FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

feniksptica
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la feniksptica » 15 jun 2021, 10:54

Dosta losih stvari zbog kojih raja negoduje. Oko jedne su se manje vise svibslozioi a to je da je trenutno dobro sto je Talijan u akademiji. I bas jedino za tu stvar se oni sami umijesali a sve druge su bili samo posrednici

Da nisam na kakvom predizbornok skupu slucajno
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 15 jun 2021, 10:55, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 15 jun 2021, 10:55

Pitar6785 je napisao/la:
15 jun 2021, 10:51

Meni ovo mirise na eazy big money, nikakva odgovornost, jer zna da bi u evropi ili americi morala radit
Normala, easy je pravo vodit Sarajevo sa svim ublehama i legendama okolo samo da definišemo "Loš Rad" = stadion, 2go mjesto i trofej, pored neregularnosti takmičenja od strane saveza i sudija
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 15 jun 2021, 10:57

Denchi je napisao/la:
15 jun 2021, 10:49
Sanchez1987 je napisao/la:
15 jun 2021, 10:40

A ko je prodao Rahmana? I ko je rekao nema novca za Nedima,ili ono za Catakovica? To i jest problem sto Sabrina jedno a Hadzija drug prica,ne zna se ko pije ko placa,zato i jesmo ovako organizovani sa Sabrom na celu,sad moli boga da ne dobijes neku tamo Dila Gori,a Sabra 2016 obeca napredak kluba.
Pa jel bilo para il nije?
Jel kasnimo plaće jer ima para?
De se dogovori brate sam sa sobom...
Hoćeš da napadaš jer nije bilo pojačanja pa onda da i napadaš jer nema plaća?
Hadžija se malko sasro kad su mu raja počela prijetit pa malo se momački opra...ispade on htjeo sve najbolje al mu nisu dali?
4 različita profila napadača pokušao dovesti različitih godina i to je kao dio nekog plana njegovog i Vinkovog? Jest mi svi budale a ćelo stručnjak...
Ne branim ga ni najmanje,samo hocu reci kad je neko trebao biti kriv onda Sabra kaze nisam ja matere mi nista evo hadziju cemo smijeniti on je kriv jel? A hadzija nije sam sve radio,po onome sto je izjavio,prodavali se igraci da ga niko nije nista ni pitao,kad je nekoga htio dovesti onda e nema para,a kad treba biti kriv e onda si kriv,ako nema plata i para a milioner ti gazda onda je logicno da direktorica ne vodi dobro klub,cak je onda i dovodila te sto nisu dobro radili,sama kaze da sve mora preko nje ici,a ni jedan problem nije zbog nje :hmmmmm:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 15 jun 2021, 10:59

Zastone je napisao/la:
15 jun 2021, 10:44

Po tvom je Emir kriv i sto plate kasne. Nije se moglo reagovati prije vremena bilo kakva posudba,kredit bilo sta sto bi moglo spasiti sezonu valjda ima i uprava svoje prijedloge, valjda su tu jer poznaju situaciju ? Ko je kriv za los rad akademije?
Nije, ali isto tako se mogao dovesti špic na početku sezone, no SD je procijenio da mu ne treba špic i može sa ovim što ima izgurati sezonu, malko se zajhebo ;)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 15 jun 2021, 11:02

Celo je kreten i kriminalno je odradio ovu sezonu ali neko je morao njemu potpisati taj budzet, jer evo Cele nema a ni plata takodje. Neko je morao imati prijedlog za plan B, pandemija je kod svih. listica se ne busa sa ostalim i nema strane ulagace ali ja ne vidim da mi trenutno odskacemo od njih. Kazu Nam htio iskorak u europi zato se budzet presao :crazy: , znaci Hadzic je procjenio da nema niko u akademiji sposoban za prvi tim pa si morao placati invalida hebibovica toliko?a ti nista ne mjenjas u akademiji nego ti se umjesaju Vijetnamci i predloze italijana.. boze sacuvaj. Nije mi samo jasno ako neko voli ovaj klub a brani nekog ko nije sposoban za nesto onda mi nije jasna ta ljubav.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 15 jun 2021, 11:02

Denchi je napisao/la:
15 jun 2021, 10:59
Zastone je napisao/la:
15 jun 2021, 10:44

Po tvom je Emir kriv i sto plate kasne. Nije se moglo reagovati prije vremena bilo kakva posudba,kredit bilo sta sto bi moglo spasiti sezonu valjda ima i uprava svoje prijedloge, valjda su tu jer poznaju situaciju ? Ko je kriv za los rad akademije?
Nije, ali isto tako se mogao dovesti špic na početku sezone, no SD je procijenio da mu ne treba špic i može sa ovim što ima izgurati sezonu, malko se zajhebo ;)
Ko je dogovorio i doveo Sablića?

