FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako nemamo 10k, ja ću ih dati jbm im matere
-
- Kontakt:
Ne zive ljudi u realnosti ili su toliko neuki, nezreli ili sta vec. Cekam samo sad smajlije i ironiju “gasimol se”, debili glupi.
Slijedice nam dosta ovih tuzbi biti ili ne biti, ko zna kako cemo sve poplacat a da ne pricam o budzetiranju za predstojecu sezonu i kako izdrzati.
- Doktorinho
- Kontakt:
tom idiotu ne treba davati ni 1min medijske paznjeNerminFatic je napisao/la: ↑14 jun 2021, 16:53Gdje je intervju s masnicom Cericem? Red je da cujemo kako je bilo sest mjeseci na celu kluba s Grbavice a da ni ne dotaknes ogradu kluba. Fakat je red da neki portal poprica s njima. Sta ce biti od saradnje s africkim klubom, hoce li to sada propasti.
Boze Sacuvaj za stanje i ljude koji nas vode i za ljude koji upropaštavaju našeg Želju,a ti si samo jedna botina koja nr dijeli isto mišljenje jer ti ne godi
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
- plavousrcu
- Kontakt:
Ovo se odnosi na ove druge ekipe omladinaca. Nema to veze sa ovim takmicenjima koje vodi drzavni savez. Citam i komsije duzne.Brkooo je napisao/la: ↑14 jun 2021, 17:13Sumnjam da nasa uprava moze skupiti ovu cifru tako da vjerovatno ide suspenzija i nastavak ove agonije..braco je napisao/la: ↑14 jun 2021, 16:16Objavljeno na stranici FS KS. Moramo u roku od 3 dana platiti FSKS dugovanja od cca 10.500 KM inače smo suspendovani. Pitari imaju isti rok ali za 3000 KM duga.
DISCIPLINSKA KOMISIJA FS KS
Broj: 342/21
Sarajevo, 11.06.2021. god.
Disciplinska komisija Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo (FS KS), na sjednici održanoj
dana 11.06.2021. godine, po zahtjevu Odbora za hitne potrebe FS KS za isplatu dospjelih
finansijskih dugovanja FK „Željezničar“ Sarajevo prema FS KS, a što je FK „Željezničar“ bio u
obavezi izvršiti prema službenim licima shodno propozicijama takmičenja i Odluci o
troškovniku utakmica i načinu plaćanja službenim licima FS KS broj: 660-1/15 od 28. 10.
2015. god, te Odluci Izvršnog odbora broj: 72/21 od 04.02.2021. godine, na osnovu člana
100. i 117. Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH donosi:
O D L U K U
1. Obavezuje se FK „Željeznićar“ Sarajevo da na osnovu člana 117. Disciplinskog pravilnika
NS/FS BiH isplati finansijska dugovanja prema FS KS u iznosu od 2.119,15 KM, a koja
dugovanja su nastala neizvršavanjem obaveza prema službenim licima za domaćinske
omladinske utakmice FK „Željezničar“ Sarajevo.
2. Obavezuje se FK „Željeznićar“ Sarajevo da na osnovu člana 117. Disciplinskog pravilnika
NS/FS BiH, isplati finansijska dugovanja u iznosu od 8.572,60 KM prema FS KS shodno
odluci Izvršnog odbora br. 72/21 od 04.02.2021. godine, a koja dugovanja su nastala
neizmirivanjem dugovanja prema FS KS do roka 31.05.2021.godine.
3. Ukoliko FK „Željezničar“ Sarajevo ne isplati navedene iznose prema FS KS i ne dostavi
dokaz o uplati u Sekretarijat FS KS zaključno sa 17.06.2021. godine, FK „Željezničar“
Sarajevo biće suspendovan odlukom nadležnog disciplinskog organa.
Ovdje ljudi ne znaju ni o čemu se radi, al zato znaju imamo li para za platiti. Dežavu
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Brate dragi da ove ljude sto su ostali u upravi kluba, (Hasanbegović, Karavdić, Zukić,Ademović, Kovačević, Balić i Jurišić) okrenes naopacke ne bi mogao da nadjes hiljadu KM a ne 10 hiljada. Ubjedljivo najslabiji upravni odbor u citavoj povijesti kluba. Jaci upravni odbor ima Moscanica, al' ozbiljno..
