Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Genghis
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Genghis » 10 maj 2009, 20:18

majestic je napisao/la:Prema informacijama sa Ostrva, španski stručnjak planira da u potpunosti rekonstruiše ekipu, a za to mu je potrebno da se odrekne dosta nogometaša, kako bi od tog novca uspio da dovede igrače koji se nalaze na njegovom spisku želja za narednu sezonu.

Benitez želi da unovči transfere Philippa Degena, Charlesa Itandjea, Jermainea Pennanta, Samija Hyppije, Jacka Hobbsa, Andreja Voronjina, Sebastiana Leta, Andree Dosene, Ryana Babela, ali i ove sezone standardnih Alberta Riere i Xabija Alonsa.

Od prodaja ovih nogometaša u Liverpoolu se nadaju da bi mogli da zarade oko 45 miliona funti (60 miliona eura). To bi, uz budžet koji je uprava kluba sa "Anfielda" odobrila, bilo dovoljno za kupovinu Gareta Barryja iz Aston Ville, ali i Luisa Suaresa, Alvara Negreda i Davida Silve.
I opet dovodi Negreda i Suaresa, pa bolje za pare koje bi potrosio na njih dvojicu izvaliti za jednog ali naravno kvalitetnijeg... Vec sam komentirao dovodjenje Suaresa tako da nema potrebe da ponavljam, a sto se tiche Barryja i Silve to bi bili odlicni transferi. Naravno sve ovo treba uzimati sa velikom rezervom, jer eto cisti primjer su Dzeko, Ibisevic i Misimovic koji su u protekloj sezoni promjenili ukupno cirka 20ak klubova...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

LAVOV4Lfc
Kontakt:

Post Postao/la LAVOV4Lfc » 10 maj 2009, 21:21

YNWA je napisao/la:
LAVOV4Lfc je napisao/la:jel' ko gledo utakmicu kako su igrali,znam da se samo 3boda pikaju al' me zanima igra POZ hvala
igra nije bila nesto posebno, po meni nismo bili toliko bolji od west hama, samo smo iskorisitli svoje prilike i to je to, moze se reci rutinski obavljen posao protiv oslabljenog west hama
hvala puno.. ;)
Steven GERRARD

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 maj 2009, 15:42

majestic je napisao/la:Prema informacijama sa Ostrva, španski stručnjak planira da u potpunosti rekonstruiše ekipu, a za to mu je potrebno da se odrekne dosta nogometaša, kako bi od tog novca uspio da dovede igrače koji se nalaze na njegovom spisku želja za narednu sezonu.

Benitez želi da unovči transfere Philippa Degena, Charlesa Itandjea, Jermainea Pennanta, Samija Hyppije, Jacka Hobbsa, Andreja Voronjina, Sebastiana Leta, Andree Dosene, Ryana Babela, ali i ove sezone standardnih Alberta Riere i Xabija Alonsa.

Od prodaja ovih nogometaša u Liverpoolu se nadaju da bi mogli da zarade oko 45 miliona funti (60 miliona eura). To bi, uz budžet koji je uprava kluba sa "Anfielda" odobrila, bilo dovoljno za kupovinu Gareta Barryja iz Aston Ville, ali i Luisa Suaresa, Alvara Negreda i Davida Silve.
sami je vec potpisao za Bayer a Hobbs za Lester a Pennant je na kraju sezone slobodan igrac ako se ne varam... sumnjam da je to neki relevantan tekst.
da se mene pita ja bi sve ove prodao osim Leta i Babela plus bi tu dodao jos par igraca na TL
You are someone else I am still right here

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 11 maj 2009, 21:11

sve je izvjesnije da cemo danijela pranjica gledati od iduce sezone u crvenome dresu liverpula. pravi put za mladoga igraca, osijek-dinamo-hereneven-liverpul

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 11 maj 2009, 21:31

slika

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 11 maj 2009, 22:39

trebevic je napisao/la:slika
jos samo 25 godina...ko ceka taj i doceka...al mislim da je liverpoolova sledeca sezona..

LAVOV4Lfc
Kontakt:

Post Postao/la LAVOV4Lfc » 11 maj 2009, 22:50

pa sigurno cemo je osvojit za jos 25 g. :D :D :D :D sala
Steven GERRARD

barca_messi
Kontakt:

Post Postao/la barca_messi » 11 maj 2009, 23:09

A_d_0 je napisao/la:
jos samo 25 godina...ko ceka taj i doceka...al mislim da je liverpoolova sledeca sezona..
koliko je chelsea cekao na titulu......ko se zadnji smije najslade se smije..... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 12 maj 2009, 00:10

barca_messi je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:
koliko je chelsea cekao na titulu......ko se zadnji smije najslade se smije..... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Cekao 50 godina i onda osvojio dvije ;) a vi cekajte jos, mozda kad dodje neki novi gerrard ili torres :D
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !

