FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

NajvecaRadosti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NajvecaRadosti » 13 jun 2021, 20:33

sonpenn je napisao/la:
13 jun 2021, 19:36
Po ovom videu se vidi da je Goran ozbiljno shvatio i od prvog dana ozbiljan pristup i prema treninzima ima.Siguran sam da se svakom igracu posvecuje maksimalno.Vidim sve se vjezba pomalo,svi fino rade i treniraju.Stvarno sve profesionalno.Ali po izarzu lica nasi igraca ne izgledaju mi ni malo raspolozeno,sta je u pitanju ne znam.Mozda je i jak trening pa ih i umor malo hvata,ali trebaju se naviknuti na puno jaci tempo
Drago mi je sto Merso i Tino treniraju fino,nadam se da ce biti 100% spremni za novu sezonu

Cujem Tino nije nesto gotivio Vinka,a ni on njega pa zato nije igrao kako on zna.Mozda je to razlog sto je vise od pola utakmica Tino bio na klupi,vidjet cemo ga j novoj sezoni
Ako zaigra onda je u pitanju bio bojkot Vinka
Ako ostane kakav jest onda je jednostavno netalentovan igrac
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 13 jun 2021, 20:36

Fino ovo izgleda po prvom treningu.
Trener ima moju podrsku nadam se da ce nas i rezultati pratiti

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 13 jun 2021, 20:37

Valjda i trebaju biti ozbiljni i 100% skoncentrisani, nisu u cirkusu
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 13 jun 2021, 20:47

Nama sad cudo kako Sablic radi jer smo navikli da trener stavi ruke na ledja i kao nesto posmatra sa daljine govori, da nije involviran u ono sto hoce...

Vidi se da novi ŠSŠ je tu da je in u taktici pored igraca i da odmah zeli postaviti stvari na svoje mjesto...

Mi smo uvijek imali nekakvu dijametralnu suprotnost ili galami i kad treba i kad ne treba ili ne podizi glas kada moras i kad je neophodno...

Meni se čini da se nasi igraci pitaju sta je ovo ...

Goranu treba dati sansu jer je mozda upravo osvježenje kakvo nam je trebalo...

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 13 jun 2021, 20:49

Stroj1946 je napisao/la:
13 jun 2021, 19:48
Baš vala. Retard pravi. Kad svaki trener vidi da je mutav

Samo oštro Gorane sa tim balerinama, pleme im yebem razmaženo!!!
:rol: sve prica glasno,samo kad pridje Hebi smanji ton nesto,isto kao da mu rece onako tiho na uho: jarane nije ovo za tebe,nije boga mi,nemoje se sta ljutiti al tako je :rol: nije lose po prvom treningu,jos samo da Jeleskovic ode ako vec nije..

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 13 jun 2021, 21:06

Sablić je doveo kondicionog trenera, to je Marko Lozančić, inace magistar kineziologije.Radio je vec taj posao u prvom timu Hajduka.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 13 jun 2021, 21:07

Sanchez1987 je napisao/la:
13 jun 2021, 20:49
Stroj1946 je napisao/la:
13 jun 2021, 19:48
Baš vala. Retard pravi. Kad svaki trener vidi da je mutav

Samo oštro Gorane sa tim balerinama, pleme im yebem razmaženo!!!
:rol: sve prica glasno,samo kad pridje Hebi smanji ton nesto,isto kao da mu rece onako tiho na uho: jarane nije ovo za tebe,nije boga mi,nemoje se sta ljutiti al tako je :rol: nije lose po prvom treningu,jos samo da Jeleskovic ode ako vec nije..
Mrljavci pravi. Par njih ima onako na prvu djeluju ozbiljnije, ali 70% ih klasični mutavci. Meda ne mogu. Nogice ko grisini a ramena ko ofinger.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 13 jun 2021, 21:20

Gdje su pripreme?Prijateljske?Zna li se sta?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 jun 2021, 21:40

sonpenn je napisao/la:
Dobro je ovo, od dva minuta videa, pola istog prikazuje Gorana sa rukom na glavi, govoreci igracima da korIste taj dio glave, MOZAK.

Samo nam to i fali da s ovom ekipom uzmeml titulu.

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 13 jun 2021, 21:51

NisamInSajder je napisao/la:
13 jun 2021, 13:34

Kad se prebacis na objektivnost i kad gledas fudbalski kvalitet dodjes do ovog zakljucka. Najbolji tekst koji je izasao u medijima o nevjerovatnom padu Sarajeva je na plbih, ubjedljivo najbolji. Pokazao je najvise razloga zbog kojih nije osvojena titula.
Pročitao sam sad tekst i dobrim dijelom se mogu složiti sa njim al' opet moram dodati da je kod nas problem mnogo dublji od Sabrine ili Nama, Tana i Emira. Ne postoji osoba koja to može rješiti.

