Surreal je napisao/la: ↑14 jun 2021, 13:34
Stvarno se nekada zapitam koja je dobna struktura ove teme?
Ne mogu da vjerujem kakve se sve gluposti pišu i u kakve se sve stvari povjeruje. Postoji tu naravno doza trollanja, ali izgleda da je većina ljudi ovdje zaista iskrena. Tako je jadno ići iz krajnosti u krajnost, od apsolutne podrške uprave, pa sve do tjeranja iste uz najsočnije psovke.
Sve ovo je sastavni dio fudbala, a samim tim i života. Kriza je morala doći, ali uopšte nije u takvom razmjeru, kakvom se predstavlja ovdje.
Naučite voljeti klub, a ne samo navijati za isti.
I dalje smatram da imamo najbolji roster u državi i da apsolutno možemo do titule iduće sezone. Živi bili, pa to i dočekali.
Ova tema odavno nije imala gori sastav forumaša, doslovno dno dna je dotakla. Ko se sjeća vremena 'Majkla' i ostalih, zna da ni tada nije bilo gore, naprotiv, imao si dosta dobrih forumaša i postova koje je bilo uživancija čitati.
Također, ovdje je greška što admin u saradnji s moderatorom ništa ne sankcioniše, pa imaš recimo lika koji egzistira već dugo, a koji je bivšeg trenera počeo nazivati 'četnikom' odmah po njegovom dolasku. Da ne govorim dalje šta se sve pisalo. I mene živo zanima koliko pojedini imaju godina, jer je u prethodnih dva-tri mjeseca nalupano takvih nebuloza, da je mene stid.
Zadnji normalan post pročitao sam neki dan, a bio je od strane @Arnela. Ovo ostalo sve neki papagaji, kmečavci, sve nešto agresivno, oni će ovo, oni će ono. Smiješno.