NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: NBA 2020/2021
Jel Brada sada i trener Netsa, stao lik tamo 5 minuta i ne mrda pored linije hahaha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Tako nekako si ti mene prozivao kad su u tekmi br.2 Giannis i Middleton fakticki odigrali za ku.rac. I to je upravo moja poenta bila.Cemu spominjati role igrace kad nemas glavnih zvijezda, bilo da su nepostojeci igrom ili ih nema nikako na parketu u slucaju BKN!?
Jel ovo vijecaju da li ce povuci KDa s parketa lol
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Statira.tuzlak1987 je napisao/la: ↑13 jun 2021, 23:30Jel Brada sada i trener Netsa, stao lik tamo 5 minuta i ne mrda pored linije hahaha
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Bucksi u finalu
. Bez Irvinga, tesko da sam Durant moze proci ovo. Pogotvo sto ga sad forsiraju, a pobjednik se zna.

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Tucker
Bgm ova povreda mjenja sve, sve sada zavisi od težine povrede, dobiše poklon Bucksi ako ništa za laganu pobjedu ove tekme, a možda i serije
Durant će umrijeti do kraja tekme, ako ne ostane Nash pri odluci da baci bijelu zastavu

Bgm ova povreda mjenja sve, sve sada zavisi od težine povrede, dobiše poklon Bucksi ako ništa za laganu pobjedu ove tekme, a možda i serije
Durant će umrijeti do kraja tekme, ako ne ostane Nash pri odluci da baci bijelu zastavu

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Jel ti vidis sta ti pises,oni su igrali tu tekmu,da je ovo sad rez sa Irvingom barem na terenu pa rekao bi ok zasluzeno,ali sad im fali i KI i JH pa zar nije previse.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 jun 2021, 23:31Tako nekako si ti mene prozivao kad su u tekmi br.2 Giannis i Middleton fakticki odigrali za ku.rac. I to je upravo moja poenta bila.Cemu spominjati role igrace kad nemas glavnih zvijezda, bilo da su nepostojeci igrom ili ih nema nikako na parketu u slucaju BKN!?
Jbt ne igraju protiv Rocketsa ili sta znam koga nego protiv jedne od 3 sig najjace ekipe lige bez dva prebitna igraca.
Znaci ne igraju,ovi su igrali,jel kontas razliku
-
- Kontakt:
"Skill" ga je doveo da sa 31 godinom ide na noge dvojcu u Bruklinu da mu osvoje titulu.. Chokirao godinama u PO, finala ni mapi, prstena tek.. Cisti pumpadzija statistike koji nije ni od Grka uradio vise a da ne pricam tek od velikana KD/Stefa i sl..alemsa je napisao/la: ↑13 jun 2021, 23:28Brada igra iskljucivo na skill, da naucis nestobogdanbogdanovic je napisao/la: ↑13 jun 2021, 23:22Alemsa se sa prozivanja Stefa prebacio na prozivanje Grka..
Samo sto je izprozivao bradatog chokera i bio 100% u pravu!
Durant je MJ/LeBron kombinacija za Hardena.. Stavljati ih u istu recenicu je besimisleno!![]()
-
- Kontakt:
Nema Brade nema Kadulje Novopečenog Muslimana Ravnozemljaša , Grk mora iskoristiti ovu šansu .
Epski kiks bi bio ako ne iskoristi novonastalu situaciju .
Epski kiks bi bio ako ne iskoristi novonastalu situaciju .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Haj procitaj sa razumijevanjem moj post. Vruc si.ronaldo99 je napisao/la: ↑13 jun 2021, 23:35Jel ti vidis sta ti pises,oni su igrali tu tekmu,da je ovo sad rez sa Irvingom barem na terenu pa rekao bi ok zasluzeno,ali sad im fali i KI i JH pa zar nije previse.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 jun 2021, 23:31Tako nekako si ti mene prozivao kad su u tekmi br.2 Giannis i Middleton fakticki odigrali za ku.rac. I to je upravo moja poenta bila.Cemu spominjati role igrace kad nemas glavnih zvijezda, bilo da su nepostojeci igrom ili ih nema nikako na parketu u slucaju BKN!?
Jbt ne igraju protiv Rocketsa ili sta znam koga nego protiv jedne od 3 sig najjace ekipe lige bez dva prebitna igraca.
Znaci ne igraju,ovi su igrali,jel kontas razliku
Giannis bi najvise pomogao Bucksima kada bi prestao sutirati i da ga retardirani Bud gurne na 5 bar 15 minuta
Ovdje se pisalo o Netsima kao da imaju 5 all stara i jos 5 na klupi.
Vlasnici Netsa su se garant pokajali sto su previse rano otpisali Musu. Sad je mogao Musa voditi Netse nakon ozljede Irvinga i Brade, ovako samo sa Durantom to nece bit dovoljno za veci uspjeh.
Necemo sad ulaziti u to, komplikujes previse kad se zna na sta mislim, '06 su bila druga vremena, drugacija kosarka skrozNEZALAGANJE je napisao/la: ↑13 jun 2021, 23:27Ko te pitao za kvalitet ekipa LAL i BKN!? Pitam po kojem to kriteriju ce ovo biti najgori sampion u zadnjih 20 godina? Postoji neki kriterij koji bi npr. mjerio kvalitet ovog MIL i MIA iz 2006? Ako cemo po statistici, ovi danasnji timovi su superiorniji u svakom pogledu.
Netsi i Lakersi su full loaded znatno jaci od svih, ako uzme neko od ovih ostalih bice jedan od gorih sampiona, prosto ko pasulj
Nisam vruc Nez,meni je samo krivo sto ne gledam najbolje igrace u PO seriji i to u prime terminu za nas u europi. Da li ce Netsi,Bucksi,Phila ili neko peti osvojiti zaboli me,kad vec moj Boston ne moze,jedino je bitno da nema Lakersa u toj prici
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
On ofanzivno svakako igra na C. O cemu pricas?
@Balon Onda nemoj potezati pricu o najgorem sampionu u zadnji 20 godina kad nema kriterija za takvo nesto. Svaki sampion je zasluzeni sampion.Treba dosta toga proci da bi se uzela titula u NBAu.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 13 jun 2021, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
Niko to nije pisao,pored ove trojice da imaju bar jos 4 izuzetno korisna kosarkasa,to se pisalo,sto je nevjerovatno da pored 3 superstara imas legitimno pomocno osoblje.
Dzaba vam novci, moji sinovci 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.