Mi imamo kulturološki problem ili ako hoćeš da budem direktan problem je u nama - u našem društvu kako smo mi kao društvo poredali stvari i šta su naši prioriteti. Iz toga potiču sve naše tragedije a to se rješava kvalitetnim školstvom a školstvo ne može biti kvalitetno ako u prosječnom razredu imaš 25 učenika od toga 10 odličnih, 10 vrlodobrih i 5 dobrih.

U tom smislu ja govorim o prioritetima: da li želimo da imamo vrhunske bravare ili da su sva djeca bezbrižna i sretna. Škola je škola upravo kad je skroz obrnuto: 1 vrlodobar, 10 dobrih, ostali ili dvojka ili propadali jer je to realna slika koliko u jednom društvu može biti dobrih bravara, koliko vrlodobrih i koliko nikakvih.

Samo jedan od mnogih primjera je taj da recimo mi fudbalsku akademiju tretiramo kao socijalnu ustanovu. Sad kad se škola fudbala tj. akademija prestala tretirati kao socijalna ustanova najednom bunt i masa nezadovoljnih roditelja koji protestuju umjesto da budu sretni što im je neko na vrijeme rekao da njihov mali nije za fudbala.

A Sabrina k'o Sabrina generalno radi dobar posao u kapacitetu u kojem je to moguće.

Još jedan obrazac gdje se vidi naš kulturološki problem u svemu je i ta naša potreba po svrgavanju. Ne znam da je iko ikad u nekoj zapadnoj zemlji svrgavao ikoga još od francuske revolucije. Oni kalibriraju odnosno optimiziraju ili ako se odustaje od neke ideje to se zove pivotiranje ali ne svrgavaju. Mi svrgavamo. Najčešće čak i kad postavljamo najčešće postavljamo tako da je jedino izvjesno to da ćemo ga svrgnuti.

Mora postojati linija tamo gdje je Dino stao Sabrina treba da nastavi a tamo gdje ona stane neko drugi treba da nastavi. Naravno, da se mjeri, testira i optimizira. Naša vodilja je Dino kralj, bog pa onda poslije Dine recka. Sabrina opet kraljica, boginja pa poslije Sabrine recka. I svaki put sve ispočetka.

Raspisao sam se iako nisam imao namjeru toliko. :D

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 jun 2021, 21:52

NajvecaRadosti je napisao/la:
13 jun 2021, 20:33
sonpenn je napisao/la:
Po ovom videu se vidi da je Goran ozbiljno shvatio i od prvog dana ozbiljan pristup i prema treninzima ima.Siguran sam da se svakom igracu posvecuje maksimalno.Vidim sve se vjezba pomalo,svi fino rade i treniraju.Stvarno sve profesionalno.Ali po izarzu lica nasi igraca ne izgledaju mi ni malo raspolozeno,sta je u pitanju ne znam.Mozda je i jak trening pa ih i umor malo hvata,ali trebaju se naviknuti na puno jaci tempo
Drago mi je sto Merso i Tino treniraju fino,nadam se da ce biti 100% spremni za novu sezonu

Cujem Tino nije nesto gotivio Vinka,a ni on njega pa zato nije igrao kako on zna.Mozda je to razlog sto je vise od pola utakmica Tino bio na klupi,vidjet cemo ga j novoj sezoni
Ako zaigra onda je u pitanju bio bojkot Vinka
Ako ostane kakav jest onda je jednostavno netalentovan igrac
Prije da je imao problem sa danimirom. Kao i jos par igracaa
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Vink0
Kontakt:

Post Postao/la Vink0 » 13 jun 2021, 22:00

pitara je napisao/la:
13 jun 2021, 19:54
Saban123 je napisao/la:
13 jun 2021, 19:41
sonpenn je napisao/la:
Skidaj Gorane tu ruku sa Hebiba
"Anele sine, kad priđeš golu moraš poslat loptu pored golmana", kaže ja sve kontam treba njega pogodit
Trebo mu je reci da uvjek gadja golmana u noge. Koliko je anel precizan, sva bi isla u raslje. :rol: :rol:

Inace ovaj sablic za dvije minute igracima objasnio vise nego vinko i bik koji place za 4 godine

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 jun 2021, 22:03

Evo strucnjaka koji nakon 2 minute snimka zakljuce da smo fergusona doveli. Ovo se moze prokomentarisat i da je Sabljica pomocni trener..

Nekazem da je covjek los. Al nemojte puhat

Mozel ko postirat taj tekst sto ovde svi fale

Foux87
Kontakt:

Post Postao/la Foux87 » 13 jun 2021, 22:10

Šta je ovo Šalke hoće Kovu?
Koliko volim te zna samo ludo srce moje

Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 13 jun 2021, 22:14

Foux87 je napisao/la:
13 jun 2021, 22:10
Šta je ovo Šalke hoće Kovu?
Isto kao sto Lazio hoce Pidru :urnebes: :urnebes:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 13 jun 2021, 22:17

Schalke ima prejake golmane..njima to ne skripi. Imaju jaku skolu i uvijek nekog izbace u prvi tim.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 13 jun 2021, 22:19

Gdje si uopste procitao tu glupost?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 13 jun 2021, 22:20

Kova vjerovatno ide, samo se ne zna gdje...

