SK1
Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Re: Euro 2020 - općenito
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Za ovu nejac iz ruske odbrane su Dennis, Anel i Sinisa Maldini, Nesta i Costacurta a Sehic za ovog hadalja na golu Dida.

Takva velesila a imaju jednog dobrog igraca u vidu Dzube.
Takva velesila a imaju jednog dobrog igraca u vidu Dzube.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 12 jun 2021, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Belgija će se prošetati ovdje još lakše nego očekivano , taman ne moraju De Bruynea forsirati prije 1/8 finala.Rusija će morati Finsku dobiti nema šta.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Hvala
Bahina kletva preuzela Rusiju, jača nego Guttmanova
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
Otvoriteoci
- Kontakt:
Najgori au ovi sto lafo znaju pravila,a niko drugi ne zna.
Ovo je cist ofsajd i tu nema uopste rasprave.
Svako ko kaze da nije,veze o fudbalu nema!
Novi naputak Uefe,igraci ne pokusavajte ici na loptu,jer ce te ponistiti moguci ofsajd.
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Joj iskljucise mi Hrvata, a sad moram Bahu slusat.

Sa SK2.
Sa SK2.
Zadnja izmjena: GracanicaAA, dana/u 12 jun 2021, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
Hvala
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
Otvoriteoci
- Kontakt:
HahahahaBundesliga je napisao/la: ↑12 jun 2021, 21:36Nije to ofsajd. Svjesno je isao na loptu, a ko mu je kriv sto je smotan pa se spetljao.
Jok eto nesvjesno isao na loptu
- anonymousHD
- Kontakt:
Glupo je ovo pravilo ali eto. Vidi se da se i Rus sjebo, nije znao gdje je Lukaku, to su sekunde moze se svako zbunit, ali ovo je ono klasicno ometanje iz ofsajd pozicije i po meni se pravila trebaju promjeniti u vezi ovoga.
Dakle prekid i centaršut, skace stoper glavom na sekundu dirne loptu i igrac stoji u offside i zabije gol i ti tvrdiss da je cista gol?Bundesliga je napisao/la: ↑12 jun 2021, 21:36Nije to ofsajd. Svjesno je isao na loptu, a ko mu je kriv sto je smotan pa se spetljao.
Jer mogao je on to bolje zakaciti?
Ne znam sta reci ali ovo je offside ko suza. Lopta isla lukakuu i dosla do njega bez promjene pravca i kontrole protivnika
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nemoj tako. Par strucnjaka sa prethodni stranica kazu da je cist gol i da svako ko kaze suprotno nema blage veze o fudbalu. Nayebo si..Pantelija je napisao/la: ↑12 jun 2021, 21:40Dakle prekid i centaršut, skace stoper glavom na sekundu dirne loptu i igrac stoji u offside i zabije gol i ti tvrdiss da je cista gol?Bundesliga je napisao/la: ↑12 jun 2021, 21:36Nije to ofsajd. Svjesno je isao na loptu, a ko mu je kriv sto je smotan pa se spetljao.
Ne znam sta reci ali ovo je offside ko suza. Lopta isla lukakuu i dosla do njega bez promjene pravca i kontrole protivnika
@igrajlopte 🐦
-
Otvoriteoci
- Kontakt:
Osim gledanja jel igrac bio u nedozvoljenoj poziciji u trenutku upucivanja lopte,sad cemo citavom njenom putanjom morati gledati i jel okrznula nekoga i ako je okrznula jel imao on namjeru da ga okrzne.Pantelija je napisao/la: ↑12 jun 2021, 21:40Dakle prekid i centaršut, skace stoper glavom na sekundu dirne loptu i igrac stoji u offside i zabije gol i ti tvrdiss da je cista gol?Bundesliga je napisao/la: ↑12 jun 2021, 21:36Nije to ofsajd. Svjesno je isao na loptu, a ko mu je kriv sto je smotan pa se spetljao.
Svaka cast strucnjaci.
Eto oni u VAR sobi budale pa priznale gol koji je 100% neregularan.Otvoriteoci je napisao/la: ↑12 jun 2021, 21:38Najgori au ovi sto lafo znaju pravila,a niko drugi ne zna.
Novi naputak Uefe,igraci ne pokusavajte ici na loptu,jer ce te ponistiti moguci ofsajd.
Strasna je kolicina neznanja koja vlada medju "prosjecnim" pratiteljima fudbala po pitanju njegovih pravila.
Sa VARom nema greske:
1. ako je situacija 100% jasna - ispravit ce se ako je sudija na terenu pogrijesio
2. ako je sitaucija 50-50 (neki sitni kontakt, ruka...) - sudija u VAR sobi prvo gleda ima li ikakvog osnova da se potvrdi odluka sudije na terenu. Ako nema zove ga i sudija vjerovatno mijenja prvobitnu odluku.
Sve kristalno jasno.
-
Otvoriteoci
- Kontakt:
Ni prvi ni posljednji put da se brukaju,kao i ti.TheChief je napisao/la: ↑12 jun 2021, 21:45Eto oni u VAR sobi budale pa priznale gol koji je 100% neregularan.Otvoriteoci je napisao/la: ↑12 jun 2021, 21:38Najgori au ovi sto lafo znaju pravila,a niko drugi ne zna.
Strasna je kolicina neznanja koja vlada medju "prosjecnim" pratiteljima fudbala po pitanju njegovih pravila.
Sa VARom nema greske:
1. ako je situacija 100% jasna - ispravit ce se ako je sudija na terenu pogrijesio
2. ako je sitaucija 50-50 (neki sitni kontakt, ruka...) - sudija u VAR sobi prvo gleda ima li ikakvog osnova da se potvrdi odluka sudije na terenu. Ako nema zove ga i sudija vjerovatno mijenja prvobitnu odluku.
Sve kristalno jasno.
Daj mi pravilo po kojem ovo nije ofsajd.
Zamisli dodje neko nakon X katastrofalni gresaka koju je VAR proizveo ove sezone, pogotovo u EPL, i kaze da sa njim nema greske i da je to sve kako treba.
Aferim legendo. Zakljucaj temu/raspravu.

P.S. Znas da je i fudbal i sve otislo u qurac kada yebeni TikTok generalni/globalni sponzor Eura.

Aferim legendo. Zakljucaj temu/raspravu.
P.S. Znas da je i fudbal i sve otislo u qurac kada yebeni TikTok generalni/globalni sponzor Eura.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 12 jun 2021, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
-
Bundesliga
- Kontakt:
Covjece isao je s namjerom da smiri loptu, na kratko je imao kontrolu nad njom pa se spetljao. Nije bilo da se odbila od njega nesvjesno, da je nije ni vidio pa Lukaku zabio. U tom slucaju bi bio ofsajd. Jel toliko ne znate pravila ili koji qrac?
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.