FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole » 15 jun 2021, 11:26

Samo da se neko hoce pojaviti da smrada isplati i da mu zabrani dozivotno prilaz Grbavici kako mi se ogadio fuj postovao sam ga zbog svega sto je uradio ali je to sve zasrao u ovom mandatu sa svojom tiranijom a mi smo dokazali samo da smo amaterski klub kad ti trener vedri i oblaci i ponasa se kao da mu je ovo babovina mars bagro iz SVETINJE
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 15 jun 2021, 11:26

lendra je napisao/la:
15 jun 2021, 11:23
I dok Željo traži novog trenera postavlja se pitanje šta je sa prethodna dva. Novi predsjednik Nazif Hasanbegović potvrdio je da ugovor s Amarom Osimom još uvijek nije raskinut iako ovaj bh. stručnjak već nekoliko mjeseci ne obnaša funkciju trenera niti dolazi na Grbavici u okviru neke druge funkcije.
Sta ce na ovo reci branioci lika i djela grobara kluba. Kakva bahatost na djelu, klub je doveo na najniže grane u novijoj historiji a ponasa se kao da se nista nije desilo niti dolazi niti se pojavljuje a pare svaki mjesec ljezu na racun i onda kazu voli Zelju do sada je pokazao koliko voli zelju pa dobi ime kamatar pametnom dosta

Kakva sprdacina
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 15 jun 2021, 11:45

Pa ovo ni u Africi nema. Amare raskini ugovor oprosti dugove.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 jun 2021, 11:52

slika
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 15 jun 2021, 11:54

LjoZee je napisao/la:
15 jun 2021, 11:52
slika
:clap: :clap: :clap:
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 15 jun 2021, 11:55

bhsport je napisao/la:
15 jun 2021, 11:45
Zasto bi ili kako znamo da nece. Treba ga valjda neko pozvati na razgovor, reci mu tako je i tako je, imamo ti duzni 10 plata i imas ugovor jos godinu. Daj da vidimo sta cemo. Opet se stvara atmosfera da je glavni kocnicar za napredak kluba Amar. Bio trener, nogirali ga, ima ugovor. Klub ima UO, koji ga je nogirao, a bio je njegov, tako kazu. Taj UO treba da rijesi Amara, Stilica, Zeca, Alispahica, Boju i sve ostale, Ponasaju se kao da je sve OK, nisu duzni nikom nista i svi cde halaliti. Nece, zaboravimo na to, a i zasto bi?

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 15 jun 2021, 11:58

WOLF20 je napisao/la:
15 jun 2021, 11:54
LjoZee je napisao/la:
slika
Zar nisu vec podnijeli ostavke

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 15 jun 2021, 12:02

Vanadij je napisao/la:
15 jun 2021, 11:58
WOLF20 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:
slika

Sad za sad, 15ak skupštinara.
Željezničar za život cijeli!

drzgemboadislic
Kontakt:

Post Postao/la drzgemboadislic » 15 jun 2021, 12:03

plavousrcu je napisao/la:
15 jun 2021, 11:55
bhsport je napisao/la:
Zasto bi ili kako znamo da nece. Treba ga valjda neko pozvati na razgovor, reci mu tako je i tako je, imamo ti duzni 10 plata i imas ugovor jos godinu. Daj da vidimo sta cemo. Opet se stvara atmosfera da je glavni kocnicar za napredak kluba Amar. Bio trener, nogirali ga, ima ugovor. Klub ima UO, koji ga je nogirao, a bio je njegov, tako kazu. Taj UO treba da rijesi Amara, Stilica, Zeca, Alispahica, Boju i sve ostale, Ponasaju se kao da je sve OK, nisu duzni nikom nista i svi cde halaliti. Nece, zaboravimo na to, a i zasto bi?
Ovaj kreten ga i dalje brani. Pa moralna obaveza ti je da oprostiš sve dugove, **** ga Tito. Nisi u Al Kharaitiyatu, ovo ti je Željo legendo. Babo ti je legenda, ti si legenda bio. Što uradi ovo od sebe? Šehić sa 21 godinu oprašta dugove, a vjerujem da nema ni 1% zarađeno i uštekano kao ti. Hej Šehić, 21 godina. Da ovo radiš Leotaru, Širokom, Tuzla Cityu, ali Želji!?

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 15 jun 2021, 12:07

SudoHusika je napisao/la:
15 jun 2021, 12:02
Vanadij je napisao/la:
15 jun 2021, 11:58
WOLF20 je napisao/la:

Sad za sad, 15ak skupštinara.
Sta ostali cekaju, gdje je obraz.

