesionalno bavi koji se odnose na kreiranja i upravljanja efektivnim i efikasnim komunikacijama, na poslove upravljanja ljudskim potencijalima i na upravljanje resursima i potencijalima organizacija različitih profila u kriznim situacijama.
Kao ekspert za strateško komuniciranje kreira i upravlja komunikacijskim procesima i razvojem odnosa s javnostima u cilju jačanja i re/izgradnje reputacije, imidža i branda u cjelini, kao i poslovima koji se odnose na kreiranje interne i eksterne komunikacijske strategije, krizne komunikacije i kreiranja planova za različite klijente uključujući vladine i nevladine institucije, kao i za poslovne klijente.
U oblasti strateških komunikacija kao i u procesima pripremi, izrade i implementacije komunikacijskih strategija i planova ima više od 10 godina relevantnog profesionalnog iskustva.
U tom periodu bio je angažiran kao konzultant iz oblasti strateškog komuniciranja i odnosa sa javnostima od strane Suda BiH, Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica, Ministarstvo odbrane BiH, Općinski sud Sarajevo, Centar za istraživačko novinarstvo CIN, East-West Management Institute, Inc (USAID project), GIZ deutsche gesellschaftfur internationale Zusammenarbeit, Institut za traženje nestalih osoba/lica i još mnogi drugi.
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Trazili ste,dobili ste,kad Osim ode,dolaze ljudi sa parama,eto hina!MojaMalenkost je napisao/la: ↑12 jun 2021, 14:22Alaha mi ovaj je veci supljator od Cerica.. Ovaj i diplome ima iz supljologije i prodavanja magle.. Ko skonta sta ovaj uopste radi i cime se konkretno bavi castim ga gajbom pive..Hasanbegović je diplomu magistra nauka za Strateško komuniciranje stekao je 1998. godine i od tada se profesionalno bavi koji se odnose na kreiranja i upravljanja efektivnim i efikasnim komunikacijama, na poslove upravljanja ljudskim potencijalima i na upravljanje resursima i potencijalima organizacija različitih profila u kriznim situacijama.
Kao ekspert za strateško komuniciranje kreira i upravlja komunikacijskim procesima i razvojem odnosa s javnostima u cilju jačanja i re/izgradnje reputacije, imidža i branda u cjelini, kao i poslovima koji se odnose na kreiranje interne i eksterne komunikacijske strategije, krizne komunikacije i kreiranja planova za različite klijente uključujući vladine i nevladine institucije, kao i za poslovne klijente.
U oblasti strateških komunikacija kao i u procesima pripremi, izrade i implementacije komunikacijskih strategija i planova ima više od 10 godina relevantnog profesionalnog iskustva.
U tom periodu bio je angažiran kao konzultant iz oblasti strateškog komuniciranja i odnosa sa javnostima od strane Suda BiH, Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica, Ministarstvo odbrane BiH, Općinski sud Sarajevo, Centar za istraživačko novinarstvo CIN, East-West Management Institute, Inc (USAID project), GIZ deutsche gesellschaftfur internationale Zusammenarbeit, Institut za traženje nestalih osoba/lica i još mnogi drugi.
💙Željo mi te volimo,kako god završio💙
da pitari krenu nam pisati scenarije kako da nas ocrne ne bi mogli bolji napisati od ove smijurije

Trenutno korisnika/ca: antibot, Austinpowers, Ferroviere1987, Levin, Lokomotifa i 66 gostiju.