Marseille
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Marseille
Bihfan imas temu o Lyoncicu pa tamo spamaj, ostavi ovdje oybiljnim forumasima da raspravu vode o oybiljnom klubu koji svake godine proizvede vise talentata od Lyona, iako se taj isti Lyon dici sa svojom skolom kao da je prva u svijetu, al to nije nasa briga i od mene respekt za to.
Veceras tekma protiv neugodnog Bordeauxa, naravno favorit se zna ko je, pobjeda nebi trebala doci u pitanje. Ocekujem sjajnu atmosferu kao i uvjek na Velodromu, boljih u Evropi ultrasa nema. Sto se tice samih igraca, vjerujem da ce dati sve od sebe i da ce Deschamp to postrojiti kako treba, stvarno nemam vremena sad za neki veci opis pred mec, nadam se da ce to neko od mojih kolega odraditi.
Veceras tekma protiv neugodnog Bordeauxa, naravno favorit se zna ko je, pobjeda nebi trebala doci u pitanje. Ocekujem sjajnu atmosferu kao i uvjek na Velodromu, boljih u Evropi ultrasa nema. Sto se tice samih igraca, vjerujem da ce dati sve od sebe i da ce Deschamp to postrojiti kako treba, stvarno nemam vremena sad za neki veci opis pred mec, nadam se da ce to neko od mojih kolega odraditi.
Play up Pompey!
Ja sam samo reagovao na ovu cistu laz unuque-a da je Ben Arfa i Drogba vas prozivod sto je zalosno. A Lyon ima najbolju skolu fudbala u Francuskoj sto potvrdjuju mnogi strucnjaci, uostalom vidi se kolko je igraca Lyona sadasnjih i bivsih u reprezentaciji Francuske.omnys je napisao/la:Bihfan imas temu o Lyoncicu pa tamo spamaj, ostavi ovdje oybiljnim forumasima da raspravu vode o oybiljnom klubu koji svake godine proizvede vise talentata od Lyona, iako se taj isti Lyon dici sa svojom skolom kao da je prva u svijetu, al to nije nasa briga i od mene respekt za to.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Evo ja cu reci da se slazem sa @Bihfanom u vezi skole.omnys je napisao/la:Bihfan imas temu o Lyoncicu pa tamo spamaj, ostavi ovdje oybiljnim forumasima da raspravu vode o oybiljnom klubu koji svake godine proizvede vise talentata od Lyona, iako se taj isti Lyon dici sa svojom skolom kao da je prva u svijetu, al to nije nasa briga i od mene respekt za to.
U ovom timu Marseille oni koji su prosli Marseilleovu skolu su braca Ayew(valjda su braca

A pazi Lyon:Gonalons,Pied,Kolodziedzcak,Gassama,Novillo,Grenier,Lacazatte od ovih koji su igrali u prvom timu mozda ima jos neko.
U blizoj proslosti za Marseille tu su Nasri,Flamini,Gavanon od ovih sto su nesta uspeli u karijeri ne mogu se vise setiti nikoga
Kod Lyona:Linares,Brechet,Benzema,Ben Arfa,Giuly,Clerc,Malbranque,Joseph Job,Kanoute(mada nisam siguran),eto upredi imena igraca iz obe skole i onda vidi koja je jaca.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- marseille_unique
- Kontakt:
Evo ja cu reci da se slazem sa @Bihfanom u vezi skole.Devil je napisao/la:omnys je napisao/la:Bihfan imas temu o Lyoncicu pa tamo spamaj, ostavi ovdje oybiljnim forumasima da raspravu vode o oybiljnom klubu koji svake godine proizvede vise talentata od Lyona, iako se taj isti Lyon dici sa svojom skolom kao da je prva u svijetu, al to nije nasa briga i od mene respekt za to.
U ovom timu Marseille oni koji su prosli Marseilleovu skolu su braca Ayew(valjda su braca

A pazi Lyon:Gonalons,Pied,Kolodziedzcak,Gassama,Novillo,Grenier,Lacazatte od ovih koji su igrali u prvom timu mozda ima jos neko.
ali care moj kad pogledas nase skaute i ime nase to ti dokazuje da svaki igrac koji je uspio iz francuske lige on je morao da ide kroz marseille i za njeg se nije znao dok nije dosao u marseille, marseille ako ih nije proizveo onda ne znam ko je jer i to je jedan nacin proizvodnje mislim probijanje njihove kroz marseille je proizvodnja jer da ih nije marseille uzo tesko da bih se prodali negdje dalje, ne razumije te vi o cemu ja pricam, niko nije nikog proizveo nego samo mati njihova ih je proizvela i otac a zavisi ko ih uzme u svoje ruke, vratite se pa pogledajte te statistike, znate vi o cemu sam htjeo rpicati vrlo dobro
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Znaci po tvome Pjanic kada ode iz Lyona on ce se tretirati kao Lyonov igrac,Niang se sada tretira kao Marseillov proizvod,Lloris takodje,Toulalan takodje.
Je li to hoces da kazes.
Mislim smesno ti je ti si izvalio glupost u onome prvom postu i sada je kasno da se ispravljas.
Je li to hoces da kazes.
Mislim smesno ti je ti si izvalio glupost u onome prvom postu i sada je kasno da se ispravljas.