Vink0
Kontakt:

Post Postao/la Vink0 » 13 jun 2021, 22:20

Englezi pisu da celzi zeli fanima

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 13 jun 2021, 22:24

Arnelv52 je napisao/la:
13 jun 2021, 21:51
NisamInSajder je napisao/la:
13 jun 2021, 13:34

Kad se prebacis na objektivnost i kad gledas fudbalski kvalitet dodjes do ovog zakljucka. Najbolji tekst koji je izasao u medijima o nevjerovatnom padu Sarajeva je na plbih, ubjedljivo najbolji. Pokazao je najvise razloga zbog kojih nije osvojena titula.
Pročitao sam sad tekst i dobrim dijelom se mogu složiti sa njim al' opet moram dodati da je kod nas problem mnogo dublji od Sabrine ili Nama, Tana i Emira. Ne postoji osoba koja to može rješiti.

Mi imamo kulturološki problem ili ako hoćeš da budem direktan problem je u nama - u našem društvu kako smo mi kao društvo poredali stvari i šta su naši prioriteti. Iz toga potiču sve naše tragedije a to se rješava kvalitetnim školstvom a školstvo ne može biti kvalitetno ako u prosječnom razredu imaš 25 učenika od toga 10 odličnih, 10 vrlodobrih i 5 dobrih.

U tom smislu ja govorim o prioritetima: da li želimo da imamo vrhunske bravare ili da su sva djeca bezbrižna i sretna. Škola je škola upravo kad je skroz obrnuto: 1 vrlodobar, 10 dobrih, ostali ili dvojka ili propadali jer je to realna slika koliko u jednom društvu može biti dobrih bravara, koliko vrlodobrih i koliko nikakvih.

Samo jedan od mnogih primjera je taj da recimo mi fudbalsku akademiju tretiramo kao socijalnu ustanovu. Sad kad se škola fudbala tj. akademija prestala tretirati kao socijalna ustanova najednom bunt i masa nezadovoljnih roditelja koji protestuju umjesto da budu sretni što im je neko na vrijeme rekao da njihov mali nije za fudbala.

A Sabrina k'o Sabrina generalno radi dobar posao u kapacitetu u kojem je to moguće.

Još jedan obrazac gdje se vidi naš kulturološki problem u svemu je i ta naša potreba po svrgavanju. Ne znam da je iko ikad u nekoj zapadnoj zemlji svrgavao ikoga još od francuske revolucije. Oni kalibriraju odnosno optimiziraju ili ako se odustaje od neke ideje to se zove pivotiranje ali ne svrgavaju. Mi svrgavamo. Najčešće čak i kad postavljamo najčešće postavljamo tako da je jedino izvjesno to da ćemo ga svrgnuti.

Mora postojati linija tamo gdje je Dino stao Sabrina treba da nastavi a tamo gdje ona stane neko drugi treba da nastavi. Naravno, da se mjeri, testira i optimizira. Naša vodilja je Dino kralj, bog pa onda poslije Dine recka. Sabrina opet kraljica, boginja pa poslije Sabrine recka. I svaki put sve ispočetka.

Raspisao sam se iako nisam imao namjeru toliko. :D
Imamo temelje, a ne znamo iskoristiti. Nemam ljude koji ce to iskoristiti, i upravo zbog toga je doveden Cioffi u akademiju. Nadam se da ce uz njega neko nas stasati, pa kad ode Cioffi da se nastavi po tom planu raditi (naravno ukoliko bude ispravan, a vjerujem da jeste). Sto se tice Sabrine, ona je duga prica, jer ima dosta upitnika i dosta privatnih ratova u kojima je ona bila jedan od glavnih protagonista zbog toga joj i vecina zeli ledja, tj. njezin odlazak. Uradila je dosta dobrih stvari, ali u proteklih 6 mjeseci bilo je svega, a najvise greski i spletki. Eh, sad naravno kad bi Sabrina otisla, nasljednik bi morao nastaviti na ovim temeljima, a ne kao sto ti kazes sve iz pocetka. Slazem se sve sa tobom.

To za skolstvo vrijedi i za trenerski kadar, nemas dobrog trenera koji je izasao iz trenerske skole naseg saveza godinama. Dok su Hrvati izbacili vise generacija, a nekolicina njih radi vrlo uspjesno u ligama petica, a i u ostatku Europe. A kod nas se potencijal smatrao u Vinku Marinovicu, evo sad je tu Dudic, Zizovic, Topic..Vidjet cemo sad njihov put.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86 i 26 gostiju.