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 15 jun 2021, 12:21

drzgemboadislic je napisao/la:
15 jun 2021, 12:03
bhsport je napisao/la:
Ovaj kreten ga i dalje brani. Pa moralna obaveza ti je da oprostiš sve dugove, **** ga Tito. Nisi u Al Kharaitiyatu, ovo ti je Željo legendo. Babo ti je legenda, ti si legenda bio. Što uradi ovo od sebe? Šehić sa 21 godinu oprašta dugove, a vjerujem da nema ni 1% zarađeno i uštekano kao ti. Hej Šehić, 21 godina. Da ovo radiš Leotaru, Širokom, Tuzla Cityu, ali Želji!?
Koliko znam Brko je potpisao na 3.5 godine. To je 42 mjeseca × 8000 KM što je oko 336 000 KM, otprilike kolika su i njegova potraživanja. Koliko se sjećam ta brojka se vrtila po medijima od 300 do 400 hiljada zavisno u kako kojim. On je naumio to da vrati na bilo koji način, a evo godinu dana će luftati ali će leći 96000 hiljada na račun.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 15 jun 2021, 12:30

drzgemboadislic je napisao/la:
15 jun 2021, 12:03
bhsport je napisao/la:
Tata, a i mama su ti kreteni. Ako nisi u stanju normalno diskutovati odj... Za Petrovica ste ti i slicni govorili da je moralna obaveza da sve naplati. Dvostruki arsini. Lupate samo, to jedino znate. Njemu je moralna obaveza da ne uzme svoje plate, a ovima sto su ga nogirali a on ih je doveo, tako ste govorili, bilo je moralno da najuspjesnijeg trenera u povijesti kluba nogiraju u prvoj krizi rezultata. I jos ga nisu placali. I moralno je bilo da za svoj nerad traze stit u vidu Brke koji tersa. Morate da shvatite da trenera kada nogiras zovnes na sastanak. Pokusas dogovoriti uslove raskida saradnje. Ako ne postignete dogovor onda moras ispostovati njegov ugovor. Nece Amar ili Stila doci i reci Nazifu ej predsjednice mi sve halalimo. Ne tako davno moralne gromade su cekale uplate UEFA- da isplate svoje pozajmice i klub ostave u minusu a zatekli na racunima nekoliko miliona. I neka su da ne bude zabune.
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 15 jun 2021, 12:38, ukupno mijenjano 2 puta.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 15 jun 2021, 12:31

WOLF20 je napisao/la:
15 jun 2021, 11:26
lendra je napisao/la:
15 jun 2021, 11:23
I dok Željo traži novog trenera postavlja se pitanje šta je sa prethodna dva. Novi predsjednik Nazif Hasanbegović potvrdio je da ugovor s Amarom Osimom još uvijek nije raskinut iako ovaj bh. stručnjak već nekoliko mjeseci ne obnaša funkciju trenera niti dolazi na Grbavici u okviru neke druge funkcije.
Sta ce na ovo reci branioci lika i djela grobara kluba. Kakva bahatost na djelu, klub je doveo na najniže grane u novijoj historiji a ponasa se kao da se nista nije desilo niti dolazi niti se pojavljuje a pare svaki mjesec ljezu na racun i onda kazu voli Zelju do sada je pokazao koliko voli zelju pa dobi ime kamatar pametnom dosta

Kakva sprdacina
Babuka! :ljepota: Gospodar familije! :ljepota:

Gnjida jedna ljudska i grobar Zeljeznicara. Ko bi rekao takav parazit da ce biti sin od gromade kao sto je Ivica.
@igrajlopte 🐦

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 15 jun 2021, 12:35

Rok koji su Manijaci dali čelnicima Plavih je sedam dana, a kako saznaje portal Klix.ba, već jučer je veliki broj ljudi podnio ostavke u Skupštini kluba.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 15 jun 2021, 12:35

Treba imati hrabrosti pa otjerati Amara, nece niko ga se zamjera opasnim ljudima. Misimovic i Amar bi napravili revoluciju u bh ligi ali nazalost to je nemoguca misija njih dvojicu spojiti .

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 15 jun 2021, 12:36

Semper je napisao/la:
15 jun 2021, 12:35
Treba imati hrabrosti pa otjerati Amara, nece niko ga se zamjera opasnim ljudima. Misimovic i Amar bi napravili revoluciju u bh ligi ali nazalost to je nemoguca misija njih dvojicu spojiti .
Sta bi za federalnu ligu nemamo para?
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 15 jun 2021, 12:37

Pa meni ovo djeluje vrlo straight forward. Imas trenera koji je potpisao ugovor, sa klauzulom. Mourniho je imao klauzulu sa Tottenham, Tottenham isplati klauzulu i da mu ostavku, Musemic imao klauzulu sa Sarajevom, Sarajevo plati klauzulu i da mu ostavku. Mi kokuzi, ne mozemo da ga isplatimo i on je jos tu na platnom spisku. Naravno da je neko potpisao duzinu ugovora i detalje ugovora, sve to stoji, ali formalno tako to izgleda.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 15 jun 2021, 12:38, ukupno mijenjano 1 put.

