Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
Ma cim su pokusavali elektrosokerima da ga ozive sumnjam da se izvukao.
Misilm da ce se znati sve za 15tak minuta.
Misilm da ce se znati sve za 15tak minuta.
Najstrašnije je to što se izgleda moralo desiti ovako nešto kako bi se o tome počelo pričati, ili bar razmišljati.
Klopp i Pep zube otupiše pričajući o tome, ali su do sada bili samo predmet sprdnje zbog toga.
Je.bo ga hljeb
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Jeste vala potresno... treba nastaviti euro, normala ovu otkazati, ali da je potresno jeste..
- akisarajevo92
- Kontakt:
Daj Boze da iz ove tragedije se izvuce bar nesto dobro i smanje broj utakmica ali cisto sumnjam, kad bi se igraci bar vise pobunili
Don't believe the hype.
Klasicni srcani ..i to nazalost onaj sto ubija odma bez ikakve najave ... Nadam se da gresim
Zadnja izmjena: jelle, dana/u 12 jun 2021, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
Srcani zastoj ne znaci i smrt polako ljudi nit je upotreba elektro soka iskljucivo vezana za smrtan ishod.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nadam se da će sa momkom biti sve ok ali po onom što sam vidio nisam optimista.Yebenoj Uefi je važno samo što više utakmica igrači nisu mašine.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Muamba je onda sat i deset minuta bio skoro klinički mrtav pa se izvukao. Nadam se da će i Eriksen
Puerta je prvo pao pa ustao pa cini mi se opet pao prije svlacionice
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
upravo zbog ovakvih situacija je napravljen elektrosoker, da spasi insana nakon zastoja srca... sto brze se reaguje, to su vece sanse da ce covjek prezivjeti, doktori su ovdje momentalmno reagovali, nadajmo se najboljem upravo zbog toga... sad je sve u Bozjim rukama
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Drug mi prije mjesec isto ovako preselio, na fudbalu samo se srušio. DIFovac , 31 godina.
Tuga brate...HZ_ilidzaa je napisao/la: ↑12 jun 2021, 19:11Drug mi prije mjesec isto ovako preselio, na fudbalu samo se srušio. DIFovac , 31 godina.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Daj neka moderator brise ovaj video sa prethodne stranice, koji qurac.
nabijem na **** svakog tko sharea ovo.
nabijem na **** svakog tko sharea ovo.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Nema tu empatije to je realnost zivota danas te ima sutra te nema jedan cas si u helikopteru drugi pod zemljom jedan igras nogomet i pod zemlju vjerovatno zato se treba cijeniti svaki dan nikada ne znas kad si na redu.I ja sam u soku brate kao da me neko sutao u stomak satima...tuga moliti za cudo
Prije dvije godine jedan decko 27. godina također na terminu.HZ_ilidzaa je napisao/la: ↑12 jun 2021, 19:11Drug mi prije mjesec isto ovako preselio, na fudbalu samo se srušio. DIFovac , 31 godina.
Mjau !
Volio bih da grijesim, ali ono ne ukazuje na dobro. Predugo su ga pokusavali reanimirati. Da je sta manje, odmah bi ga vozili.
pa defibrilator se i koristi kod srcanih zastoja. Sva sreca pa su isti imali tu na stadionu, vjerovatno naucene lekcije iz proslosti. Ako se i pored toga ne izvuce, onda je sudbina jbg
Ma dobro ima svega ali po reakcijama igraca Danske mislim da nije najgore..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.