FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Treba dovesti ovog Sretena Milosevica iz Zvijezde ****
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Milošević
Na polusezoni si bio jako blizu prelaska u Sarajevo. Istakao si i da je to tim za koji navijaš. Šta se dešavalo u ovom slučaju?
"Iskreno, žalim što se stvari nisu išle drugačijim tokom, jer sam bio mnogo uzbuđen i nadao sam se da ću zaigrati pred najboljim navijačima na svijetu. Međutim, nije ispalo sve kao što smo očekivali i iz tih situacija naučiš više nego kada sve ide po planu. U životu je sve škola i porazi nas zapravo nauče više nego pobjede. Sarajevu želim mnogo sreće u idućoj sezoni, a ko zna možda se nekada u bliskoj budućnosti kockice poklope, pa i ja zaigram u bordo dresu."
Prvenstvo u BiH prošle sezone je bilo uzbudljivo. Kako si ti vidio konačan rasplet?
"Još uvijek sam fudbalski laik, ali pratio sam završnicu našeg prvenstva. Zanimljivo, uzbudljivo, ali takav je sport nikada nije gotovo, u svakoj utakmici trebaš dati sve od sebe za pobjedu. Žao mi je što se Sarajevo nije okitilo duplom krunom, ali vjerujem da će u idućoj sezoni biti mnogo bolji te vratiti se na pobjednički kolosijek", rekao je za SportSport.ba Sreten Milošević.

Na polusezoni si bio jako blizu prelaska u Sarajevo. Istakao si i da je to tim za koji navijaš. Šta se dešavalo u ovom slučaju?
"Iskreno, žalim što se stvari nisu išle drugačijim tokom, jer sam bio mnogo uzbuđen i nadao sam se da ću zaigrati pred najboljim navijačima na svijetu. Međutim, nije ispalo sve kao što smo očekivali i iz tih situacija naučiš više nego kada sve ide po planu. U životu je sve škola i porazi nas zapravo nauče više nego pobjede. Sarajevu želim mnogo sreće u idućoj sezoni, a ko zna možda se nekada u bliskoj budućnosti kockice poklope, pa i ja zaigram u bordo dresu."
Prvenstvo u BiH prošle sezone je bilo uzbudljivo. Kako si ti vidio konačan rasplet?
"Još uvijek sam fudbalski laik, ali pratio sam završnicu našeg prvenstva. Zanimljivo, uzbudljivo, ali takav je sport nikada nije gotovo, u svakoj utakmici trebaš dati sve od sebe za pobjedu. Žao mi je što se Sarajevo nije okitilo duplom krunom, ali vjerujem da će u idućoj sezoni biti mnogo bolji te vratiti se na pobjednički kolosijek", rekao je za SportSport.ba Sreten Milošević.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- forza_juve
- Kontakt:
Pa nismo nikad ni dovodili neke zamjene, uvijek poslije nešto iskoči.Sanchez1987 je napisao/la: ↑14 jun 2021, 10:13Pa zato sam i napisao zasto ga dajes onda za 300 hiljada,ne moze te ta zarada izvaditi ni za 2 mjeseca a oslabis ekipu za 30% jer ne dovedes istog ili boljeg,pusti ga onda do isteka ugovora neka brani bar imas dobrog golmana osvajas titule sa njim itd,eto titulu smo zijanili zbog 700 hiljada € a koliko bi zaradili od evrope?mora se jednom to zaustaviti,kazes toliko kosta ko zeli bujrum,do tada je golman Fk Sarajeva i cao,mora se malo misliti i na rezultate kluba,evo sad prodaj,Kovu,Milicevica,Fanima a nece dovesti bolje sigurno,i sta ces slijedece sezone ici na titulu jel bez ove trojice.forza_juve je napisao/la: ↑14 jun 2021, 09:52Inače naši su igrači uspješni vani, sve se otimaju za njih.samoSA je napisao/la: ↑14 jun 2021, 08:32
Tako je,zbog toga i necemo napraviti iskorak u evropi nikad sa ovakvim poslovanjem niti cemo biti neki Bosanski Dinamo kao sto neki vole reci sve dok prodajemo najbolje igrace za 200-300 hiljada.
Imamo najbolje uslove,Akademija,vlasnik,evo sad i stadion nas al djaba kad ne znaju to da iskoriste
Ponude ljudi koliko smatraju da vrijede.
Kod nas vrijede Fanimo, Kova i Djokanovic a ostali ne mogu ni uz pomoć trikova nigdje.
Očekivanja navijača su jedno a realnost drugo, naši igrači dišu na škrge u 60 minuti i to na tempo PLBiH koja je zadnja rupa na sviralu i onda se očekuje da taj igrač vani nesto pokaže. Tehnika od 1 do 10 je 3, fizička sprema 3, osjećaj za igru 2 i onda očekujemo neke milione, ma daj molim vas.
Nema sezone da nam nije neka pozicija baš škripala, svaki put nešto fali i siguran sam da će i ove sezone tako biti.
Kažem opet ta tri igrača jedino i vrijede u ekipi ostalo je sve li-la i ti ostali ne bi imali zagarantovano startno mjesto u najjačim ekipama lige.
Mi imamo samo napuhane igrače sa jakim primanjima i to je to, nemamo neki kvalitet da kažeš eh to je to, naravno osim spomenutog trojca.
Yebo te taj igrač koji treba kisik u 60 minuti a ko fol bavi se.profesionalno sportom
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Kada se mogao cmilja dovesti koji ne zna gdje Kosevo mogu vala i ovog momka..
-
- Kontakt:
Da se nadovežem, Fanimo i Mešanović su već tužili klub.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Davno je ovaj momak trebao biti nas igrac da je bilo pameti.MortemHz je napisao/la: ↑14 jun 2021, 11:47Milošević![]()
Da imamo plan I sposobne ljude za par godina bi unovcili ovakvog igraca I pomogli sebi I njemu.
Zamisli tako iz svake generacije bar po jedan, ne treba ti investitor. Tako nesto je I zamisljeno ali smo limiting kadrovski jer oni nemaju pojma, ona ustvari.
Fanimo i Mesanovic nisu tuzili klub ! Lazi, lazi i samo lazi !!!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Da si jedan klub dopusti kasnjenje plata a imaš nekog milijarder iza sebe. Tragikomicno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Prosle godine se sam nudio,govorio da bi volio igrati u Sarajevu itd,a nasi hop pa Cmilja,novi Ruud Van NistelrooyMortemHz je napisao/la: ↑14 jun 2021, 11:47Milošević![]()