Svi Zeljovci koji mogu trebaju da se ukljuce i pomognu finansijski klubu..
Ti do sad nisi pogodio da je narandža narandžasta realno
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Mora se priznati da nije uopste lagan posao za komisiju sporta.
Ja sam o ovim problemima pisao jos prije 2 godina na ovom forumu. Moderacija mi je brisala postove jer nisu zeljeli da istina izadje na vidjelo.
Osim i ova garnitura ljudi vode Zelju u propast, nazalost sada je to vec svima jasno.
Ti nemas blage s zivotom. Al je istina da se trudiš da ispadneš bas glup, to da
by KANA
by KANA
Dobro je da si objasnio da ne dođe do zabuneplavousrcu je napisao/la: ↑14 jun 2021, 17:37Ovo se odnosi na ove druge ekipe omladinaca. Nema to veze sa ovim takmicenjima koje vodi drzavni savez. Citam i komsije duzne.

Odavno je i bilo jasno da je skupstina kluba zapravo i najveci problem. Nema tu hajra. Cast izuzecima koje imamo tu, ali realno bas tanka situacija. Uvijek bruka ljudi i ne dodje uopste. Prvo je to potrebno rijesti, da se uvijek javno obznani ko nije dosao na skupstinu i ukoliko nemas opravdan razlog noga. Ukoliko 3 puta ne dodjes sve i da imas ne znam kakav razlog noga. Ukoliko nisi spreman da se pojavis jednom godisnje na skupstini i tako tri godine fakat ne vidim ni razlog ni objasnjenje zasto si se uopste i prihvatio pozicije. Odmah se moze i nadovezati broj clanova skupstine. Previse. Onda je bolje da bude svaki clan skupstinar kluba i da svako odlucuje. Umjesto da to budu najuspjesniji medju Zeljovcima, bivsi igraci i treneri(naravno zasluzni i veliki igraci i treneri-ne ovi danasnji) bivsi predsjednici i uposlenici, ljudi iz javnog zivota, privrednici, dakle svi oni koji su pomogli klubu da bude one sto jeste. Ne da jedina pozivina strana nekog bude to sto je kupovao karte i dolazio na utakmice. Naravno i takvi trebaju biti u skupstini, ali u odredjenom broju i to su oni koji ce na skupstini iznijeti stav navijaca kluba, a ne da se glas navijaca cuje preko saopstenja i posjeta treninzima. Odmah sljedeca stvar jeste vremenski period izmedju skupstina. Realno jednom godisnje je bas premalo, posebno u ovakvim vremenima za klub.
Mnogo je stvari koje su truhle u drzavi Zeljo i bas bi bilo tesko sve to nabrajati. Prigodno je krenuti i spomenuti taj najvisi organ kluba.
Mnogo stvari se moze napraviti i bez novca. Opet sve i da imas milijarde kad si nesposoban dzaba ti sve. Nama trebaju novi ljudi u klubu, u svim organima, ljudi s vizijom i planom. Nema ih izgleda nigdje. Ono sto mi se svidja jeste poruka navijaca da se svi nose u pm. Jedini nacin da rijesimo neke stvari. Nije bitno kako i sta sutra. To niko ne zna. Ono sto svi znamo jeste da s ovim ljudima mozemo samo tonuti dublje. Velez je ispao, organizovao se, postavio prave ljude na celo kluba i trenutno djeluju kao najzdraviji fudbalski klub u drzavi. Barem znaju ko ih je doveo do ispadnja i ko ih je izdigao iz tog blata. Nijedna cijena nije previsoka za takvu spoznaju. Ono sto je jos bitnije sve dok operiraju i oblijecu isti ljudi oko kluba nema jedinstva medju navijacima. Presjeci jednom s tim i okrenuti se novim stvarima koje ce podrzati svi navijaci. Ovi koji brane jedne, prizivaju druge, hvale vec trece su nista drugo do agentura i botovi koje smo upoznali zadnjih godina i koji su kumovali ovakvom stanju u klubu.
