Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
Skrinar bi u BL bio najbolji defanzivac lige
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Kako nece dati kad su dali 80 miliona za Hernandeza?
Bez zajebancije fali Milik Poljskoj. Znacio im je dosta u proslosti, ko je pratio zna o cemu pricam. Lewat nije igrac koji ce sam rijesiti utakmicu, to se jako rijetko desava. Pogotovo ako oko sebe nema Mullera, Kimmicha, Gnabrya, Goretzku, Comana itd.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Bukvalno izvede jedinog strijelca, jer je momak imao šansu da se izjednači sa Lewandowskim po broju golova na europskim prvenstvima. Nevjerovatno kakav egomanijak.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 14 jun 2021, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ti ili si trol ili pojma nemas o bayernu, a glumis tu nekog navijaca, nepoznajes osnovne stvari oko politike kluba.Bundesliga je napisao/la: ↑14 jun 2021, 19:31Kako nece dati kad su dali 80 miliona za Hernandeza?
Bez zajebancije fali Milik Poljskoj. Znacio im je dosta u proslosti, ko je pratio zna o cemh pricam. Lewat nije igrac koji ce sam rijesiti utakmicu, to se jako rijetko desava. Pogotovo ako oko sebe nema Mullera, Kimmicha, Gnabrya, Goretzku, Comana itd.
Hernandez je slucaj prije korona krize. Nakon korona krize, stvari su se naglo promjenile. Herbert Hainer, Rumenige, Hoenes i Kahn su izjavili da u narednih X godina su transferi poput Hernandeza vise nego nerealni. Dakle, 50 milioma eura za igraca je gornja granica. Cak i gornja granica za plate je promjenjena. Zato se i ostalo bez Alabe, a sljedeci je Coman.
Samo da se zavrsi tekma, odavno gadnije utakmice nisam gledao.
Lewatflopski naravno meda ne moze kad treba.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Zanimljivo da tu imamo navijace Barcelone, Reala, Arsenala, sve one koji su ga primali od daleko najboljeg centarfora danasnjice. Kompleksi su cudo rodjaci, popijte sta smirite se. 

-
- Kontakt:
Prije da ti nemas pojma o cemu pricas. Nece korona trajati zauvijek. U iducih 10 godina ce sigurno biti transfera preko 50 miliona u Bayernu. Alabi i Comanu se nisu dale tolike plate jer ih ne zasluzuju. A ne zbog toga sto to Bayern ne bi mogao platiti. Nisu budale da daju Comanu i Alabi 20+ miliona bruto po sezoni.SWOT je napisao/la: ↑14 jun 2021, 19:35Ti ili si trol ili pojma nemas o bayernu, a glumis tu nekog navijaca, nepoznajes osnovne stvari oko politike kluba.
Hernandez je slucaj prije korona krize. Nakon korona krize, stvari su se naglo promjenile. Herbert Hainer, Rumenige, Hoenes i Kahn su izjavili da u narednih X godina su transferi poput Hernandeza vise nego nerealni. Dakle, 50 milioma eura za igraca je gornja granica. Cak i gornja granica za plate je promjenjena. Zato se i ostalo bez Alabe, a sljedeci je Coman.
I am not yet born; O hear me.
- Goalgetter
- Kontakt:
Skriniar strpao Lewu u dzep, doduse i nije bilo tesko. 

My analysis of Pobert Statpadowski
• 0% shooting accuracy (0/3 on target)
• 0 key passes
• 0 dribbles
• 3 times dispossessed (match-high)
• 66% passing (match-low)
• 5.87 rating (2nd-lowest)
• 95% Tiktok dances
Statpadowski is finished in my book
• 0% shooting accuracy (0/3 on target)
• 0 key passes
• 0 dribbles
• 3 times dispossessed (match-high)
• 66% passing (match-low)
• 5.87 rating (2nd-lowest)
• 95% Tiktok dances
Statpadowski is finished in my book
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Lewa ostao u svlacionici
sta kazu, Levatowski za zlatnu loptu

Zadnja izmjena: RoninX, dana/u 14 jun 2021, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ja ne znam odkud njemu to da igrač koji izađe ide u svlačionicu. Pa valjda će na klupi odgledati ostatak utakmice.
Zabit ce Mainzu i Augsburgu po tricu zato iduce sezone.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nije fer očekivati od njega gol ovdje budući da protivnik pruža otpor.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑14 jun 2021, 19:43Nije fer očekivati od njega gol ovdje budući da protivnik pruža otpor.

@igrajlopte 🐦
Hahaha
Panj.
Panj.
Ne moze Lewy vise ni lopte pogodit.
Lijepo je vidjeti jednog objektivnog BavarcaBundesliga je napisao/la: ↑14 jun 2021, 19:38Prije da ti nemas pojma o cemu pricas. Nece korona trajati zauvijek. U iducih 10 godina ce sigurno biti transfera preko 50 miliona u Bayernu. Alabi i Comanu se nisu dale tolike plate jer ih ne zasluzuju. A ne zbog toga sto to Bayern ne bi mogao platiti. Nisu budale da daju Comanu i Alabi 20+ miliona bruto po sezoni.SWOT je napisao/la: ↑14 jun 2021, 19:35Ti ili si trol ili pojma nemas o bayernu, a glumis tu nekog navijaca, nepoznajes osnovne stvari oko politike kluba.

Uživanje je čitati tvoje postove

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.