Zato ima gostovanje na NovojBH. Grob te yebo k'o da je gostovao na Sky Sportsu
Kakav genije i kakav argument
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zato ima gostovanje na NovojBH. Grob te yebo k'o da je gostovao na Sky Sportsu
Uredan ugovor sa gradom i Borcem da igraju na Gradskom stadionu. Ili sa Modricom da igraju kod njih.
Zamisli kakav si to klub kad ti navijaci slave gostovanje trenera na tv-u
Odigraš sezonu, ne dobiješ licencu, druga liga....yebo li vas reflektor. Napravite terene!ASD je napisao/la: ↑13 jun 2021, 21:00Tristan je napisao/la: ↑13 jun 2021, 19:53https://sportdc.net/n/131948/reflektori ... r-i-leotarREFLEKTORI NISU OBAVEZNI NAREDNE SEZONE ZA POSUŠJE, RUDAR PRIJEDOR I LEOTAR
Da bi smo razjasnili nedoumice kod mnogih koji se pitaju kako će to Leotar igrati Premijer ligu, a nema reflektore, pa u tome traže neke nepravilnosti, raspitali smo se u Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine. Tačnije potražili potvrd i dobili je.
Tim koji ulazi u Premijer ligu ne mora imati u toj sezoni reflektore. Mora ih napraviti za godinu dana, inače neće moći igrati, odnosno neće dobiti licencu za tiduću sezonu.
Na osnovu ovog pravila moći će u Premijer ligi nastupati I Posušje I Rudar Prijedor.
Nije čudno kada ovo ne znaju obični navijali i ljubitelji fudbala, ali kada ovo ne znaju oni koji bi trebali znati (a sami će se prepoznati) onda je to bruka!![]()
Pa i to je veci uspjeh od svih u vasoj istoriji.
Gledaj ti ovo a da ae nasi pomole Isusu Hristu ne bi zivi ostali od komentara republika sumska cetnici vlasi genocidasi i ostalo.Ne smeta mi ovo nego samo kazem koliko dvostrukih arsina ima ovdje.
Nije ovo nikakva molitva.
Bas me zanima da li je i taj ugovor posebno analiziran od strane eksperata iz nsbih. Kladim se da se uporede ugovori da se ne bi znalo koji je smjesniji.
Kakve veze ima molitva, krsti se ko ti brani, to ti je vjera, to ti je tradicija, obicaj nazovi to kako hoces.
Vicu.
Ovo smeta svakom pametnom i postenom insanu. Uce fatihu, a klub unistise malverzacijama, varanjem, lazima... fujj
E nek si mi se nagovorio. Iako te ne j3be niko ni za sta. ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.