Mnogo je stvari koje su truhle u drzavi Zeljo i bas bi bilo tesko sve to nabrajati. Prigodno je krenuti i spomenuti taj najvisi organ kluba.
Mnogo stvari se moze napraviti i bez novca. Opet sve i da imas milijarde kad si nesposoban dzaba ti sve. Nama trebaju novi ljudi u klubu, u svim organima, ljudi s vizijom i planom. Nema ih izgleda nigdje. Ono sto mi se svidja jeste poruka navijaca da se svi nose u pm. Jedini nacin da rijesimo neke stvari. Nije bitno kako i sta sutra. To niko ne zna. Ono sto svi znamo jeste da s ovim ljudima mozemo samo tonuti dublje. Velez je ispao, organizovao se, postavio prave ljude na celo kluba i trenutno djeluju kao najzdraviji fudbalski klub u drzavi. Barem znaju ko ih je doveo do ispadnja i ko ih je izdigao iz tog blata. Nijedna cijena nije previsoka za takvu spoznaju. Ono sto je jos bitnije sve dok operiraju i oblijecu isti ljudi oko kluba nema jedinstva medju navijacima. Presjeci jednom s tim i okrenuti se novim stvarima koje ce podrzati svi navijaci. Ovi koji brane jedne, prizivaju druge, hvale vec trece su nista drugo do agentura i botovi koje smo upoznali zadnjih godina i koji su kumovali ovakvom stanju u klubu.
Cuva Bog Zelju svog!
Nego znači da ipak ne možemo očekivati imenovanje novog trenera ovih dana sa obzirom da ipak možda svi funkcioneri kluba podnesu ostavke nakon zahtjeva Manijaka kojeg podržavam. Mislim nema mi logike da izaberu trenera ako će ista uprava otići za koji dan. Kako je krenulo počet ćemo sastavljat ekipu tek par dana pred početak prvenstva. Biće teško, jako teško. Nek' nam je sa srećom i da ovo prebrodimo.
Pa napisali su Manijaci da oni zadnji napuste klub upravo zbog nove sezone i blokade kluba koja bi nastala da svi sad daju ostavke u isto vrijeme. Valjda se nece ponasati kao uvrijedjene mlade pa namjerno zavaliti klub.braco je napisao/la: ↑14 jun 2021, 18:34Nego znači da ipak ne možemo očekivati imenovanje novog trenera ovih dana sa obzirom da ipak možda svi funkcioneri kluba podnesu ostavke nakon zahtjeva Manijaka kojeg podržavam. Mislim nema mi logike da izaberu trenera ako će ista uprava otići za koji dan. Kako je krenulo počet ćemo sastavljat ekipu tek par dana pred početak prvenstva. Biće teško, jako teško. Nek' nam je sa srećom i da ovo prebrodimo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ova uprava ostaje, ili ovako ili kao vd.braco je napisao/la: ↑14 jun 2021, 18:34Nego znači da ipak ne možemo očekivati imenovanje novog trenera ovih dana sa obzirom da ipak možda svi funkcioneri kluba podnesu ostavke nakon zahtjeva Manijaka kojeg podržavam. Mislim nema mi logike da izaberu trenera ako će ista uprava otići za koji dan. Kako je krenulo počet ćemo sastavljat ekipu tek par dana pred početak prvenstva. Biće teško, jako teško. Nek' nam je sa srećom i da ovo prebrodimo.
Kulašin potpisao za Borac

-
- Kontakt:
Sretno Kulasine !!
Čitav dan na poslu, uletim 10 stranica napisano. Bravo Manijaci konačno se neko oglasio, idemo sad PLAVA BRAĆO svi zajedno kao jedan do kraja.
Bit će Željo opet šampion, opet šampion !
A sad adio Pešto
Bit će Željo opet šampion, opet šampion !
A sad adio Pešto

mosa lošmi stićko tit-ula!
Izvinjavam se momci, nekako sam previdio to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.