"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero

barca_messi
Kontakt:

Post Postao/la barca_messi » 12 maj 2009, 00:47

e vala mi sigurno necemo cekat 50 godina.........ove sezone za vas nema nista....nista necete osvojit......imate pozdrav od iniseste......... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 12 maj 2009, 10:05

Uopste se netreba raspravljati sa ovakvim debilom.Celsea je jedan nizerazredni klub,gdje su bili dok im nije bilo abramovica kakvu imaju historiju.Celsea je titule stekao samo novcem nicim drugim.

LAVOV4Lfc
Kontakt:

Post Postao/la LAVOV4Lfc » 12 maj 2009, 10:12

Torres_9 je napisao/la:Uopste se netreba raspravljati sa ovakvim debilom.Celsea je jedan nizerazredni klub,gdje su bili dok im nije bilo abramovica kakvu imaju historiju.Celsea je titule stekao samo novcem nicim drugim.
potpisujem to dobro receno
Steven GERRARD

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 12 maj 2009, 10:23

Samo da nam Silva dodje,daj boze.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 12 maj 2009, 10:24

igraci liverpoola se najvise bore za svoj dres,mada ja navijam za bayern,ali ljudi se stvarno bore i niko im nista ne smije prigovoriti,svaka im cast jos jednom,a tesko preko fergusona,pa najteze je osvojiti premier ligu,to su svi vidjeli ko je u polufinalu bio, da se kojim slucajem nisu sastali chelsea - liverpool, vjerovatno bi bila engleska cetvorka u polufinalu....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 12 maj 2009, 11:30

Ja stvarno neznam sta hoce ovi talijanski drugoligasi i Rusi u engleskoj ?
Ne kontam jos uvijek smo njtrofejniji Engleski klub kako u Eng takmicenjima tako i u Evropskim a scum ako osvoji ovu titulu onda ce nas samo stici po broju titula ali ipak mi ostajemo najtrofejniji prema tome fof od FCL-a nemate vi sta reci za FCL.
Pogotovo nemaju sta pricati ovi Talijani kojih na euro sceni nema nigdje a u maticnoj ligi namjestaju rezultate i utakmice pa zavrse kao drugoligasi ...

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 12 maj 2009, 11:57

barca_messi je napisao/la:e vala mi sigurno necemo cekat 50 godina.........ove sezone za vas nema nista....nista necete osvojit......imate pozdrav od iniseste......... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
imas pozdrav od c ronalda koji ce vas pojesti u finalu ;)

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 12 maj 2009, 11:59

evo kuyt dobio novi nadimak MR duracell.. po onim baterijama :lol: benitez rekao da nema teorije da ce njega prodati,a i mascherano je rekao da ce ostati,stavila bi clanke o tome,ali neam vremena,konekcija ce me ukinut,imam velikh problema pa da pozurim dok me nije "ukinula " ;)
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 12 maj 2009, 12:07

Torres_9 je napisao/la:Uopste se netreba raspravljati sa ovakvim debilom.Celsea je jedan nizerazredni klub,gdje su bili dok im nije bilo abramovica kakvu imaju historiju.Celsea je titule stekao samo novcem nicim drugim.
Halo ti El ninjo nemoj vrijedjat ;)
Chelsea je titule stekao pobjedama protiv Looserpoola ;)

Amauri
Kontakt:

Post Postao/la Amauri » 12 maj 2009, 12:10

barca_messi je napisao/la:e vala mi sigurno necemo cekat 50 godina.........ove sezone za vas nema nista....nista necete osvojit......imate pozdrav od iniseste......... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Hocemo osvojit cemo FA kup, a vi necete nista ;)

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 12 maj 2009, 12:16

ja za liverpool nisam pocela navijati zbog titula,mozda zvuci smijesno,ali sam za liverpool pocela navijati dok sam gledala brata dok je na PCu prije 5-6- godina igrao FiFe i jednu sezonu uzeo liverpool, i dok je on igrao ja sam tako upoznala citav prvi tim,a nisam ni znala da su do tada cekali titulu 13 godina,onda sam u tom periodu se informisala o historiji kluba i pratim klub iz sezone u sezonu ,tako da cu ja navijati osvojili tu titulu ili ne,chelsea bi bio fenjeras da im nije abramovic dosao,tako da zahvaljujte Bogu sto vam je njega poslao :!:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.