U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ASD
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Odlično rade ovaj prelazni rok.
I Mehanovića su pustili jer imaju Jovu Lukića na istoj poziciji.
I Mehanovića su pustili jer imaju Jovu Lukića na istoj poziciji.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ako su zaista ozbiljni, doveli bi i Nedima Hadžića, on i Lukić u napadu bi bio premijerligaški san. A i Nedimu bi bilo najpametnije da ide u Borac.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Vjerovatno je bilo pretjerivanje u vezi Anderlechta ali odigrao je dobro protiv Belgije U21 i imao solidnu polusezonu. Ali pred drugom PS se teško povrijedio.
⚜️~⚜️~⚜️
Ovo je ono kad se hoce na silu. Nista sam ne ulazes a hoces na silu. Da okupis dream team ove nase lige niti jedan igrac nebi mogao da parira Kopenhagenu ili Dinamu. Ni jedan od njih. I u tome lezi problem, imas na kvantitetu, a nemas na kvalitetu. Da stvoris kvalitet ti moras puno vise da ulazes.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 14 jun 2021, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
Pitao sam se zašto i kako je igrač 2003 godišta dobio poziv u U21 reprezentaciju, sad je već jasno.
Ne znam detalje, ali meni kao laik mirise na to - potpisi za Borac dobivas proziv u u21. Nema potpisa, ides na cekanje. To bi neko iz Skandinavije rekao da je korupcija, sad ne znam.
- ASD
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Da okupiš dream team švedske lige, Dinamo bi ih dobio.Tristan10 je napisao/la: ↑14 jun 2021, 20:50Ovo je ono kad se hoce na silu. Nista sam ne ulazes a hoces na silu. Da okupis dream team ove nase lige niti jedan igrac nebi mogao da parira Kopenhagenu ili Dinamu. Ni jedan od njih. I u tome lezi problem, imas na kvantitetu, a nemas na kvalitetu. Da stvoris kvalitet ti moras puno vise da ulazes.
U Hajduku su igrali Livaja, Kačaniklić i Kalinić.
Sigurno se u HNL-u igra bolji fudbal nego u Skandinaviji.
Bio je u u19 repci pa je zajedno sa Muharemovićem proslijeđen u 21 repku.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 14 jun 2021, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
Vidjetcemo kako ce ulagati kada Vico ne bude tu/jak, kada se pipa zavrne, kada drugi klubovi opet dobiju svojih pet minuta. Sabur sa hvalospijevima. 
@igrajlopte 🐦
Nije mogao meda u Hammarbiju i ovi ga prvom prilikom nabili nogom.ASD je napisao/la: ↑14 jun 2021, 21:01Da okupiš dream team švedske lige, Dinamo bi ih dobio.Tristan10 je napisao/la: ↑14 jun 2021, 20:50Ovo je ono kad se hoce na silu. Nista sam ne ulazes a hoces na silu. Da okupis dream team ove nase lige niti jedan igrac nebi mogao da parira Kopenhagenu ili Dinamu. Ni jedan od njih. I u tome lezi problem, imas na kvantitetu, a nemas na kvalitetu. Da stvoris kvalitet ti moras puno vise da ulazes.
Igra se, ali qurac igra bolji fudbal. Sta rece i osta ziv frajer.
Kakvi likovi daju sebi za pravo da pisu o ligama/timovima koje blage veze nemaju. Da Bog sacuva.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 14 jun 2021, 21:06, ukupno mijenjano 2 puta.
@igrajlopte 🐦
Ma tako je sigurno, nije ta ekipa baš toliko kvalitetna da ima 9 igrača u U21 reprezentaciji - pogotovo jer su većinom juniori i ne igraju baš puno za prvi tim
A nije poput Muharemovica ili Mahmica da je vec standardan u seniorskom fudbalu pa da bi poziv bio opravdan
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 14 jun 2021, 21:09, ukupno mijenjano 1 put.
- ASD
- Kontakt:
Zar se stvarno treba vraćati u te rasprave da je bolje za budući transfer igrati za treću ili četvrtu momčad HNL-a, nego biti u ekipi koja je prvak Švedske?ReX je napisao/la: ↑14 jun 2021, 21:04Nije mogao meda u Hammarbiju i ovi ga prvom prilikom nabili nogom.ASD je napisao/la: ↑14 jun 2021, 21:01Da okupiš dream team švedske lige, Dinamo bi ih dobio.Tristan10 je napisao/la: ↑14 jun 2021, 20:50
Ovo je ono kad se hoce na silu. Nista sam ne ulazes a hoces na silu. Da okupis dream team ove nase lige niti jedan igrac nebi mogao da parira Kopenhagenu ili Dinamu. Ni jedan od njih. I u tome lezi problem, imas na kvantitetu, a nemas na kvalitetu. Da stvoris kvalitet ti moras puno vise da ulazes.
