FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Slozio bih se u vezi Nemanje, domaci trener, ima neko ino iskustvo, zna raditi sa mladim igracima i jeftinom ekipom. Uz to bih dodao, da bi uvjek dao prednost BiH treneru nego strancu. Stranac bi trebao da bude znatno bolji, zato mi se i ne svidja sta je Sarajevo uradilo. Dali prednost Sablicu, Hrvatskom treneru, da se on uci na BiH klubu i stice iskustvo, i to sto nauci ponese sa sobom nazad.
Napokon da se i Manijaci oglase mars bagrooo iz svetinje
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
Tako je
Takoe, dosta se trpilo!!!
-
- Kontakt:
Amin... ovo je bilo za ocekivati. Sad mrs svi iz kluba, svi do jednog! Smetljari
-
- Kontakt:
Pročepit će negdje.
I sad smo u vakuumu pripreme trebaju poceti nemamo ni uo ni igrace
Previse se cekalo ali haj bolje ikad nego nikad..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Bersaga
- Kontakt:
"Sve ostavke očekujemo u roku od sedam dana i naglašavamo da ovo nije molba već zahtjev."
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Ovi ce izabrati alispahica, podnijeti ostavke doci ce drugi i smjeniti ga pa ce onda oni imenovati trenera po svojoj viziji, jel tako ?
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
I zabraniti im pristup stadionu od minimalno 500 metara.Bravo za ovaj zahtjev.Nadam se da ce ga lešinari što prije ispuniti.Nikad nije kasno.
Napokon direktno i u kost od strane Manijaka. Ova reakcija je trebala biti minimalno prije par mjeseci pa bi onda sad u novu sezonu usli sa novim ljudima u klubu i ne bi kao sad bila haoticna situacija..
Jos jedna stvar koja je jako bitna. Imaju li Manijaci neko rjesenje ili cekaju da nesto samo padne sa neba?
Ovo pitanje se odnosi na ovaj njihov zahtjev:
"Sve ostavke očekujemo u roku od sedam dana i naglašavamo da ovo nije molba već zahtjev.
U roku od 30 dana, očekujemo organizaciju nove sjednice skupštine kluba na kojoj će se imenovati potpuno novi saziv. Nakon imenovanja novog saziva, očekujemo i imenovanje potpuno novog UO i NO. Kako Klub ne bi bio blokiran u navedenom periodu, očekujemo da će postojeći UO i NO, kao vršitelji dužnosti, voditi Klub u dobroj vjeri i omogućiti nesmetan početak takmičenja u novoj sezoni."
Jos jedna stvar koja je jako bitna. Imaju li Manijaci neko rjesenje ili cekaju da nesto samo padne sa neba?
Ovo pitanje se odnosi na ovaj njihov zahtjev:
"Sve ostavke očekujemo u roku od sedam dana i naglašavamo da ovo nije molba već zahtjev.
U roku od 30 dana, očekujemo organizaciju nove sjednice skupštine kluba na kojoj će se imenovati potpuno novi saziv. Nakon imenovanja novog saziva, očekujemo i imenovanje potpuno novog UO i NO. Kako Klub ne bi bio blokiran u navedenom periodu, očekujemo da će postojeći UO i NO, kao vršitelji dužnosti, voditi Klub u dobroj vjeri i omogućiti nesmetan početak takmičenja u novoj sezoni."
Sve ovo treba rastjerata a prve ove sto su od Zelje primali platu kao ovaj PR a klub nije unio čačkalica da prica sta je dobro a sta loše.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
-
- Kontakt:
Jedino ispravno rješenje.
Ne lete svi. Ne lektite pred rudu.
Kemo i Cviko neće biti treneri
Kemo i Cviko neće biti treneri
-
- Kontakt:
Ako cemo taj model onda ne mozemo pricati o 3000-5000 godisnje. 25-30k godisnje pa da pricamo.. Ne prodaje se klub za 150-200k maraka..
Pročepit će negdje.
jesu li vam i manijaci moleri prepoznacete se pitam za jarana
lagano je bilo pljuvati po bivsem pr-u al da vas vidim sad ljudine
bravo familijo napokon nesto konkretno i od vas

bravo familijo napokon nesto konkretno i od vas
-
- Kontakt: