FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

feniksptica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la feniksptica » 13 jun 2021, 09:32

Zip je napisao/la:
13 jun 2021, 09:31
Ko od forumasa ce prvi da napise za Ivana Enina, da bi bio dobro pojacanje? :kafa:
Historicar kvota 1.01
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 13 jun 2021, 09:37

Je li Enin bio pod vodstvom Sablica u Sirokom? Evo prilike da trener donese svoju prvu odluku.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 13 jun 2021, 09:39

Ma ja sam skeptik ove godine sto se tice titule a i sami su rekli da to nije prioritet sa produzenjem ugovora Krsti i dovodjenjem ovoga sto je osto bez posla su to i potvrdili.
Vjerovatno ce biti fokus na akademiju i stadion mada kako su ovi sposobni i to oko stadiona ce ici jako tesko

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 13 jun 2021, 09:40

Napapijri je napisao/la:
13 jun 2021, 09:37
Je li Enin bio pod vodstvom Sablica u Sirokom? Evo prilike da trener donese svoju prvu odluku.
Nije bio
Meni on los igrac skroz,jos nema nase drzavljanstvo...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 13 jun 2021, 09:44

2 dana do zrijeba :kafa:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jun 2021, 10:10

NajvecaRadosti je napisao/la:
13 jun 2021, 09:44
2 dana do zrijeba :kafa:
:pray:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 13 jun 2021, 10:43

samoSA je napisao/la:
13 jun 2021, 09:39
Ma ja sam skeptik ove godine sto se tice titule a i sami su rekli da to nije prioritet sa produzenjem ugovora Krsti i dovodjenjem ovoga sto je osto bez posla su to i potvrdili.
Vjerovatno ce biti fokus na akademiju i stadion mada kako su ovi sposobni i to oko stadiona ce ici jako tesko
Nabijem na tuki svakog onog u klubu kome nije prioritet titula u najboljem klubu države.
Neko kad bi tako u Bayernu i pomislio bio bi nogiranan u Njemackoj.

Uvijek, ali uvijek FK Sarajevu mora biti prioritet titula, jer to je najmanje sto se od kluba trazi. Onaj ko dođe sa suprotnim stavom od toga neka ne dolazi ili mora izgubiti bilokakvu podršku.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 13 jun 2021, 11:42

Pa nama jeste titula prioritet i imamo najbolju ekipu u državi (i prošle sezone smo je imali) ali od priče nema puno salameta. Ko puno priča najčešće malo ili ništa i napravi.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 jun 2021, 11:45

Ma kod nas treba opet izgraditi tim. Mi smo se za 6 mjeseci raspali. Doslovno. Mislim na svlačionicu. Izgubili samopouzdanje, pobjednički mentalitet.
Mislim da ce za to biti bitne ove utakmice prva dva pretkola da se digne ekipa i dođu do malo samopouzdanja.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 13 jun 2021, 11:52

Arnelv52 je napisao/la:
13 jun 2021, 11:42
Pa nama jeste titula prioritet i imamo najbolju ekipu u državi (i prošle sezone smo je imali) ali od priče nema puno salameta. Ko puno priča najčešće malo ili ništa i napravi.
Po cemu najbolji tim u drzavi?

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 13 jun 2021, 11:56

Pantelija je napisao/la:
13 jun 2021, 11:45
Ma kod nas treba opet izgraditi tim. Mi smo se za 6 mjeseci raspali. Doslovno. Mislim na svlačionicu. Izgubili samopouzdanje, pobjednički mentalitet.
Mislim da ce za to biti bitne ove utakmice prva dva pretkola da se digne ekipa i dođu do malo samopouzdanja.
Problem je ako odu ovi najbolji igraci,Fanimo,Kovacevic itd,kakve ce zamjene doci,ako se ne pojacamo dobro za narednu sezonu borac ce ponovo osvojiti sigurno,zrinjski,zeljo u rasulu ostaje samo oni i mi,velez i siroki su mislim slabi od nas.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 13 jun 2021, 11:59

Ko je doveo trenera ?? Ko je strucan u klubu da to uradi ?? Ko ce sutra stat pre raju i preuzet odgovornost za eventualni neuspjeh ( s tim da mu zelim svake godine duplu krunu ).

