Ehh vidis nisam cuo tu info,al ako je tako bice onda zanimljiv kostur itekako.bodi123 je napisao/la: ↑13 jun 2021, 12:05Ukinuto je pravilo prošle godine čini mi se, sad ide kao i ostali slemovi na osnovu ATP renkingaronaldo99 je napisao/la: ↑13 jun 2021, 10:02Ja mislim da ce Roger sigurno na Wimbldonu biti u top4 nosioca,jer kod njih vrijedi ono pravilo o osvojenim poenima na travi. Tako da njega ocekujem u top4. Al kako god da bude,bice strasan to turnir.
Marin Cilic bi mogao biti nagazna mina za nekoga u ranim kolima na Wimbldonu. Isto tako Kevin Andrson,a o serverima tipa Isner,Querry,Raonic ne treba puno govoriti.
Ocekujem puno puno bolji GS od ovoga u Parizu
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
ronaldo99 je napisao/la: ↑13 jun 2021, 12:18Ehh vidis nisam cuo tu info,al ako je tako bice onda zanimljiv kostur itekako.bodi123 je napisao/la: ↑13 jun 2021, 12:05Ukinuto je pravilo prošle godine čini mi se, sad ide kao i ostali slemovi na osnovu ATP renkingaronaldo99 je napisao/la: ↑13 jun 2021, 10:02Ja mislim da ce Roger sigurno na Wimbldonu biti u top4 nosioca,jer kod njih vrijedi ono pravilo o osvojenim poenima na travi. Tako da njega ocekujem u top4. Al kako god da bude,bice strasan to turnir.
Marin Cilic bi mogao biti nagazna mina za nekoga u ranim kolima na Wimbldonu. Isto tako Kevin Andrson,a o serverima tipa Isner,Querry,Raonic ne treba puno govoriti.
Ocekujem puno puno bolji GS od ovoga u Parizu
Since last year’s Championships, we have also taken the time to give consideration to the evolution of the sport and the mechanisms of allocating seeding for The Championships. Given the quality of competition, entertainment and modern grass courts, following detailed discussion with the player groups, the AELTC has decided that the grass court seeding formula used since 2002 has served its time, and from The Championships 2021 seeding for the Gentlemen’s singles draw will be based solely on ranking. There will be no change to the method of seeding for the Ladies’ singles draw.
The AELTC Announcement
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
U polufinalu se navijalo za Novaka ali danas ipak za Tsitsipasa, tako je kako je. 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Lakersi i Federer. Jedna od najcescih “glory hunter” kombinacija
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Zapeta na balkonu ali mislim da mi je dzaba
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
U polufinalu se navijalo za Nadala, a danas za Tsitsipasa.
Sve jasno.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Ajmo Cici 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ajde Stefanoss 
Komentator nije uspio objektivnost zadrzati ni u prvom gemu.
Komentator nije uspio objektivnost zadrzati ni u prvom gemu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Za sada je odlican nivo kod obadvijice,Tsitsipas je za svoje prvo GS finale usao kao da ih ima najmanje 10 vec,igra momak odlicno ove sezone.
Sad ga stisni Stefanose. 
Ako Cici nastavi ovako opusteno igrati, moze ovdje biti svasta. Na Noli je pritisak da mora osvojiti, posebno nakon onakvog trijumfa u polufinalu.
⚽FK Garaže⚽
Cicija kad stane servis gotov je.
- Jakobsen91
- Kontakt:
Bas dobro igra Tsitsipas, osim onog prvog gema fh ko sat. Novak ima problema sa 1bh.
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
ovaj komentator je **** sramota!! zasto nema opcija za engleski jezik ??uhh evo nasao sam
- NisamInSajder
- Kontakt:
Gledaj na RTRS-u
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.