Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
Bez obzira na ovaku igre Hrvatske, ja ih nikad ne bi otpisivao. Iako nisu pokazali neke akcije i kombinacije, pokazali su da su stabilni i da im nije lako zabiti go. A takve ekipe su najgore u knock-out fazi. Svaka cast englezima, ali nisu danas nista puno vise pokazali od hrvatske. Hrvatska ce vjerovatno pobjedit jednu i jednu nerijeseno odigrat u grupi, a onda kad dodje osmina finala... onda je sve moguće
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Englezi ocajni, Hrvati stari
Nije Hrvatska odigrala uopste los mec. Losi su bili samo u prvih 20 minuta. Ali za pozitivan rezultat nedostajali su Mandzukic, Rakitic... I selektor koji bi manje eksperimentisao sa pozicijama igraca u formaciji. Jedino sto su nadomestili u odnosu na Rusiju 2018. je golmanska pozicija. Livakovic je bolji golman od Subasica.
Nije Hrvatska odigrala uopste los mec. Losi su bili samo u prvih 20 minuta. Ali za pozitivan rezultat nedostajali su Mandzukic, Rakitic... I selektor koji bi manje eksperimentisao sa pozicijama igraca u formaciji. Jedino sto su nadomestili u odnosu na Rusiju 2018. je golmanska pozicija. Livakovic je bolji golman od Subasica.
Ima i toga, al meni po ovoj prvoj utakmici ne djeluju kao sto se pricalo.
Slazem se, Hrvati i Srbi su rodjeni pobjednici. Npr mi smo rodjeni gubitnici, sto je nevjerovatno jer smo komsije.Vjeverica777 je napisao/la: ↑13 jun 2021, 16:54Ima nesto sto se zove pobjednicki mentalitet i mu.da,ima i toga ne moze uvijek sreca biti
Kako idu ova krizanja da ne guglam sad, sta prvi iz ove grupe ide na treceg iz f grupe? A gdje ide drugi iz ove?
Ne na trećeg, već na drugog iz grupe F. Drugi iz ove grupe ide na drugog iz grupe E.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
jolicnikola
- Kontakt:
i ove je Ćamila uklela, mislim da im je rekla da igraju ko cure 
Aha, hvala
A eventualni treci iz grupe F? Koga li ce oni ujebati
Nek su se englezi nahajpali, prizemljenje ce biti bolnije. Hrvati ovo prolaze, al nije ovo ona jaka hrvatska.
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
Isti ljudi koji sada govore da je ova Engleska precijenjena su govorili isto tako i za klubove iz PLa pa je na kraju bilo znamo koje finale Lige Prvaka.
Dokazani znalci. Ono kao nisu nista posebno i slicne gluposti.
Danas rutinska pobjeda sa 10% snage.
Dokazani znalci. Ono kao nisu nista posebno i slicne gluposti.
Danas rutinska pobjeda sa 10% snage.
Nasi koji navijaju za Srbiju.
Nadam se da ce Njemacka prepustiti prvo mjesto Francuzima da bi mogla odmah na Engleze. Tu je prolazak neupitan, stalna musterija.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Realno moraš bit baš veliki retard da navijaš za Hrvatsku i Srbiju nakon svega što se dešavalo i još uvijek dešava ovdje.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa radi ravnotežeSemper je napisao/la: ↑13 jun 2021, 17:04Slazem se, Hrvati i Srbi su rodjeni pobjednici. Npr mi smo rodjeni gubitnici, sto je nevjerovatno jer smo komsije.Vjeverica777 je napisao/la: ↑13 jun 2021, 16:54Ima nesto sto se zove pobjednicki mentalitet i mu.da,ima i toga ne moze uvijek sreca biti
Koševo Zapad
Kalvin Philips
odlican igrac.
5 Albanaca u prvih XI Makedonije, u Svicarskoj igra 2,3 zovemo ih Albancima, a ove 
Realno trebas biti bas veliki retard da ostavis ovakav komentar na sportskoj temi , ali hajde ima i takvihBundesliga je napisao/la: ↑13 jun 2021, 17:32Realno moraš bit baš veliki retard da navijaš za Hrvatsku i Srbiju nakon svega što se dešavalo i još uvijek dešava ovdje.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Fudbal je pun politike kao i većina sporta uostalom. Inače ne bi bilo BLM, LGBTQ sranja na utakmicama. A ti momčino slobodno navijaj za ove što su ti rušili i dalje ruše državu. Vidim ko je glup
I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.