Igra se, ali qurac igra bolji fudbal. Sta rece i osta ziv frajer..![]()
Kakvi likovi daju sebi za pravo da pisu o ligama/timovima koje blage veze nemaju. Da Bog sacuva.![]()
![]()
Pa samo ove sezone je Hajduk jednog prosječnog štopera utopio za preko 2 miliona eura.
Prošle Bradarića u Lille za 6.5 miliona.
Rijeka
Čolak i Nevistić po 3 miliona, Paok i Dinamo, Pandur 2 miliona Verona.
Malmo je uspio jednog igrača prodati za preko milion u ove dvije sezone.
Ma nemamo mi cemu pricati na toj temi, legendo.
Ziv ti meni bio. Reagovao sam vise iz afekta.
@igrajlopte 🐦
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Samo monopoly može spasiti BH fudbal, pa neka bude i politički, ionako su Dinamo i C. Zvijezda politički projekti.
Tako da se nadam da će Vico gurati Borac što je više moguće, i nadam se da neće zahebati ovu priliku da odvede neki BH klub u grupno takmičenje pa makar bilo i u Konferencijskoj.
⚜️~⚜️~⚜️
Jest ali ti se klubovi guraju x i x godina, dok kod nas imas ovako "izlete" koju godinu i onda fajront. U ostalom, dobro guraju se od strane politike i tako, ali trebas imati i sposobne ljudi u tim fudbalskim ekipama a pitanje je da li Borac ili jedan bh klub ima barem desetak vrhunski strucnjaka u svojim klubovima koji ce znati da iskoriste tu podrsku. Odgovor je ne.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 jun 2021, 21:15Samo monopoly može spasiti BH fudbal, pa neka bude i politički, ionako su Dinamo i C. Zvijezda politički projekti.
Tako da se nadam da će Vico gurati Borac što je više moguće, i nadam se da neće zahebati ovu priliku da odvede neki BH klub u grupno takmičenje pa makar bilo i u Konferencijskoj.
@igrajlopte 🐦
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pa donekle se slažem, veće su šanse da ne uspiju ništa u Evropi.ReX je napisao/la: ↑14 jun 2021, 21:18Jest ali ti se klubovi guraju x i x godina, dok kod nas imas ovako "izlete" koju godinu i onda fajront. U ostalom, dobro guraju se od strane politike i tako, ali trebas imati i sposobne ljudi u tim fudbalskim ekipama a pitanje je da li Borac ili jedan bh klub ima barem desetak vrhunski strucnjaka u svojim klubovima koji ce znati da iskoriste tu podrsku. Odgovor je ne.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 jun 2021, 21:15Samo monopoly može spasiti BH fudbal, pa neka bude i politički, ionako su Dinamo i C. Zvijezda politički projekti.
Mi smo sami sebi krivi što se u glavnom gradu naše Bosne dva Sarajevska kluba sramote, doduše Željezničara čeka Kantonalna dok se u FKS-u još ne zna šta radi agent za nekretnine. Uglavnom nestabilnost.
⚜️~⚜️~⚜️
Ne treba pretjerivati, Hajduk je svemirski brod za Sarajevo u svakom segmentu. Pa klubovi nude 8 miliona eura za juniora koji ima 700 minuta ove sezone u Hajduku, a Sarajevo će za najboljeg igrača i reprezentativca možda dobiti 300 hiljada eura ako i toliko.ReX je napisao/la: ↑14 jun 2021, 21:04Nije mogao meda u Hammarbiju i ovi ga prvom prilikom nabili nogom.
Igra se, ali qurac igra bolji fudbal. Sta rece i osta ziv frajer.Trnci me prodju kroz tijelo kad u 2021 cujem i dan danas bosance i hercegovci kako ga bacaju na Hajduk koji je u rangu Sarajeva/Borca.
Kakvi likovi daju sebi za pravo da pisu o ligama/timovima koje blage veze nemaju. Da Bog sacuva.![]()
![]()
Ali neki vole kakiti po Svedskoj. Jos kad to dolazi iz drzave koja u 25 godina nije izbacila vise od 1-2 igraca. Ljudi moji pricamo o drzavi koja je redovan ucesnik EP/SP zavrsnica.
Prvo da se upitamo sta smo to mi uradili u ovi 25 godina.
Imali srecu da je Edin na vrijeme pobjegao iz BiH i postao igrac.
Sve ostalo su nam proizveli sistemi Svedske, Austrije, Njemacke itd.
Prvo da se upitamo sta smo to mi uradili u ovi 25 godina.
Imali srecu da je Edin na vrijeme pobjegao iz BiH i postao igrac.
Sve ostalo su nam proizveli sistemi Svedske, Austrije, Njemacke itd.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.