Meni nije nikad drago kad nekog iz regiona izvucemo, skoro uvijek neka patnja bude da ne kazem sramota...MortemHz je napisao/la: ↑15 jun 2021, 12:17Najbolje opcije za naš klub
1. Podgorica - blizu, loš koeficijent, završili 4. u Crnoj Gori.
2. Dila Gori - daleko ali relativno slaba ekipa, trenutno 5. u Gruziji.
3. Milsami - liga Moldavije je slabija od naše a tu su bili treći, tu i tamo, nisu neka ekipa.
4. Noah - ništa spektakularno ali su jači od ove 3 ekipe iznad a u domaćem prvenstvu su drugi, daleko.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
You are someone else I am still right here
Naravno.BordoSarajevo je napisao/la: ↑15 jun 2021, 12:12
Priča i o dokazima su glupost.
Primjer: dokažite mi da Husref nije oprostio sve nakon otkaza? Ja tvrdim da je vratio 7 plata a ostalo do kraja ugovora oprostio.
Dokaz br.1 - nadimak mu je Kešoljub, jer voli pare više od života, to je dokazao odlaskom u Zvezdu ali i tužbom prema klubu za puni ugovor iako je smjenjen prije nego je ostvario uspjeh
Dokaz br.2 - plakao je na silu u TV programu uživo, niko ne plače na silu da oprosti novac a sigurno ne jedan Kešoljub
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne bi bio smak svijeta ali su najlošija opcija. Opet više zavisi od nas, raspoloženje igrača (plate), hoće li nas još neko napustiti, ko će doći itd.BordoSarajevo je napisao/la: ↑15 jun 2021, 12:20Znači Noah nam protivnik.MortemHz je napisao/la: ↑15 jun 2021, 12:17Najbolje opcije za naš klub
3. Milsami - liga Moldavije je slabija od naše a tu su bili treći, tu i tamo, nisu neka ekipa.
4. Noah - ništa spektakularno ali su jači od ove 3 ekipe iznad a u domaćem prvenstvu su drugi, daleko.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
20-tog meni liježe, ovo mi dosadno malo bilo

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da smo se razvijali kako smo trebali sad bi se raspravljali da li bi im 5 ili 6 komada složili na Koševu pa da se i ne pojavimo u Crnoj Gori, to što ti govoriš je samo do nas, nikog više.fera je napisao/la: ↑15 jun 2021, 12:22Meni nije nikad drago kad nekog iz regiona izvucemo, skoro uvijek neka patnja bude da ne kazem sramota...MortemHz je napisao/la: ↑15 jun 2021, 12:17Najbolje opcije za naš klub
- feniksptica
- Kontakt:
Daj Armence. Pozelio sam gledat malo njihovog fudbala..od onog Korona perioda.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- feniksptica
- Kontakt:
A nekad s nekim boljim ljudima oko kluba nisu nikako.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ide na ODOBRENJE uz potpis Sabrine Buljubasic,eto bas je Nam izbarao Hadziju jer ga poznaje jos iz doba kad je pod njegovim vodstvom olimpik harao evropom de boga ti,ili Velica nekog sto se uhljebio direktno preko Sabrine,al haj nek bude i to Nam nasao,izmislio poziciju i odobrioDenchi je napisao/la: ↑15 jun 2021, 12:16Pa vijetnam kralju sve ide njima na odobrenje. Pa cirkus je jer ga je ovaj napravio time što je svakom željoteku odobravao a sve zajedno niđe veze ni dogovora....ti zapeo za funkciju ko pjano za plot...sve ti se objasni ali DIREKTORICA je...ima šef iznad šefa jbg ti...pa i ja kažem koji će nam klinac ali mu treba neko da mu objasni zakone u zemlji gdje posluje...pa sad taman samo advokate ostavio u klubu treba mu neko...bezveze se sekirate i nešto mržnju neku bacate na nekog a u biti najveća fula je što je lik svoje nešto zamislio i pičio pa to nije uspjelo e sad ko je kriv? ko je kriv?Sanchez1987 je napisao/la: ↑15 jun 2021, 12:03
Ko mu je dao posao,ko je potpisao da moze? Nije celo otjerao kesoljuba,ko je rekao vinko dugorocno rijesenje?ko je doveo velica da prima platu ni za sta? De molim te ne pravi se budala bezveze kad znas sta je posao nekog direktora,ako je tako sta ce nam uopste ta pozicija. Kad ljudi bruku i sramotu zele opravdati pa ne znam et,pogledas dva snimka sabrina press i hadzija ono i budal vidi kakav je cirkus u klubu i opet kao ne vide nista![]()

Kad tebi liježe?feniksptica je napisao/la: ↑15 jun 2021, 12:29A nekad s nekim boljim ljudima oko kluba nisu nikako.

