E slusaj ovog

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Do sad smo svi ismijavali sto uvijek dovodimo iz Mladosti.. samo kazem..pogotovo smo Hadziju prozivali za to.
Da Sabra serbes na godisnji ode sa drugaricama.
Ma djecak neki konta navuc nekog...a galami ko da je dvokorak himself....VenamaHrabrih je napisao/la: ↑14 jun 2021, 20:39Ne znam šta šaljete jedan drugom, ali dokaz je samo Tužbeni Zahtjev potvrđen od nadležnog Suda. Uključujući broj predmeta i datum održavanja prvog ročišta itd. Prijave, dopisi, žalbe, urgencije, upiti i sl. nisu tužbe. Tužba nije ni sam Tužbeni Zahtjev ako nije potvrđen od nadležnog Suda.OsmaDolazi je napisao/la: ↑14 jun 2021, 20:15Pa posalji mi ovdje, isto kao sam ja tebi. E ****, ja ti direktno posaljem dokaz ti okolokole govoris da sam napravio ovo.![]()
Daj ba... Uredu nije nas niko tuzio ne kasne plate 4 mjeseca. U klubu je divna situacija. Eto...
Nema razloga da se natežete oko toga.
Ja ne znam sta ti moderiras kad ja koji udjem ovdje hefticno bolje pamtim od tebe
Ne seri Zoki, ne volim lazove to je konstanta...
PRefino elmemi
Evo i tebi jednaobiteljskicovjek je napisao/la: ↑14 jun 2021, 20:46Da Sabra serbes na godisnji ode sa drugaricama.
Poslat ce Nam slike.
Ako prodaju Vladana i Pecija bit ce i za klubova po svetskim ljetovalistima.
Valja joj i suvenire za forumase obezbjediti.
Ima tu jos troskova, ako sta ostane planirano je pustiti pola novembarske plate.
Druze nije nam do nicega,nemoj nas trolovati
Šta ćeš se pojačavati pored živih Merse, Cmilje i Meše u napadu. Kad Goran razigra 4-3-3. Ima da gori do grupnih faza konferencijske lige.
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, fera, Google Adsense [Bot], Jadnimi, James1987, johntravolta123, keli, ledesma, riki46, sirferguson, WeekendOffender i 111 gostiju.