Aha dobro ja ne poznajem fudbal ok.
Evo ostavicemo onima koji poznaju da prostudiraju recenicu pa da vidimo ko je upravu.
Da li se vi gospodo forumasi slazete da je Marseille kao talente izbacio Drogbu i Desaiilya ili su to uradili Le Mans odnosno Nantes.
Dakle ako je Marseille izbacio te igrace ja istog trenutka napustam forum,i proglasavam se fudbalskom neznalicom.
Forumasi na vama je da date odluku.

Evo ostavicemo onima koji poznaju da prostudiraju recenicu pa da vidimo ko je upravu.
Dakle Postovani forumasi ovo je rekao nas fudbalski expert @marseillea nadalje znajuci kolko je marseille izbacio talenata od desailya preko drogbe pa da ne nabrajam
Da li se vi gospodo forumasi slazete da je Marseille kao talente izbacio Drogbu i Desaiilya ili su to uradili Le Mans odnosno Nantes.
Dakle ako je Marseille izbacio te igrace ja istog trenutka napustam forum,i proglasavam se fudbalskom neznalicom.
Forumasi na vama je da date odluku.

- marseille_unique
- Kontakt:
izbrisase mi post, za kog ti navijas svega ti daj reci
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Vidi se iz prilozenog avatara,ne navijam za klubove na cije cu tekme retko kada otici.marseille_unique je napisao/la:izbrisase mi post, za kog ti navijas svega ti daj reci

Sinoc dobra tekma. Pobjeda 2-1. Gignac napokon pogodio, Brandao isto dao gol ali je u finisu fulio 100% sansu i tada smo strepili za pobjedu. Sulejman opet grub, mora on nekog udariti
Taye bio najbolji u odbrani a Fani se pokazao kao odlicna investicija.

Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
najdraža ste mi ekipa u francuskoj uz lyon naravno
dobro je što smo dobili 2-1 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Je li Marseille u punom sastavu veceras ?! 

- marseille_unique
- Kontakt:
king1000 je napisao/la:najdraža ste mi ekipa u francuskoj uz lyon naravnodobro je što smo dobili 2-1
care nisi ti pobijedio nego mi to mogu samo reci navijaci kojima je marseille jedini klub
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Sinoc dobismo Auxerre u gostima lagano. U finalu smo Francuskog Liga Kupa i to je dobra stvar. Tamo nas ceka Spahicev Montpellier i mislim da smo izraziti favoriti tu. Sto se tice tekme, odlicno smo odigrali, Gignac najbolji bio uz Ayewa i Lucha. Gol Gignaca je prava umjetnost, zasluge idu i Luchu. Prelijepa akcija, drago mi je da Gignac ulazi u formu, samo mi nije jasno zasto Brandao ima prednost ispred Remyja.
- marseille_unique
- Kontakt:
ma vise bih volio da smo ispali trebamo se skoncetrisati na lp i ligue 1
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Lucho jeste glavni play i dosta akcija od njega krece ali mislim da nema igraca koji se nesto posebno izdvaja u Marseilleu. Svi su podjednako vazni, Sulejman, Taye, Lucho, Valbuena, Gignac, Ayew, imamo uigran i dobar tim. Dobro je po meni sto smo prosli u kupu jer ostaje nam samo jos finale protiv slabijeg Montpelliera a sada se mozemo baciti na ligu i LPvolimliverpool je napisao/la:Po meni je Lucho pokretačka snaga ove ekipe.
- marseille_unique
- Kontakt:
ja pratim marseille stvarno dugo dugo i kako ja vidim ovu ekipu jeste da ima nekoliko igraci koji se maestrlci u svojim erijama yaiwo snaga, lucho pass, gignac snalazljivost, bruno cheyrou disciplina, diawara napucan, i brandao- mister promasaj 

Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
hahaha bas tako xD brandau niko nije ravan sto se promasaja ticemarseille_unique je napisao/la:ja pratim marseille stvarno dugo dugo i kako ja vidim ovu ekipu jeste da ima nekoliko igraci koji se maestrlci u svojim erijama yaiwo snaga, lucho pass, gignac snalazljivost, bruno cheyrou disciplina, diawara napucan, i brandao- mister promasaj
- marseille_unique
- Kontakt:
kad se samo sjetim rposle sezone protiv milana na san siru fula dvaput sa metar i od ta dva purta jednom pogada stativu sranota napolje mrsssssssssss
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Da, tad smo ih trebali dobiti, bili smo bolji. Ma ja ne kontam sta radi on u ovako velikom klubu, ocito je da je za njega Sahtar vrh i treba ga marsnut i dovesti nekog puno boljeg. On i Gignac ko nebo i zemljamarseille_unique je napisao/la:kad se samo sjetim rposle sezone protiv milana na san siru fula dvaput sa metar i od ta dva purta jednom pogada stativu sranota napolje mrsssssssssss
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.