Ko ce dovoditi igrace ?? Ko obavlja funkciju SD il kordinatora sportskog segmenta ??

Ko je klubu zaduzen za financije oko stadiona i radove na istom ? Da li ce bit pokrenuta neka akcija da navijaci ucestvuju ??

Nadam se da cemo odgovor na prva dva pitanja saznati do srijede a odgovor na zadnje pitanje eventualno do jeseni jer jelte planirao aBd i sledece sezone igrat evropu i to na Kosevu. Zbog toga smo se i borili za njega.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 13 jun 2021, 12:06

Sretno Gorane.
Sabrina nadam se da si bivša do polusezone. Pa na Bahame ili gdje hoćeš lagano.
- FKS -

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 13 jun 2021, 12:13

feniksptica je napisao/la:
13 jun 2021, 11:59
Ko je doveo trenera ?? Ko je strucan u klubu da to uradi ?? Ko ce sutra stat pre raju i preuzet odgovornost za eventualni neuspjeh ( s tim da mu zelim svake godine duplu krunu ).

Ko ce dovoditi igrace ?? Ko obavlja funkciju SD il kordinatora sportskog segmenta ??

Ko je klubu zaduzen za financije oko stadiona i radove na istom ? Da li ce bit pokrenuta neka akcija da navijaci ucestvuju ??

Nadam se da cemo odgovor na prva dva pitanja saznati do srijede a odgovor na zadnje pitanje eventualno do jeseni jer jelte planirao aBd i sledece sezone igrat evropu i to na Kosevu. Zbog toga smo se i borili za njega.
Pa Emir Hadžić

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 13 jun 2021, 12:18

pitara je napisao/la:
13 jun 2021, 11:52
Arnelv52 je napisao/la:
Po imenima i rezultatima. Više manje ova ekipa igrača je osvojila 4/5 trofeja unazad dvije sezone a mi još najbolje nismo izvukli iz Dala, Salčina, Zinedina, Sušića, Cmiljanića i Mešanovića.

Cmiljanića ostaje da vidimo, malo je igrao iako i u ono malo se moglo vidjeti da zna fudbala i da ima tehniku kakvu malo ko ima u ligi ali kako rekoh ostaje da ga se vidi. Ove ostale igrače smo svi gledali više puta i meni barem je jasno da se radi o pet-šest igrača kakvih nema u ligi. Potrebno je stvoriti atmosferu oko njih gdje će oni dati ono najbolje.

I Pidro je medju njima. On je najbolji lijevi bek lige. Zadnje tri-četri utakmice je izgledao kao da se vraća, bilo je puno bolje nego ostatak utakmica koje je odigrao.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 13 jun 2021, 12:19

Trenutni tim Sarajeva je svoju snagu pokazao u proljetnom dijelu sezone,kada je osvojio 20 bodova i bio pri dnu tabele proljetnog dijela. I tih jadnih 20 bodova je osvojeno najvise zahvaljujuci trecerazrednom engleskom igracu Fanimu,koji sada ide.
Tako da ovaj tim,koji imamo sa odlaskom par najboljih igraca je cvrsto zakucan u borbu za opstanak.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 13 jun 2021, 12:19

Prevelika su ti ocekivanja, ko smo mi da znamo ko obavlja funkciju sd?
Sabra nije u stanju odgovoriti na dopis udruzenja navijaca poslije mjesec i po, a kamoli sta drugo. A na presici je bio odgovor: skoro smo dobili taj dopis, cekamo da se zavrsi sezona blablablabla kao sto je i citava presica bila, blablabla
NEMA NAZAD

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jun 2021, 12:25

Arnelv52 je napisao/la:
13 jun 2021, 12:18
pitara je napisao/la:
13 jun 2021, 11:52
Arnelv52 je napisao/la:
Po imenima i rezultatima. Više manje ova ekipa igrača je osvojila 4/5 trofeja unazad dvije sezone a mi još najbolje nismo izvukli iz Dala, Salčina, Zinedina, Sušića, Cmiljanića i Mešanovića.