Nema se šte razmišljati, Vanj je rekao Moldavke(pardon Moldavci) su nam protivnici
- feniksptica
- Kontakt:
Naravno da je do nas, govorio sam o tradiciji... Zeta, Sartid, Kukesi pa i Buducnost prosle sezone bas teska utakmica bila.MortemHz je napisao/la: ↑15 jun 2021, 12:25Da smo se razvijali kako smo trebali sad bi se raspravljali da li bi im 5 ili 6 komada složili na Koševu pa da se i ne pojavimo u Crnoj Gori, to što ti govoriš je samo do nas, nikog više.fera je napisao/la: ↑15 jun 2021, 12:22Meni nije nikad drago kad nekog iz regiona izvucemo, skoro uvijek neka patnja bude da ne kazem sramota...MortemHz je napisao/la: ↑15 jun 2021, 12:17Najbolje opcije za naš klub
Doduse kad smo losi svejedno je Kukesi ili Zarija.
Meni danas manje-vise nije ni vazno koga cemo izvuci jer vise zavisi od toga hoce li biti plate igracima nego od ovog danasnjeg izvlacenja.
Mozemo mi do sutra pricati o ovim ekipama kakva im je trenutna forma, ko nam je tradicionalno nezgodan ali to nista nije bitno ako se mi do tada malo ne stabilizujemo i ne vratimo timski duh.
Pa jbg eto isto dala ona potpis a on doveo talijana, sve joj prolazi očigledno? Jbt Velić lik članske štanco u shopu, ne znam uuu pojhebo nam brojeve, oštetio klub ne znam šta konkretno? lik nebitan , al eto ...Sanchez1987 je napisao/la: ↑15 jun 2021, 12:29
Ide na ODOBRENJE uz potpis Sabrine Buljubasic,eto bas je Nam izbarao Hadziju jer ga poznaje jos iz doba kad je pod njegovim vodstvom olimpik harao evropom de boga ti,ili Velica nekog sto se uhljebio direktno preko Sabrine,al haj nek bude i to Nam nasao,izmislio poziciju i odobriocuj ona da mu objasnjava nesto kakvo je stanje u drzavi i zakonima itd
![]()
Ja jbg, čuo si za auta šta je bilo, on odobrio al po našim zakonima treba putni nalog pravit za svaku vožnju, igrači nisu popunjavali i nastao problem pa finansijska visila u klubu...treba znat zakone...od dobre namjere do sranja radi BH zakona nakaradnih..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Upravo to. Gledam i istražujem ove ekipe posljednih sat vremena i vjeruj da je sve u pet deka, eto ovaj Noah k'o malo jača ekipa.fera je napisao/la: ↑15 jun 2021, 12:39Naravno da je do nas, govorio sam o tradiciji... Zeta, Sartid, Kukesi pa i Buducnost prosle sezone bas teska utakmica bila.
Meni danas manje-vise nije ni vazno koga cemo izvuci jer vise zavisi od toga hoce li biti plate igracima nego od ovog danasnjeg izvlacenja.
Mozemo mi do sutra pricati o ovim ekipama kakva im je trenutna forma, ko nam je tradicionalno nezgodan ali to nista nije bitno ako se mi do tada malo ne stabilizujemo i ne vratimo timski duh.
Do nas, ako dovedemo makar pristojne igrače, zadržimo dobre i ako se plate isplate proći ćemo koga god da izvučemo, u protivnom ja se bojim brukanja u prvom pretkolu.
-
- Kontakt:
imam dokaz iz klubaOsmaDolazi je napisao/la: ↑15 jun 2021, 12:45
A ko je kumunikativan? Jel to mislis da sam ja Trbic? Ko je to suplju bacio? hahaahahah

-
- Kontakt:
Ma ja tako je Nam kriv,hadzija kriv,vinko kriv itd,nije ona nista.Denchi je napisao/la: ↑15 jun 2021, 12:40Pa jbg eto isto dala ona potpis a on doveo talijana, sve joj prolazi očigledno? Jbt Velić lik članske štanco u shopu, ne znam uuu pojhebo nam brojeve, oštetio klub ne znam šta konkretno? lik nebitan , al eto ...Sanchez1987 je napisao/la: ↑15 jun 2021, 12:29
Ide na ODOBRENJE uz potpis Sabrine Buljubasic,eto bas je Nam izbarao Hadziju jer ga poznaje jos iz doba kad je pod njegovim vodstvom olimpik harao evropom de boga ti,ili Velica nekog sto se uhljebio direktno preko Sabrine,al haj nek bude i to Nam nasao,izmislio poziciju i odobriocuj ona da mu objasnjava nesto kakvo je stanje u drzavi i zakonima itd
![]()
Ja jbg, čuo si za auta šta je bilo, on odobrio al po našim zakonima treba putni nalog pravit za svaku vožnju, igrači nisu popunjavali i nastao problem pa finansijska visila u klubu...treba znat zakone...od dobre namjere do sranja radi BH zakona nakaradnih..
a nekada su nas izvlacili u 12 : )feniksptica je napisao/la: ↑15 jun 2021, 12:29A nekad s nekim boljim ljudima oko kluba nisu nikako.
NEMA NAZAD
Bar plate da se rijese do prve utakmice pa se mozemo necemu nadati. Ovako nam je u interesu da izvucemo sto jaceg protivnika da mozemo opravdati eventualno ispadanje na prvoj prepreciMortemHz je napisao/la: ↑15 jun 2021, 12:43Upravo to. Gledam i istražujem ove ekipe posljednih sat vremena i vjeruj da je sve u pet deka, eto ovaj Noah k'o malo jača ekipa.fera je napisao/la: ↑15 jun 2021, 12:39Naravno da je do nas, govorio sam o tradiciji... Zeta, Sartid, Kukesi pa i Buducnost prosle sezone bas teska utakmica bila.
Do nas, ako dovedemo makar pristojne igrače, zadržimo dobre i ako se plate isplate proći ćemo koga god da izvučemo, u protivnom ja se bojim brukanja u prvom pretkolu.

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, BarbareZeljin, benko21, enzo1, johntravolta123, Kyle88, mire971, mnon46, N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337, NeSamSafetee, propoklopac, ShofaII, SineTalexy, skoJaa, VanDijk, Venom i 138 gostiju.