FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kad Denchi kaze za nekog igraca da ne valja taj mora bit igracina. Mislim covjek je cijelu sezonu branio Handzica
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jeste npr. eno Irfan Hadzic 12 tekmi cjepa mrežefeniksptica je napisao/la: ↑15 jun 2021, 10:14Kad Denchi kaze za nekog igraca da ne valja taj mora bit igracina. Mislim covjek je cijelu sezonu branio Handzica

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Ovaj jedan je igrao za nas i uticao na nase rezultate. Za drugim mi mudo trne. Lijevo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Cekaj ako je sabra znala sta ce biti zasto nije adekvatno reagovala? Ono meni je fino uzimam pare i sutim a sta ce dalje biti hebe mi se. Nama ne trebaju ni legende ni nesposobni kao sabra, samo ljudi koji ce znati naci pare i obezbijediti buducnost kluba a ne gledati kako se nesto rusi sto si gradio i 5 do 12 ja nisam kriv.Denchi je napisao/la: ↑15 jun 2021, 10:00Što se pitaš kad znaš da je Emir Hadžić sa Namom direktno dogovarao?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 jun 2021, 09:58
I ja se pitam
Momak molio da dodje na polusezoni
Sta nasa uprava uradi?Ne dovedu njega,u napad dovedu Cmiljanica i Mesanovica
I onda nest lafo
"Posvecujemo se mladim igracima"
Stvarno mi niie jasno
Kakva uprava?
Od svih napadača lani najviše dao golova? Jel on kriv što su ostali kante? Naravno da ne...to ne znači da je najbolji ali sigurno nije najgori, borio se, igrao ozlijeđen, pod inekcijama kada je trebalo ekipi i otišao je...feniksptica je napisao/la: ↑15 jun 2021, 10:17Ovaj jedan je igrao za nas i uticao na nase rezultate. Za drugim mi mudo trne. Lijevo.
iznosiš tvrdnje neke ja te samo demantiram, nema potrebe da se ljutiš i spominješ organe jbg
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jel to opet ono "potreban je neko da se suprotstavi Namu?"Zastone je napisao/la: ↑15 jun 2021, 10:18
Cekaj ako je sabra znala sta ce biti zasto nije adekvatno reagovala? Ono meni je fino uzimam pare i sutim a sta ce dalje biti hebe mi se. Nama ne trebaju ni legende ni nesposobni kao sabra, samo ljudi koji ce znati naci pare i obezbijediti buducnost kluba a ne gledati kako se nesto rusi sto si gradio i 5 do 12 ja nisam kriv.
Razmisli malo prije stiskanja "Pošalji"
- feniksptica
- Kontakt:
Kakav ba demant. Nema te rijeci koju mozes napisat da odbranis njegove promasaje u Mostaru i Protiv Mladosti DK
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa ako je ona osoba od povjerenja Nama i Tana eto ne mora se ni suprostaviti, valjda i njena nesto vrijedi ili je tu onako? Nekad se i odgovornost treba preuzeti za ovo kriminalno stanje.Denchi je napisao/la: ↑15 jun 2021, 10:23Jel to opet ono "potreban je neko da se suprotstavi Namu?"Zastone je napisao/la: ↑15 jun 2021, 10:18
Cekaj ako je sabra znala sta ce biti zasto nije adekvatno reagovala? Ono meni je fino uzimam pare i sutim a sta ce dalje biti hebe mi se. Nama ne trebaju ni legende ni nesposobni kao sabra, samo ljudi koji ce znati naci pare i obezbijediti buducnost kluba a ne gledati kako se nesto rusi sto si gradio i 5 do 12 ja nisam kriv.
Otvaraju iz MUPa posebnu telefonsku liniju za navijace sarajeva zbog ogromnog broja poziva... Ko ima clansku besplatan je poziv.Vanja8 je napisao/la: ↑15 jun 2021, 08:45Ja fakat ne razumijem pojedine forumase, svi imaju podatke, raspolažu informacijama o kradji, ugradjivanju u ugovore, malverzacijama, a nista ne poduzimaju...
Ja da raspolazem sa takvim podacima obratio bih se policiji, poreznoj, inspekciji...
Vrlo jednostavno, preko anonimnih tel.linija ili direktno i kad se podastru podaci , dokazi svi kancerogeni kluba ce zavrsiti gdje im je mjesto...
Ne shvatam Zasto to pojedinci ne urade, vec se svojim spoznajama o kriminalu busaju samo ovdje na forumu i nesto ko papagaji ponavljaju, jos malo, tik- tak i sl.
Dajte ubrzajte to, preduzmite nesto...