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 15 jun 2021, 11:03

Denchi je napisao/la:
15 jun 2021, 10:46

Sabra je tu haman samo da nadgleda :rol: nema ona pravo ni da predlaze ni da zabrani ni da odluci ni da potpise ni da je odgovorna za nesto,hadzija,velic,vinko i ostali sami sebe dovodili,potpisivali sebi ugovore itd a pazi direktorica je :rol:
Pa čuo si kako ide to , stavi se oglas, javi se na oglas, oni predlože mišljenje , vijetnam odobri ili ne, a nekad sami se umješaju kao sa talijanom
Sabra je znaci dala misljenje da treba doci vinko kao dugorocno rijesenje,da treba doci hadzija,da treba doci ona njena desna ruka velic kako vec bi,da treba prodati rahmana i tatara,i sve to katastrofalne odluke,a nije do nje,ko produzi sad hebi i krletu?

Zoran28
Kontakt:

Post Postao/la Zoran28 » 15 jun 2021, 11:08

Sablica su dogovorili PRavo dobri ljudi, TrenuTna sTrukTura kluba. :RunenaFaca:

PS Nemoj nas bOnOvat !!!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 15 jun 2021, 11:08

15 jun 2021, 10:57

Ne branim ga ni najmanje,samo hocu reci kad je neko trebao biti kriv onda Sabra kaze nisam ja matere mi nista evo hadziju cemo smijeniti on je kriv jel? A hadzija nije sam sve radio,po onome sto je izjavio,prodavali se igraci da ga niko nije nista ni pitao,kad je nekoga htio dovesti onda e nema para,a kad treba biti kriv e onda si kriv,ako nema plata i para a milioner ti gazda onda je logicno da direktorica ne vodi dobro klub,cak je onda i dovodila te sto nisu dobro radili,sama kaze da sve mora preko nje ici,a ni jedan problem nije zbog nje :hmmmmm:
Ma braniš ga, nije radio sam nego direktno sa Namom, kad nema para jer ih Nam ne prebaci ili mu zapne transakcija? ko je kriv? Sabrina jel?
Igrač pri kraju ugovora se treba prodati da se uzme nešto kad već znaš da se neće produžiti s njim...ja Emiru ne vjerujem pogotovo kad ga pogledaš u onom intervjuu blijed ko krpa usro se dozavrat da ga neko ne sačeka neđe...pa malo pranje bilo...ko je svaki put upozoravao Nama da se previše troši na auta, na skupe igrače(Sušić, Mešanović) pa ta direktorica neka, koja nam želi zlo valjda? a Emčo predobri se samo malo po kafanama nalazio sa 2 ista menadžera od silne brige za klubom, dobrica jbg...procjena mu zlatna od irfana do Nedima i nazad do Husare, neshvaćeni um....

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 15 jun 2021, 11:15

Zastone je napisao/la:
15 jun 2021, 11:02
Celo je kreten i kriminalno je odradio ovu sezonu ali neko je morao njemu potpisati taj budzet, jer evo Cele nema a ni plata takodje. Neko je morao imati prijedlog za plan B, pandemija je kod svih. listica se ne busa sa ostalim i nema strane ulagace ali ja ne vidim da mi trenutno odskacemo od njih. Kazu Nam htio iskorak u europi zato se budzet presao :crazy: , znaci Hadzic je procjenio da nema niko u akademiji sposoban za prvi tim pa si morao placati invalida hebibovica toliko?a ti nista ne mjenjas u akademiji nego ti se umjesaju Vijetnamci i predloze italijana.. boze sacuvaj. Nije mi samo jasno ako neko voli ovaj klub a brani nekog ko nije sposoban za nesto onda mi nije jasna ta ljubav.
O tom pricam, nema zamjena za igrače za koje znaš da idu , nespreman totalno za prelazni, nema osvježenja za ekipu, ostavljaš likove koji su taraba bili i šlepali se na kvalitet dvojice što idu, znači moraš dovest nove igrače, i raskinut par ugovora sa ovim isluženim a skupim koji ne doprinose nista...to je do procjene i planiranja....

nije tu bilo nikakvog zajedničkog plana jer je to u biti Nam sasjekao tim komuniciranjem sa svima pomalo....svak se svoje željoteke igrao a klub najhebao

