Koja smo mi ku.rčina od države i reprezentacije.
Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
Veliki Goran Pandev
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Napokon tekma inteziteta, uzbudjenja i ranga prvenstva.
Svi klicu ko da je zabio ne znam koji gol, covjek dao gol nakon dva odbitka odnosno dve greske odbrane xD forum u euforiji 
Jel ovo Vladan na golu Austrije
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
bosvastarigrad
- Kontakt:
Kad ga Krste u 93. za 2:1 uvali 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Krste rješava lažne švabe u posljednjim sekundama utakmice
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bravo makedonci, bas se vidi da ljudi igraju srcem, bas onako ko hrvati nekad, a ne ko danas.
Napred makedonija.....
Samo se hajpajte englezi, upascete ko sa kruske.
Napred makedonija.....
Samo se hajpajte englezi, upascete ko sa kruske.
CPOJ
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Samo ovo Euro u vise drzava je totalna glupost. Nema tu draz Euro vise jednostavno. Ljepse je kad su sve tekme u jednoj ili eventualno dvije drzave kao ono Austrija/Svicarska.
- JohnCleese
- Kontakt:
Pandev je debitovao za Makedoniju 6.6. 2001
Pandev 13.6.2021 za historiju
Pandev 13.6.2021 za historiju
Zadnja izmjena: JohnCleese, dana/u 13 jun 2021, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Doktorinho
- Kontakt:
Ma nisu Makedonci dzaba mlatnuli Njemacku
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ovdje jasta. Ne daj se BosnoRigoletto je napisao/la: ↑13 jun 2021, 18:08Ali ne na ovom podforumuBundesliga je napisao/la: ↑13 jun 2021, 17:56Normalno da navijam za Bosnu. Da neću za Hrvatsku možda![]()
@meepo
Zelen si ti momcina u glavu izgleda. Imao si slavlje prije par godina u Hrvatskoj nakon sto su bili viceprvaci gdje su doveli Thompsona, pjevali Herceg Bosno itd. Znaci prisvajali su zlocinacku tvorevinu iz rata. Poslije ono likovanje po Bosni Dalica i ostalih. Imas Zrinjski, Siroki iz tvoje drzave koji otvoreno mrze Bosnu i Hercegovinu. Napadaju civile po Mostaru, izivljavaju se. Jako ti je naivno razmisljanje.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 13 jun 2021, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- RollingPaper
- Kontakt:
Pa samo ovo Euro ce biti u vise drzava, sljedeci put ce bit u jednoj ili dvije drzave opet. Ovaj put se proslavlja neki jubilej sad ne sjecam se cega
Hvala Bogu dragom. Sad trenutno nemam osjecaj kao da gledam Euro, isto ko da su kvalifikacije u pitanju. A i kvalitet reprezentacija nije za pohvalit, previse ih je na turniru jednostavno.RollingPaper je napisao/la: ↑13 jun 2021, 18:39Pa samo ovo Euro ce biti u vise drzava, sljedeci put ce bit u jednoj ili dvije drzave opet. Ovaj put se proslavlja neki jubilej sad ne sjecam se cega
60 godina prvenstva čini mi se.RollingPaper je napisao/la: ↑13 jun 2021, 18:39Pa samo ovo Euro ce biti u vise drzava, sljedeci put ce bit u jednoj ili dvije drzave opet. Ovaj put se proslavlja neki jubilej sad ne sjecam se cega
"We need to suffer. And we need to fight."
Realno. Ove prosjecne reprezentacije tipa Rusija, Vels, Njemacka ne bi nikome falile.Goretzka je napisao/la: ↑13 jun 2021, 18:42Hvala Bogu dragom. Sad trenutno nemam osjecaj kao da gledam Euro, isto ko da su kvalifikacije u pitanju. A i kvalitet reprezentacija nije za pohvalit, previse ih je na turniru jednostavno.RollingPaper je napisao/la: ↑13 jun 2021, 18:39Pa samo ovo Euro ce biti u vise drzava, sljedeci put ce bit u jednoj ili dvije drzave opet. Ovaj put se proslavlja neki jubilej sad ne sjecam se cega
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Isti qurac ...stadion stadion jel bitno dje se igra ...samo da je situacija s publikom normalna ne bi se to ni osjetiloGoretzka je napisao/la: ↑13 jun 2021, 18:42Hvala Bogu dragom. Sad trenutno nemam osjecaj kao da gledam Euro, isto ko da su kvalifikacije u pitanju. A i kvalitet reprezentacija nije za pohvalit, previse ih je na turniru jednostavno.RollingPaper je napisao/la: ↑13 jun 2021, 18:39Pa samo ovo Euro ce biti u vise drzava, sljedeci put ce bit u jednoj ili dvije drzave opet. Ovaj put se proslavlja neki jubilej sad ne sjecam se cega
Sljedece je 2024 u NjemackojRollingPaper je napisao/la: ↑13 jun 2021, 18:39Pa samo ovo Euro ce biti u vise drzava, sljedeci put ce bit u jednoj ili dvije drzave opet. Ovaj put se proslavlja neki jubilej sad ne sjecam se cega
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- JohnCleese
- Kontakt:
A realnost je da je mec Danska-Finska i Austrija-Makedonija pružio vise od Engleza, Hrvata, Belgijanaca i Rusa
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.