Pro Evolution Soccer 2011
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Interista di cuore
- Kontakt:
Re: Pro Evolution Soccer 2011
jel vam se desilo u master ligi da je igrac svaku utakmicu neraspolozen ? meni se tako desava sa Pjanicem,znaci svaka utakmica strelica dole ? jel to neki bug,error il sta vec ? imal neko rjesenje ?
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
DAVID VILLA 7' je napisao/la:Jedno pitanje ?
Van der sar mi se oprostio prije 2 sezone a jos se ne preporodio ono u youth team ?
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Ponos Torina
- Kontakt:
hmm rado bi ti odgovorio al igram samo online master ligu i kod mene se desava kad udzem u 16 inu finala da mi 3-4 igraca konstantno dole strelica bude i ispadam zbog toga zato sto nemam klupu kako treba samo jednog igraca da je dobar,posto je politika kupovanja igraca u online modu zajebana,trebaju dobro muda da ti pomodre i da se naigras da bi zaradio 2 mill,a npr.Dzeko 4 i nesto mill i slicne stvari,Messi 23Interista di cuore je napisao/la:jel vam se desilo u master ligi da je igrac svaku utakmicu neraspolozen ? meni se tako desava sa Pjanicem,znaci svaka utakmica strelica dole ? jel to neki bug,error il sta vec ? imal neko rjesenje ?

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- -Barcelona-
- Kontakt:
nisam znao gdje da pitam pa reko ovdje cu,zna li neko mozda gdje bi moga skinuti najbolji pes ikad napravljen pes 6,skinuo sam al izgleda da ne radi,ili ga neznam instalirati,znaci ako neko ima dirketna link,bio bih mu vjecno zahvalan 

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
-
- Kontakt:
Pozz raja , novi sam , eh ovako mozeli mi neko objasniti , ako mu nije mrsko kako da igram online master ligu. Registrovao sam se , sve to i sada ima neki konami id, post code, i dole game id , ja sam kopirao sa e-maila one brojeve i slova ali pise Your KONAMI ID must be 8-32 characters in length using lower case letters, numbers, hyphens (-), underscores (_), and periods (.). Mozeli neko objasniti pls 

- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Cuj novi godinu i po ovdeamarpustahija je napisao/la:Pozz raja , novi sam , eh ovako mozeli mi neko objasniti , ako mu nije mrsko kako da igram online master ligu. Registrovao sam se , sve to i sada ima neki konami id, post code, i dole game id , ja sam kopirao sa e-maila one brojeve i slova ali pise Your KONAMI ID must be 8-32 characters in length using lower case letters, numbers, hyphens (-), underscores (_), and periods (.). Mozeli neko objasniti pls

R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
@amarpustahija
Hajd ti nama reci prvo da li imas orginal igru? (Da bi igrao online moras imat orginal DVD i kljuc)
Ako imas onda kod registracije imas konami id i game id... oba id-a trebaju biti razlicita i moraju imat 8 ili vise slova (mozes koristiti znakove _ - . i brojeve)... isto tako passwordi nemogu biti isti... kad to sve zavrsis u igri koristis game id i password... nakon toga ce te konami pitati za obicni username (vise od 3 slova mora biti, ja mislim)...
Hajd ti nama reci prvo da li imas orginal igru? (Da bi igrao online moras imat orginal DVD i kljuc)
Ako imas onda kod registracije imas konami id i game id... oba id-a trebaju biti razlicita i moraju imat 8 ili vise slova (mozes koristiti znakove _ - . i brojeve)... isto tako passwordi nemogu biti isti... kad to sve zavrsis u igri koristis game id i password... nakon toga ce te konami pitati za obicni username (vise od 3 slova mora biti, ja mislim)...

vallter sa pes-balkan ?Vallter je napisao/la:@amarpustahija

@ vallter kako da ubacim lopte ,ubacim ih u dt0b ali ucita mi samo nekoliko tih lopti ne sve ..

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
jesil ga slucajno stavljo na transfer listuInterista di cuore je napisao/la:jel vam se desilo u master ligi da je igrac svaku utakmicu neraspolozen ? meni se tako desava sa Pjanicem,znaci svaka utakmica strelica dole ? jel to neki bug,error il sta vec ? imal neko rjesenje ?

Rođen s tobom da budem
Napravim odlicnu ekipu koja je izgledala ovako ... Diego , Ramos , Agger , Zapata, Cisokho , Gerrard , De Rossi , Silva , Robben , Ronaldo , Torres ... i poslije 4 sezone bankrot ... znaci od kupovine zvijezda nema nista treba samo mladje kupovati uvijek u bankrotu se zavrsi sa ovakvim igracinama 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Ajj ljudi krenem igrat ML i kad udjem da igram tekmu izbaci mi dont send ...
znal neko u cemu je problem ?