Cmiljanića ostaje da vidimo, malo je igrao iako i u ono malo se moglo vidjeti da zna fudbala i da ima tehniku kakvu malo ko ima u ligi ali kako rekoh ostaje da ga se vidi. Ove ostale igrače smo svi gledali više puta i meni barem je jasno da se radi o pet-šest igrača kakvih nema u ligi. Potrebno je stvoriti atmosferu oko njih gdje će oni dati ono najbolje.

I Pidro je medju njima. On je najbolji lijevi bek lige. Zadnje tri-četri utakmice je izgledao kao da se vraća, bilo je puno bolje nego ostatak utakmica koje je odigrao.
Otišli su igrači koji su nosili taj tim, ovaj tim ne može ponoviti taj uspjeh a da nije bilo Fanima i Kovačevića ko zna gdje bi završili.
Nažalost, sad je došao red na njih da idu.
Cmiljanić i tehnika? :shock:
Trenutni Pidro je bliže najgorem beku lige nego najboljem, 100 hiljada grešaka je imao.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 13 jun 2021, 12:33

holyman je napisao/la:
13 jun 2021, 12:19

Prevelika su ti ocekivanja, ko smo mi da znamo ko obavlja funkciju sd?
Trandza nije u stanju odgovoriti na dopis udruzenja navijaca poslije mjesec i po, a kamoli sta drugo. A na presici je bio odgovor: skoro smo dobili taj dopis, cekamo da se zavrsi sezona blablablabla kao sto je i citava presica bila, blablabla
Sabra ti je dovela i proslog trenera i ovoga,tako da se zna ko je odgovoran za to,samo sto ona nikad nece reci ja sam odgovorna,odlazim sa funkcije jer nisam sposobna za ovo,nego ce opet biti nisam ja znala,ili nisam ja zaduzena za to i to,ako dodje do losih rezultata naravno da ce nogu dobiti OPET trener,jer je kao on kriv sto igraci nece da igraju bez para,mada sa ovim ne branim Vinka jer je igrao previse defanzivno sto nije bilo za nas,i naravno kad otjera i ovog trenera onda ce Sabra ponovo pozivati na reorganizaciju i slicna sra.nja i obecavati napredak u narednom periodu itd itd.Neka nam je bog na pomoci sa ovom LGBT direktoricom

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 13 jun 2021, 12:38

MortemHz je napisao/la:
13 jun 2021, 12:25

Otišli su igrači koji su nosili taj tim, ovaj tim ne može ponoviti taj uspjeh a da nije bilo Fanima i Kovačevića ko zna gdje bi završili.
Nažalost, sad je došao red na njih da idu.
Cmiljanić i tehnika? :shock:
Trenutni Pidro je bliže najgorem beku lige nego najboljem, 100 hiljada grešaka je imao.
Oko Cmiljanića se stvorila priča jer je doveden namjesto nekog velikog pojačanja koje se očekivalo. Momak ima sasvim dobru tehniku i za puno bolje lige od naše. Nadam se da će imati priliku da se dokaže iako je u nezavidnoj poziciji i mislim da smo ili ćemo i njegovo samopouzdanje dodobra načeti prije nego li i počne igrati ali tehniku, kontrolu lopte, igru k'o igru, to mu niko ne može oduzeti.

Mi bi ko zna gdje završili zbog svega drugog samo ne zbog nekvaliteta. Igre, predstave, su bile nekvalitetne što ne znači i da su pojedinci nekvalitetni. Dal i Salčin su bili ozljedjeni. Sušić i Zinedin nisu pružili ni približno ono što se od njih očekuje. Isto kao ni Mešanović. Oni nisu igrali loše jer su nekvalitetni igrači. Sve drugo nije štimalo a kvalitet je tu.

Pidro se vraća. I ta okolnost nam nije išla na ruku, to je takodje nešto što je doprinijelo neosvajanju titule. I najbolji lijevi bek nam je u ovoj sezoni bio u kanalu jer se još traži nakon teške povrede. To ne znači da je Pidro loš lijevi bek nego da još nije počeo da igra najbolje kako zna.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, bhfanatic14, napoleon72, Paromlinac i 57 gostiju.