Corcaigh
Kontakt:

Post Postao/la Corcaigh » 15 jun 2021, 12:38

Ja ne vjerujem koliko ste nesposobni gledati objektivno i uopce o kakvim stvarima pisete.

@admin se upali na svaku odbranu Amara a vrijedjanja i ostalo dopusta. Legendo, sve na hladjenje, kako jednima tako i drugima. Puno vise se ovdje Amar vrijedja i omalovazava nego sto se brani, ne znam cemu dvostruki arsini. Odnosno znam al eto.

Druga stvar, stvari se pokrenule s mrtve tacke, desava se nesto, a ovdje prica ista kao prije dvije ipo godine. Amar i Miske. I u krug stalno, i stalno isto. Za 2 mjeseca ce neko novi biti u upravi i opet cete kukati a uradili ste - NISTA!

Imate pravo predlaganja kandidata i glasanja, pa izvolite. Znam ja da ovdje ima 5 ljudi koji pisu svoje stavove a ne sto im se kaze ali evo i vi takvi uzmite dnevnice za taj glas, ako uopce imate clansku.

Treca stvar, svi pisete oprosti dugove Amare. Nisu to samo dugovi nastali kao prema igracima. Amar je ogromnu kolicinu novca upumpao u Zelju i to dobro znate ali ignorisete. Ignorisete i cinjenicu da Zelje ne bi bilo da on tad sa svojim novcem nije uletio. Ne svidja vam se, ne volite ga, sve okej i sve je to stvar licne perspektive ali postoji nesto sto ne mozes negirati. Ja mrzim Megamixa ali ne mogu negirati da je jedini koji je konkretno pokrenuo pricu oko izgradnje Grbavice itd.

Isto tako nije Amar kriv sto jos ima taj ugovor. Nece Klopp sam sebi ugovor raskidati. Mediji to pisu u ovakvom kontekstu, a realnost je da klub ne moze raskinuti ugovor jer bi morao isplatiti dugovanja u komadu. Isto tako ako Osim prihvati bilo koju poziciju ili posao trenera u drugom klubu, Zeljine obaveze prema njemu prestaju. Ljudi boziji to se svugdje u svijetu desava sta vam je?

Puno moralisete oko novca i oprosta za nekoga ko vjerovatno nije dva puta usao u fan shop da kupi majicu od 20KM. I samo se sjetite da Amar da hoce ovog trena moze ugasiti Zelju i sjetite se da bi moglo biti i gore da se radi o nekom drugom na njegovom mjestu. Ne kazem trebate ga voljeti, samo budite realni.

I najbitnije manite se suplje, odlicno je vrijeme za konkretne stvari, stvari koje ce maknuti iz kluba sve koji su nas ovdje doveli a koje ce donijeti nesto novo i dobro.

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 15 jun 2021, 12:38

Tristan10 je napisao/la:
15 jun 2021, 12:37
Pa meni ovo djeluje vrlo straight forward. Imas trenera koji je potpisao ugovor, sa klauzulom. Mourniho je imao klauzulu sa Tottenham, Tottenham isplati klauzulu i da mu ostavku, Musemic imao klauzulu sa Sarajevom, Sarajevo plati klauzulu i da mu ostavku. Mi kokuzi, ne mozemo da ga isplatimo i on je jos tu na platnom spisku.
To stvarno vjerujes u ove bajke pola miliona za plate? 400hiljada hahahaahahaj
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 15 jun 2021, 12:41

Tristan10 je napisao/la:
15 jun 2021, 12:37
Pa meni ovo djeluje vrlo straight forward. Imas trenera koji je potpisao ugovor, sa klauzulom. Mourniho je imao klauzulu sa Tottenham, Tottenham isplati klauzulu i da mu ostavku, Musemic imao klauzulu sa Sarajevom, Sarajevo plati klauzulu i da mu ostavku. Mi kokuzi, ne mozemo da ga isplatimo i on je jos tu na platnom spisku. Naravno da je neko potpisao duzinu ugovora i detalje ugovora, sve to stoji, ali formalno tako to izgleda.
Tacno samo sto mi ne znamo nista nego lupamo kako kome odgovara. Ne vidim da je neko iz UO rekao da su sjedili sa Amarom i nisu dogovor postigli.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: shminka, svemalim1 i 52 gosta.