To ti je zbog visokih plata.Obicno pri potpisivanju ugovora igraci traze da im se plate povise duplo pa tu malo pregovaraj,ne daji uvijek kako oni traze.Zbog takvih stvari ne daj da se puno zadrzavaju u tvom timu,uvijek ih prodaji kada budu imali oko 30 godina,mozes solidne pare zaraditiDirk je napisao/la:Napravim odlicnu ekipu koja je izgledala ovako ... Diego , Ramos , Agger , Zapata, Cisokho , Gerrard , De Rossi , Silva , Robben , Ronaldo , Torres ... i poslije 4 sezone bankrot ... znaci od kupovine zvijezda nema nista treba samo mladje kupovati uvijek u bankrotu se zavrsi sa ovakvim igracinama
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Ja sam prvo igrao sa Liverpoolom 2 sezone pa sam odustao glupo mi da igram sa onim vještačkim dresovima(koje imaju skoro svi u EPL).Onda sam igrao sam Realom 3 sezone,počeo 4. ali sam instalirao Windows 7 pa mi se obrisala igrica.Ekipa mi je izgledala ovako:Casillas,Ramos,Bale,Vanderbuurd(životinja,vjerovatno najbolji odbrambeni igrač na igrici),Essien,Ozil,Kaka,Ronaldo,Higuain,Ibrahimović,Hulk,rezervnog golmana se ne sjećam,Garay,Albiol,Marcelo,A.Cole,Lass,Di Maria,Walcott i još neko.Ali možete kupiti ono da imate max. količinu novca tj. 999.999.999 €.
(ja sam to tek kasnije napravio i bio počeo sa Tottenhamom). 

FK Pjetlovi
Aa imas i ono da kojeg god igraca pozelis on predje..Ja to stavio i to 999.999.999 $ i dero 1 sezonu i mrsko mi vise..Sad derem become a legend..Otiso u TOtenham i derem iako zaostajemo 10 bodova za prvim (a ko ce drugi bit neg Man Utd na 1 mjestureds je napisao/la:Ja sam prvo igrao sa Liverpoolom 2 sezone pa sam odustao glupo mi da igram sa onim vještačkim dresovima(koje imaju skoro svi u EPL).Onda sam igrao sam Realom 3 sezone,počeo 4. ali sam instalirao Windows 7 pa mi se obrisala igrica.Ekipa mi je izgledala ovako:Casillas,Ramos,Bale,Vanderbuurd(životinja,vjerovatno najbolji odbrambeni igrač na igrici),Essien,Ozil,Kaka,Ronaldo,Higuain,Ibrahimović,Hulk,rezervnog golmana se ne sjećam,Garay,Albiol,Marcelo,A.Cole,Lass,Di Maria,Walcott i još neko.Ali možete kupiti ono da imate max. količinu novca tj. 999.999.999 €.(ja sam to tek kasnije napravio i bio počeo sa Tottenhamom).

Kako to da pređe koji god hoću igrač ?Giggs11 je napisao/la:Aa imas i ono da kojeg god igraca pozelis on predje..Ja to stavio i to 999.999.999 $ i dero 1 sezonu i mrsko mi vise..Sad derem become a legend..Otiso u TOtenham i derem iako zaostajemo 10 bodova za prvim (a ko ce drugi bit neg Man Utd na 1 mjestureds je napisao/la:Ja sam prvo igrao sa Liverpoolom 2 sezone pa sam odustao glupo mi da igram sa onim vještačkim dresovima(koje imaju skoro svi u EPL).Onda sam igrao sam Realom 3 sezone,počeo 4. ali sam instalirao Windows 7 pa mi se obrisala igrica.Ekipa mi je izgledala ovako:Casillas,Ramos,Bale,Vanderbuurd(životinja,vjerovatno najbolji odbrambeni igrač na igrici),Essien,Ozil,Kaka,Ronaldo,Higuain,Ibrahimović,Hulk,rezervnog golmana se ne sjećam,Garay,Albiol,Marcelo,A.Cole,Lass,Di Maria,Walcott i još neko.Ali možete kupiti ono da imate max. količinu novca tj. 999.999.999 €.(ja sam to tek kasnije napravio i bio počeo sa Tottenhamom).
)

Meni mrsko igrati Become a legned,bolje ovako kad kontrolišeš čitavu momčad.

Zadnja izmjena: reds, dana/u 17 jan 2011, 12:10, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi
@ reds
Uzmes ono, improves your chances to get the player you want, nesto tako.

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Ma ne mogu sad ništa jer nemam PES-a obrisao mi se.ILoveLFC je napisao/la:@ reds

Ali kad nabavim probaću hvala.

FK Pjetlovi
Moze li mi neko preporuciti kakav dobar patch(sa ispravljenim imenima i grbovima,naravno reprezentacijom BiH ispravljenom)?Ukratko i kako pokrenuti taj patch?
12.9.2009.
- Radioglava
- Kontakt:
ZEno.T. je napisao/la:Moze li mi neko preporuciti kakav dobar patch(sa ispravljenim imenima i grbovima,naravno reprezentacijom BiH ispravljenom)?Ukratko i kako pokrenuti taj patch?
PESEdit.com patch je sve što ti treba. Imaš sve ekipe liga petice, sa pravim grbovima, imenima igrača, dresovima. Osim toga imaš i sve reprezentacije sa pravim dresovima, igrčima, plus još mnogo drugih klubova, sa Njemačkom i Španskom drugom ligom.
Ovdje možeš skinuti:
http://pesedit.com/forums/showthread.ph ... 3-Released!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.