You are someone else I am still right here
Naravno da ima i iznio sam ih i ranije, no vraćali bi se na neke stare diskusije gdje ti ne možeš da shvatiš da je još 5 drugih igrača takođe fulalo šanse u Mostaru no njima nema zamjere čak ni kad poderu dres kluba itd. te takođe da je dio igre i ne primiti pogotke...no kao što rekoh ranije 100put ispričana tema...feniksptica je napisao/la: ↑15 jun 2021, 10:24Kakav ba demant. Nema te rijeci koju mozes napisat da odbranis njegove promasaje u Mostaru i Protiv Mladosti DK
Pa dobio je otkaz odgovorni za loš prelazni i ostale greške u procjeni?Zastone je napisao/la: ↑15 jun 2021, 10:28Pa ako je ona osoba od povjerenja Nama i Tana eto ne mora se ni suprostaviti, valjda i njena nesto vrijedi ili je tu onako? Nekad se i odgovornost treba preuzeti za ovo kriminalno stanje.Denchi je napisao/la: ↑15 jun 2021, 10:23Jel to opet ono "potreban je neko da se suprotstavi Namu?"Zastone je napisao/la: ↑15 jun 2021, 10:18
Ti sad žališ što se nije umješala pa da i ona dobije otkaz zbog mješanja ili da preuzme odgovornost za nešto u što se nije mješala? Napisala je svoje mišljenje o pogrešci takve strategije direktno Namu, to je to...ne znam šta očekuješ da izbija mobitel Emiru iz ruke?
Taj U19 , takvi i moraju bit cilj ako idemo na mlade , jer ocito da je talenat i jos zeli Sarajevo , ne mpzes sparit bolje. Usput Ahmetovic ce igrat ilk se oprostio , zna li ko ? Nadam se da ce Sablic donjeti neke promjene ,al nako je tresko bez kvalitetnog Am, i da ovaj Barisic , kakav je jel neko upratio ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 jun 2021, 09:58I ja se pitamHistoricar je napisao/la: ↑15 jun 2021, 09:48Koja li je ubleha iz kluba spriječila dolazak Miloševića iz Zvijezde 09 kod nas ?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 jun 2021, 09:46
Ne izgleda
Ja mislim da on ide na to da ode vani,pa ako mu to propadne onda daj Sarajevo
Ako je tako onda cu radije gledati malog Kenana na spicu
Ja bi vise volio da dovedu onog momka iz Zvijezde 09 Milosevic mislim da se preziva
Prvi strijelac U-19 lige
Navija za nas
Zelja mu da zaigra za nas kaze
Pored takvih momaka ti da se molis N.Hadzicu
I onda nest lafo
Stvarno mi niie jasno
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
- Kontakt:
A ko je prodao Rahmana? I ko je rekao nema novca za Nedima,ili ono za Catakovica? To i jest problem sto Sabrina jedno a Hadzija drug prica,ne zna se ko pije ko placa,zato i jesmo ovako organizovani sa Sabrom na celu,sad moli boga da ne dobijes neku tamo Dila Gori,a Sabra 2016 obeca napredak kluba.Denchi je napisao/la: ↑15 jun 2021, 10:00Što se pitaš kad znaš da je Emir Hadžić sa Namom direktno dogovarao?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 jun 2021, 09:58
I ja se pitam
I onda nest lafo
Stvarno mi niie jasno
Kakva uprava?
Mortem ima sigurno neku funkciju u klubu, ni on da objavi rezultate nagradne igre za pogadjanje. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Po tvom je Emir kriv i sto plate kasne. Nije se moglo reagovati prije vremena bilo kakva posudba,kredit bilo sta sto bi moglo spasiti sezonu valjda ima i uprava svoje prijedloge, valjda su tu jer poznaju situaciju ? Ko je kriv za los rad akademije? Ko dovodi te ljude da rade tu? Ko je doveo Emira? Ima li ijedan segment za sta se ova direktorica pita? Sem sto kaze onaj naci nisam kriva.Denchi je napisao/la: ↑15 jun 2021, 10:33Pa dobio je otkaz odgovorni za loš prelazni i ostale greške u procjeni?
Ti sad žališ što se nije umješala pa da i ona dobije otkaz zbog mješanja ili da preuzme odgovornost za nešto u što se nije mješala? Napisala je svoje mišljenje o pogrešci takve strategije direktno Namu, to je to...ne znam šta očekuješ da izbija mobitel Emiru iz ruke?
-
- Kontakt:
Sabra je tu haman samo da nadgledaZastone je napisao/la: ↑15 jun 2021, 10:44Po tvom je Emir kriv i sto plate kasne. Nije se moglo reagovati prije vremena bilo kakva posudba,kredit bilo sta sto bi moglo spasiti sezonu valjda ima i uprava svoje prijedloge, valjda su tu jer poznaju situaciju ? Ko je kriv za los rad akademije? Ko dovodi te ljude da rade tu? Ko je doveo Emira? Ima li ijedan segment za sta se ova direktorica pita? Sem sto kaze onaj naci nisam kriva.Denchi je napisao/la: ↑15 jun 2021, 10:33Pa dobio je otkaz odgovorni za loš prelazni i ostale greške u procjeni?