Ovdje pojedinci veze nemaju, ali samo je bitno haraciti po klubu...
Eto znaju zasto momak nije potpisao i da je to do Uprave ...
Nevjerovatno, hajde boldirajte to gdje navodi razloge...
Eto znaju zasto momak nije potpisao i da je to do Uprave ...

Nevjerovatno, hajde boldirajte to gdje navodi razloge...
Normalno da je najnesposobnija mi smo u proslosti inace naucili na trofeje,redovne plate , i transfere milionske.feniksptica je napisao/la: ↑14 jun 2021, 07:11Cuj najnesposobnija u historiji. Ljudi bas zaborave u kakvom smo mi qurcu nekad zapravo bili
- Shategabri
- Kontakt:
Čekaj, to vi navijate za Husrefa, Sabrinu, Nama...ja mislio da se za FKS navija 

Koševo Zapad
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Ma ako Goran uveze nekoliko dobrih rezultata, igre budu super odmah cemo se mi okrenuti i ponovo biti u glavama prvaci svemira... Nestat ce i podjele do ponovne serije losijih rezultata i tako sve u krug. Poznato na ovom forumu i vec vidjeno kako samo idemo iz jedne krajnosti u drugu. 

1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ovo je naš najveći problem.
Što se tiče Nama i Tana, a naravno i navijača koji su ih doveli u klub, nema načina na kojim im se možemo odužiti za ovaj period do danas. Ono što su uradili do sada malo je da im svakim danom zahvaljujemo.
Ja se bojim da uopšte više neće bit ulaganja zbog svega u prošlih nekoliko mjeseci. Ovo što je bilo zadnjih pola godine je sve samo ne fudbal, mislim da je i Nam uvidio gdje ulaže i kakva je situacija kod nas. Politika, malverzacije, kriminal i sve to javno i sve to bez ikakve odgovornosti bi svakog investitora otjeralo a to je kod nas očito, mislim na savez, Borac, državu... Nam je i spomeno to na onom svom obraćanju na press konferenciji.
Sjetite se onog od prije par godina kad su igrači odbili ić na pripreme, odmah se našao način da im se sve isplati i odmah sutradan legle pare i Nam je tada rekao da se ovo više nikada neće desiti sa platama. Sad mjesecima se ne rješava problem. Ja ne vjerujem u tu nemogućnost isplate plata igračima, bojim se da će Nam skroz dignut ruke i pokušat pobjeć iz ove lopovske i političko-kriminalne države. Mi navijači da smo pametni, molili bi ga svakim danom da bude kod nas što duže, a vidim neki su se čak i okrenuli protiv Nama i pišu negativne komentare u vezi njega.
Ja ne znam zašto se neki od igrača ne "žrtvuje" i proda pa makar i duplo ispod cjene ali da se riješe ovi dugovi, ove tužbe i ovo nezadovoljstvo igrača. Cmiljanić, prevara od igrača i nije zaslužio marku ako ćemo realno, zatim meni najmrži igrač zbog svog ponašanja, Zinedin.. na stranu to sve ALI zaslužili su redovna primanja tj sve ono što ih sljeduje ugovorom. Igrači moraju primat redovno platu i jedino tad možemo nešto očekivati.
Džaba nama sada da vratimo Rahmanovića i Tatara ako neće bit plata, opet će bit ova patnja. Ja bi sad prodo Kovu i za 200.000 eura i te pare dao igračima bez obzira jesul ili ih nisu zaslužili, prekino bi ove tužbe i nezadovoljstvo igrača i automatski bi atmosfera bila bolja, to bi bilo najbolje pojačanje, vjerujte.