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 15 jun 2021, 11:19

15 jun 2021, 11:03
Denchi je napisao/la:
15 jun 2021, 10:46

Sabra je tu haman samo da nadgleda :rol: nema ona pravo ni da predlaze ni da zabrani ni da odluci ni da potpise ni da je odgovorna za nesto,hadzija,velic,vinko i ostali sami sebe dovodili,potpisivali sebi ugovore itd a pazi direktorica je :rol:
Pa čuo si kako ide to , stavi se oglas, javi se na oglas, oni predlože mišljenje , vijetnam odobri ili ne, a nekad sami se umješaju kao sa talijanom
Sabra je znaci dala misljenje da treba doci vinko kao dugorocno rijesenje,da treba doci hadzija,da treba doci ona njena desna ruka velic kako vec bi,da treba prodati rahmana i tatara,i sve to katastrofalne odluke,a nije do nje,ko produzi sad hebi i krletu?
stavili oglas, javio se ćelo, dali mu poso, otjero kešoljuba, doveo vinka, velić je radio u članstvu, tatara prodo emčo, Krletu je produžen ugovor to je pametna odluka ko god da je, Hebi još nisam vidio da je....i to bi bilo loše...

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 15 jun 2021, 11:20

Evo pisu mediji da Tatar vjerovatno napusta Abhu
Moze li me neko podsjetiti imamo li mi nekog procenta% od eventuapnog transfera?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 15 jun 2021, 11:21

OsmaDolazi je napisao/la:

Ko je dogovorio i doveo Sablića?
Pošalješ pitanje na facebook, komunikativan si ti momake ;) :kafa:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 15 jun 2021, 11:24

NajvecaRadosti je napisao/la:
15 jun 2021, 11:20
Evo pisu mediji da Tatar vjerovatno napusta Abhu
Moze li me neko podsjetiti imamo li mi nekog procenta% od eventuapnog transfera?
Ma ljudi ce raskinuti ugovor sa njim. Eto ti naše lige gdje god odu tarabe :urnebes:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 jun 2021, 11:25

Ko ce firgu opet ovde pozeljeti da se vrati?

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 15 jun 2021, 11:26

A jest mi zao Tatara. Izgleda da ce bit opet otjeran iz kluba. Nekad zbog discipline nekad zbog igre.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 15 jun 2021, 11:28

Denchi je napisao/la:
15 jun 2021, 11:15
Zastone je napisao/la:
O tom pricam, nema zamjena za igrače za koje znaš da idu , nespreman totalno za prelazni, nema osvježenja za ekipu, ostavljaš likove koji su taraba bili i šlepali se na kvalitet dvojice što idu, znači moraš dovest nove igrače, i raskinut par ugovora sa ovim isluženim a skupim koji ne doprinose nista...to je do procjene i planiranja....

nije tu bilo nikakvog zajedničkog plana jer je to u biti Nam sasjekao tim komuniciranjem sa svima pomalo....svak se svoje željoteke igrao a klub najhebao
Zamisli ti neki direktor u nekoj firmi a tvoja je odgovornost ogromna, gledas kako svako radi sta hoce, svi nesto dogovaraju,ugovaraju a ti ces na kraju popusiti foru jer si hajmo reci tu najodgovorniji poslije vlasnika. Zar ne postoje nacini sastanaka da se tome stane u kraj, da ne mogu svi raditi sve? Da li klub ima plan B? Kazu prekoracen budzet jer smo htjeli iskorak u europi a mi od zvucnih doveli samo Susica, svako ko je pogledao press vidio je da se ne zna ko pije a ko placa.. ne mozes ti samo sutiti na neke stvari i klimati glavom dok je dobro jbg. Nama uz vlasnika trebaju sposobni ljudi koji ce i dodatnih para naci, braniti interes i kluba na kraju krajeva.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 15 jun 2021, 11:40

Zastone je napisao/la:
15 jun 2021, 11:28

Zamisli ti neki direktor u nekoj firmi a tvoja je odgovornost ogromna, gledas kako svako radi sta hoce, svi nesto dogovaraju,ugovaraju a ti ces na kraju popusiti foru jer si hajmo reci tu najodgovorniji poslije vlasnika. Zar ne postoje nacini sastanaka da se tome stane u kraj, da ne mogu svi raditi sve? Da li klub ima plan B? Kazu prekoracen budzet jer smo htjeli iskorak u europi a mi od zvucnih doveli samo Susica, svako ko je pogledao press vidio je da se ne zna ko pije a ko placa.. ne mozes ti samo sutiti na neke stvari i klimati glavom dok je dobro jbg. Nama uz vlasnika trebaju sposobni ljudi koji ce i dodatnih para naci, braniti interes i kluba na kraju krajeva.
Pa druže upravo je ona i slala te prigovore i protivljenju takvom rasulu od strategije direktno vlasniku? Upravo je i tražila taj povratak strategiji Tan-a i sad je to skontao i ovaj...zbog toga je i došao talijan, Nam je zanemarivao Akademce jer je htio u grupe pa onda ostalo...Sušić je preskup, pogotovo kad skontaš kakve igre donosi Brkić ili Hiroš ili Doffo koji su ti zajedno jeftiniji od Tine...govorila je to Sabrina al jok ne valja ona, Emčo luče naše najbolje zna...