Zadnja izmjena: Sanchez1987, dana/u 15 jun 2021, 10:48, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad mi nece biti jasno likovanje jer nas je neko tuzio(ili nije), jos on sav sretan djeli dokaze.
Pa yebo vas vise i Rundo i husro i svrskic i ostala lazna bagra koja maniopulise ss vama jer kao oni vole klub i zele mu najbolje
Pa yebo vas vise i Rundo i husro i svrskic i ostala lazna bagra koja maniopulise ss vama jer kao oni vole klub i zele mu najbolje

Pa jel bilo para il nije?Sanchez1987 je napisao/la: ↑15 jun 2021, 10:40
A ko je prodao Rahmana? I ko je rekao nema novca za Nedima,ili ono za Catakovica? To i jest problem sto Sabrina jedno a Hadzija drug prica,ne zna se ko pije ko placa,zato i jesmo ovako organizovani sa Sabrom na celu,sad moli boga da ne dobijes neku tamo Dila Gori,a Sabra 2016 obeca napredak kluba.
Jel kasnimo plaće jer ima para?
De se dogovori brate sam sa sobom...
Hoćeš da napadaš jer nije bilo pojačanja pa onda da i napadaš jer nema plaća?
Hadžija se malko sasro kad su mu raja počela prijetit pa malo se momački opra...ispade on htjeo sve najbolje al mu nisu dali?
4 različita profila napadača pokušao dovesti različitih godina i to je kao dio nekog plana njegovog i Vinkovog? Jest mi svi budale a ćelo stručnjak...
Posteno receno mjesto i poso duznost sabrine u klubu je nesto ko sekretarica ili recepcionarka.
Sd kriv za dovodienje
Nam kriv za strategiju
Ja moram ispunit papir za litar vode
Ja nisam tu mogla nista
On dao 12 m € on se pita
Ja sta god sam predlozila covjek mi odgovorio da sam sizofrena i da on ne zeli to vec totalno nesto drugo
Svi pregovaraju sa Namom direktno ne preko mene
Postavi se pitanje onda presjednik kaze hajd sabrina odgovori i ti nesto ona kaze haj ti
Ja dala odkaz al nito nemogu jer ga Nam nece da prihvati
Pa onda necu da napustim SARAJEVO kad je tesko..
Ako je to tako, i imas svjesku tiplomu imas Americke papire zasto si toliko nisko pala da te niko ne je be ni za pet posto u klubu, u americi mozes imat od 50 do 100k $ platu godisnje.. Malo mi je sumnjivo da se ona spustila na te grane radi ljubavi prema SARAJEVU (svi znamo da je iz simin hana)
Meni ovo mirise na eazy big money, nikakva odgovornost, jer zna da bi u evropi ili americi morala radit
Sd kriv za dovodienje
Nam kriv za strategiju
Ja moram ispunit papir za litar vode
Ja nisam tu mogla nista
On dao 12 m € on se pita
Ja sta god sam predlozila covjek mi odgovorio da sam sizofrena i da on ne zeli to vec totalno nesto drugo
Svi pregovaraju sa Namom direktno ne preko mene
Postavi se pitanje onda presjednik kaze hajd sabrina odgovori i ti nesto ona kaze haj ti
Ja dala odkaz al nito nemogu jer ga Nam nece da prihvati
Pa onda necu da napustim SARAJEVO kad je tesko..
Ako je to tako, i imas svjesku tiplomu imas Americke papire zasto si toliko nisko pala da te niko ne je be ni za pet posto u klubu, u americi mozes imat od 50 do 100k $ platu godisnje.. Malo mi je sumnjivo da se ona spustila na te grane radi ljubavi prema SARAJEVU (svi znamo da je iz simin hana)
Meni ovo mirise na eazy big money, nikakva odgovornost, jer zna da bi u evropi ili americi morala radit
Pa čuo si kako ide to , stavi se oglas, javi se na oglas, oni predlože mišljenje , vijetnam odobri ili ne, a nekad sami se umješaju kao sa talijanomSanchez1987 je napisao/la: ↑15 jun 2021, 10:46
Sabra je tu haman samo da nadgledanema ona pravo ni da predlaze ni da zabrani ni da odluci ni da potpise ni da je odgovorna za nesto,hadzija,velic,vinko i ostali sami sebe dovodili,potpisivali sebi ugovore itd a pazi direktorica je
![]()
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, Benko123, Bordo10, budzak, Burberry46, Hamagara, J1897, keli, MostarReds22, RajvoSA03, Rule_hz, sekac, SilaMoc1946, Tatamata1946 i 172 gosta.