Jedan od najvećih uspjeha , ne i najveći .
Mislim da bi Soderling više volio da ga pamte po osvajanju RG , nego po pobjedi protiv Nadala .
Klasično pretjerivanje .
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Jedan od najvećih uspjeha , ne i najveći .
Jbg ne bi ni Nolo trebao bit neokrznut nakon onog sinoc. Nije ni on u cvijetu mladostiNukeR_G1970 je napisao/la: ↑12 jun 2021, 17:00Mislim da sutra opet moze presuditi fizicka sprema Novaka. Cicipas je zaredjao dosta turnira, previse ima odigranih meceva u kratko vreme a i moguce da je doslo do emotivnog praznjenja nakon ulaska u prvo GS finale.
Sto je zanimljivo, isti ovi koji su najglasniji sad su prije par dana najavili ako Rafa dobije da je definitivno goatdelinjo je napisao/la: ↑12 jun 2021, 14:39Kao u svemu ide pretjerivanje moj Darkere,Rafa zavrsio karijeru a ovaj postao vanzemaljac,pa naredni mec ako drugacije zavrsi ide obratno i sve u krug,ambalazu rotirajdarker10 je napisao/la: ↑12 jun 2021, 13:38A sta ce postavit ako Nolo zijani od Cicibana u nedjelju kao sto je onomad od Wawe?Captain4 je napisao/la: ↑12 jun 2021, 12:17
Treba biti realan i pogledati istini u oči. Sinoć se jasno vidjelo da Nadal nema fizički nivo da se bori sa Đokerom i djecom. Isti fizički nivo se vidio i protiv Cicipasa na AO. Imat će on kakvu-takvu šansu i za Wimbledon, ali se treba more stvari poklopiti kako bi došao do dobrog rezultata.
Rafu ja u životu nisam otpisivao, samo sam realan za razliku od ovih levata sa duplim profilima, Novak očigledno ima igru dostojnu GOAT statusa i tako nek bude ako dostigne još koju brojku. Ali što reče @Sylar, u trećem setu sinoć su im stale karijere u jedan TB.
Vrijeme će dati odgovore, ali sve ukazuje na to da su mečevi Fed-Đok na W19 i Nad-Đok na RG21 postavili potpis oko GOAT statusa.
#vamos![]()
![]()
Ima Rafa jos 3 sezone minimalno u nogama. A sad kakve ce one biti pitanje je. Smatram da u te tri sezone ima 3 sanse za RG koji bi morao bar jednom osvojiti. Isto tako ima 3 sanse za USO koji mu bas lezi. Neka uzme makar jos jednom sa 22GS bi to bilo ok.FCB1986 je napisao/la: ↑12 jun 2021, 21:42Sto je zanimljivo, isti ovi koji su najglasniji sad su prije par dana najavili ako Rafa dobije da je definitivno goatI tako Rafa u roku 2 dana od goata ode u penzionera u ocima njegovih navijaca. A ja sam siguran da ni Fedja nije rekao zadnju barem sto se wimblija tice, a kamoli Rafa koji je mladji i siguran sam da ce igrati jos dvije sezone sigurno.
Meni su neobicni navijaci Rafe koji su ovdje vec pripisali Novaku titulu goata (koja je naravno vise nego realna), a do neki dan pisali Rafa ako uzme biti ce definitivno goat.OldFashioned je napisao/la: ↑12 jun 2021, 21:58Pa na ovoj temi od pojedinaca od poena do poena neke bombasticne izjave, preokreti, krajnosti a kamoli od meca do meca...
Kakav WB brate, nema teorije tu. Vise na AO ima sansi ako Novaka neko ranije odvali. Sto je isto tako naucna fantastika.Felixians4 je napisao/la: ↑12 jun 2021, 22:41Kažem, kombinacija piljenja naopako,razočaranja,a i ono, realno Novak sad ima najviše šansi za 1.place po gs trofejima - da je pobijedio Nadal,imao bi on.
Rafi bih najviše šansi osim RG davao na Wimbledonu do kraja karijere. US Open Medo ili Zverev mislim da dižu ove godine.
Federer i Nadal jedino imaju realnu sansu za gs na svom omiljenom turniru. Sve ostalo ce iziskivat puno srece u zdrijebu i pritom ne mislim samo na to da izbjegnu Nolu, nego i uzastopne meceve protiv Medvedeva, Tsitsipasa, Rubleva, Zvereva itd itd.Goretzka je napisao/la: ↑12 jun 2021, 23:04Kakav WB brate, nema teorije tu. Vise na AO ima sansi ako Novaka neko ranije odvali. Sto je isto tako naucna fantastika.Felixians4 je napisao/la: ↑12 jun 2021, 22:41Kažem, kombinacija piljenja naopako,razočaranja,a i ono, realno Novak sad ima najviše šansi za 1.place po gs trofejima - da je pobijedio Nadal,imao bi on.
Rafi bih najviše šansi osim RG davao na Wimbledonu do kraja karijere. US Open Medo ili Zverev mislim da dižu ove godine.
Na USO su mu dobre sanse, od 2010 pa na ovamo ima najvise titula na tom turniru od svih (cak 4 od 11 odigranih). Njemu je najbolje da se vec sad sprema za hard i americku turneju.
Ukinuto je pravilo prošle godine čini mi se, sad ide kao i ostali slemovi na osnovu ATP renkingaronaldo99 je napisao/la: ↑13 jun 2021, 10:02Ja mislim da ce Roger sigurno na Wimbldonu biti u top4 nosioca,jer kod njih vrijedi ono pravilo o osvojenim poenima na travi. Tako da njega ocekujem u top4. Al kako god da bude,bice strasan to turnir.
Marin Cilic bi mogao biti nagazna mina za nekoga u ranim kolima na Wimbldonu. Isto tako Kevin Andrson,a o serverima tipa Isner,Querry,Raonic ne treba puno govoriti.
Ocekujem puno puno bolji GS od ovoga u Parizu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.