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 15 jun 2021, 11:45

Denchi je napisao/la:
15 jun 2021, 10:55
Pitar6785 je napisao/la:

Meni ovo mirise na eazy big money, nikakva odgovornost, jer zna da bi u evropi ili americi morala radit
Normala, easy je pravo vodit Sarajevo sa svim ublehama i legendama okolo samo da definišemo "Loš Rad" = stadion, 2go mjesto i trofej, pored neregularnosti takmičenja od strane saveza i sudija

Sta je to Sabrina uradila sto se tice stadiona, mozda PREDLOZILA NAMU PAR ADVOKATA, i na kraju mu samo saopstila sta su joj oni rekli da se moze uradit i on to odbro to je sve.

Ako mislis da je ona svoim znanjem lobijem ili necim drugim dobila na korstenje stadion na 45 godina TESKO SE VARAS.

Vise zasluge ima KASUM I ONAJ BRADATI RUMENI ADVOKAT I PLINOVODJA OD NJE STO SE TICE STADIONA. A prvi razlog su NAMOVE PARE.

Drugo mjesto i trofej to niko ziv nebi prihvatio prije prvog kola nastavka prvenstva..

Prvenstvo jeste ne regularno satim se slazem..

Ona je obicni kurir a glumi direktora

Kao nesvidjami se Namova strategija nizasta se nepitam ja bi da dam odkaz al nemogu jer Nam nece da primi moj otkaz..

Neko ko hoce da odkaz i da ode nemozemu milion NAMA zabranit.

Neopoziva ostavka kratko jasno.

Ja sam je branio al sabljica krste hebib ahmet niko jos od igraca nije doveden, prica o bajramovicu arapovicu kad ono trener nivo senada repuha

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 15 jun 2021, 11:49

Denchi je napisao/la:
15 jun 2021, 09:22
donDondon je napisao/la:
15 jun 2021, 09:06

napustaju te najbolji igraci,dovodis trenera koji jedva izborio opstanak sa drugim timom hajduka i dobio nogu,plata hoce bit nece bit,produzavas igracu ugovor samo da bi dobio od uefe pare jer igra euro,igraci ti odlaze sa smijesne svote,Sabrina ne zna ni koje su joj ovlasti nista ona nije a sve je,nemas jos SD, a danas izvlacenje za evropu,pola igraca i ne zna igral u klubu,vracas neke poluigrace iz nekih amaterskih klubova samo da bi imao brojku na treningu
ono sto jenajbitnije ,najlosije ime za trenera si odabrao i sad kao prica neka pokaze sta zna,cista izvlakusa i prica u prazno,pokusavanje opravdat izbor.
cak ni ovo za stadion ta prica nije mi najjasnija a pokusavam da skontam sto vise al ne ide
i jel to ambiciozan klub

ne postoji nacin na koji mozes opravdat rad uprave,igru igraca i rad strucnog staba,nema ne postoji
- Najbolji igrači nas napuštaju? Napustili nas: Pejović, Džafić, Handžić, Milanović, Cruz, Hodžić? Molimo kontaktirajte svog dilera!

- Trener je ok, nije skup sigurno, nije vezan dugim ugovorom, ako bude fula nema teške klauzule, moderan, taktički potkovan...

- Plata će bit u suprotnom svi mogu glat otić

- Naravno da će se produžit ugovor kapitenu i učesniku Eura, naravno da je jedan od razloga i fina cifra koju ćemo dobit(koji glupan bi to propustio?)

- Sada je hijerarhija vraćena na Tanov period tj. Sabrina se pita i Kasum učestvuje takođe(ispravljena je greška)

- vraćamo Akademce sa pozajmica, kao što je i najavljeno fokus se vraća na Akademce

- Za stadion će ti biti jasno, ako već nije, bit će dodatna pressica i emisija samo u vezi toga

- Jeste, ambiciozan klub, gdje se desio nesporazum i greška u organizaciji sa novim investitorom, sada će se stvari poredati po prioritetima
nista upravu si sve,ja ne pratim klub nisam nista gledao,ti sve znas,situacija je idealna,cujemo se nakon petog kola,i drugog kola predkvalifikacija
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”