Igrači su korektni, skoro pa svi, ja se bojim njihovih menadžera i ovih tužbi, ovo što se može desiti je to da nas tuže a već jesu, zatim dobiju slobodne papire i klubu ostane dug da ih isplati a plus ih ne može prodati. Tog se bojim a ovo čekanje i odugovlačenje vodi ka tome.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Evo vam jedna 100 % tačna informacija, koja će najbolje reci koliko se kod nas neozbiljno radi.Naime, prije nekoliko mjeseci Manchester United je kontaktirao naš klub zbog jednog dječaka od 13-14 godina, zapazili su ga na nekom turniru i pokazali zainteresovanost.Radi lakše komunikacije, zamolili su Nemanju Matića da u ime njih vodi razgovor, a kada je Matić objasnio o cemu se radi, naši mu rekli "nemojte uzimati tog malog, uzmite ovog drugog, bolji je". Matić ostao frapiran, reda radi rekao ok, cujemo se, naravno ljudi više nikada nisu nazvali.Možete se smijati koliko hocete, ovo je 100 % istina.
- Shategabri
- Kontakt:
Vrlo moguće.gandi je napisao/la: ↑14 jun 2021, 13:26Evo vam jedna 100 % tačna informacija, koja će najbolje reci koliko se kod nas neozbiljno radi.Naime, prije nekoliko mjeseci Manchester United je kontaktirao naš klub zbog jednog dječaka od 13-14 godina, zapazili su ga na nekom turniru i pokazali zainteresovanost.Radi lakše komunikacije, zamolili su Nemanju Matića da u ime njih vodi razgovor, a kada je Matić objasnio o cemu se radi, naši mu rekli "nemojte uzimati tog malog, uzmite ovog drugog, bolji je". Matić ostao frapiran, reda radi rekao ok, cujemo se, naravno ljudi više nikada nisu nazvali.Možete se smijati koliko hocete, ovo je 100 % istina.
Mi useremo sve pa što ne bi i to.
Koševo Zapad
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja ne bi bježo od povratka nekih igrača iz šampionske generacije od prije 2 godine.
Prodaš Đokanovića i zaradiš, dovedeš slobodnog Stanojevića.
Prodaš Miličevića i zaradiš, dovedeš slobodnog Lazića.
Dobiješ adekvatne zamjene i još ako povrate formu čak i bolje ili približno kvalitetne igrače a zaradiš i popuniš rupe tj. dugove.
Igračima se odavno govori "bit će plata" a nema je. Nije njima dovoljna činjenica da kasni i igračima Intera kad im to kažeš. To ne smije bit izgovor.
Treba brzo reagovat i riješit problem, ako se nastavi ovako, dovest ćemo se u situaciju da neće bit načina riješit problem, a za sad načina ima, al do kad će bit..
Prodaš Đokanovića i zaradiš, dovedeš slobodnog Stanojevića.
Prodaš Miličevića i zaradiš, dovedeš slobodnog Lazića.
Dobiješ adekvatne zamjene i još ako povrate formu čak i bolje ili približno kvalitetne igrače a zaradiš i popuniš rupe tj. dugove.
Igračima se odavno govori "bit će plata" a nema je. Nije njima dovoljna činjenica da kasni i igračima Intera kad im to kažeš. To ne smije bit izgovor.
Treba brzo reagovat i riješit problem, ako se nastavi ovako, dovest ćemo se u situaciju da neće bit načina riješit problem, a za sad načina ima, al do kad će bit..
FK Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, adoado, Amco46, bhfanatic14, Bordo10, Combattente87, Cwirek, Direktorcic, edinedin, Faraon iz Visokog, Hajdeee, James1987, johntravolta123, keli, kogmagie46, kosevodom, mnon46, N3R3D, Napapijri, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, OzmoodPinglewood, plisek, ristagrad, samoFKS, Tatamata1946, tenpenny, UltraSa46 i 239 gostiju.