Nije tacno, bili su i viceprvaci prije par sezona i igrali evropsko takmicenje, ali ste vi te sezone ispali iz lige pa vjerovatno nisi pratio toliko koliko sada.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Sta se ovo desava Zrinjskom, niko ne ostaje hahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ciljano se mjenja kadar, otpisano je 13 igraca ukupno. Okrecemo se mladima
HŠKZ
Kad ovako pogledas, mozda je Zrinjskom i dobro doslo sto ne igraju Europu. Mogu lijepo pocistiti sve ono sto ne valja. Mada po mom misljenju steta sto idu Todorovic i Filipovic, pa cak i Enin, meni su bas jako dragi igraci i uvijek je bilo frka kad igraju protiv Sarajeva.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Pamentno, mada ne znam sto Enin, po mn odlican vezni igrac.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Malo je i preskup bio za partije koje je pruzao...to je najveca pobjeda ovoga prelzanoga rok, smanjuju se ugovori opcenito i nova strategija potpisivanja ugovora s buducim igracima...
Lova se bacala na levate
HŠKZ
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Koliko je imao Enin otprilike?
Ti si naša ljubav jedina!
- Beduin
- Kontakt:
Todorovic je meni uvijek bio igracina, mada se ove sezone stopio sa sivilom cijele ekipe.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Realno nije bio skup, obzirom na kvalitet koji ima. Čudno da ste ga se odrekli
Brokula: "..Prije je Kina zapadni Tajvan.." 👌
Znaci iz Krupe prakticki priznali da nemogu igrat jer nemaju reflektore. Ocito ista pravila vrijede onda i za njih i za Mladost. Doduse Krupa je rijesila stadion u BL al vjerujem da tu igra i Rudar. Nisam upoznat jel oni imaju reflektore. Samim tim vjer ce i Posusje igrat u ŠB
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Šta je ovo Zuli prestalo kapati i odmah akcija. Amar malo skokne do Trebinja i plavi medvjedici odmah se trznu. Vratit ce se babo brzo u Sarajevo da pospremi nered 
- Tristan
- Kontakt:
brig je napisao/la: ↑14 jun 2021, 14:41Znaci iz Krupe prakticki priznali da nemogu igrat jer nemaju reflektore. Ocito ista pravila vrijede onda i za njih i za Mladost. Doduse Krupa je rijesila stadion u BL al vjerujem da tu igra i Rudar. Nisam upoznat jel oni imaju reflektore. Samim tim vjer ce i Posusje igrat u ŠB
REFLEKTORI NISU OBAVEZNI NAREDNE SEZONE ZA POSUŠJE, RUDAR PRIJEDOR I LEOTAR
Da bi smo razjasnili nedoumice kod mnogih koji se pitaju kako će to Leotar igrati Premijer ligu, a nema reflektore, pa u tome traže neke nepravilnosti, raspitali smo se u Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine. Tačnije potražili potvrd i dobili je.
Tim koji ulazi u Premijer ligu ne mora imati u toj sezoni reflektore. Mora ih napraviti za godinu dana, inače neće moći igrati, odnosno neće dobiti licencu za tiduću sezonu.
Na osnovu ovog pravila moći će u Premijer ligi nastupati I Posušje I Rudar Prijedor.
Nije čudno kada ovo ne znaju obični navijali i ljubitelji fudbala, ali kada ovo ne znaju oni koji bi trebali znati (a sami će se prepoznati) onda je to bruka!
https://sportdc.net/n/131948/reflektori ... r-i-leotar
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Vjeruj ti meni da mi je trebalo 10ak sekundi da se prisjetim kako uopste idu stihovi tog ubij zakolji.Ne znam kad sam je posljednji put cuo.A ti se ko iz topa toga sjetioSviuodbranu je napisao/la: ↑14 jun 2021, 10:31Kakve veze ima molitva, krsti se ko ti brani, to ti je vjera, to ti je tradicija, obicaj nazovi to kako hoces.
Ali molitva nije "Mars na Drinu ",noz zica, velika srbija, ratko mladic, ubij zakolji, referendum i svi ostali biseri srbske fasisticke masinerije.
Sve zivo pokusavate okrenuti, i tumacite kako pase vasim svatanjima.
Ja nemam nista protiv da Vico otvori sjednicu ssveza i da se prekrsti, niti bi imao sta protiv da istu neko otvori Bismilom.
Ne mjesajte vjeru sa vasim fasizmom i mrznjom, na koju se vecinom i reaguje. Vjera je pravo svakog covjeka i neka uci, neka se krsi, kako kome vjera nalaze.
Sve isto vazi i za hrvate.
I kakav nas fasizam i mrznju pominjes,ja rekao molitva Isusu Hristu,sta je s tobom?Gdje je tu mrznja i fazsizam?I to dovoljno govori ko je spreman sta da kaze i kako da odreaguje i kome je sta na pameti.
Aj ziv bio i to je to sto se tice ove tematike
" "!
1926
1926
Samo onaj mrtvi Radnik se uvijek izvuce jebli sebe
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ko Kristal Palas u Engleskoj
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Isto svega mi hahahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.