Aj Cluj

**** ga, jos nisu naucili. Koliko sutra ce opet i oni i Vrapcicani kmecati.Banjalucki je napisao/la: ↑15 jun 2021, 12:20Al ovi smradovi pitarcici samo su cekali da Borac dobije najtezeg protivnika pa da svoje jadne i bjedne komplekse ljece preko toga...sad ste još jadniji i bjedniji nakon ovog nasladjivanja, a kad odigramo muški i dokažemo da smo Borac onda ćete se povući u mišije rupe odakle ste i izašli !
Odnio sam se na onu golcinu i na reakciju komentatora, mislio sam da na to ciljas.
De se vi spremite da ne osramotite ovu Drzavu koju predstavljate.Banjalucki je napisao/la: ↑15 jun 2021, 12:20Al ovi smradovi pitarcici samo su cekali da Borac dobije najtezeg protivnika pa da svoje jadne i bjedne komplekse ljece preko toga...sad ste još jadniji i bjedniji nakon ovog nasladjivanja, a kad odigramo muški i dokažemo da smo Borac onda ćete se povući u mišije rupe odakle ste i izašli !
Pa toeta drug reakcija bila onoga sa Hayata, ali eto posto je Damir i tamo stativu pogodio, to sam iskoristio
Vincic..zauzvrat Vico mu opet organizuje da smrce kokain s guzova Tijane Ajfon u Bijeljini
Aj ClujBanjalucki je napisao/la: ↑15 jun 2021, 12:20Al ovi smradovi pitarcici samo su cekali da Borac dobije najtezeg protivnika pa da svoje jadne i bjedne komplekse ljece preko toga...sad ste još jadniji i bjedniji nakon ovog nasladjivanja, a kad odigramo muški i dokažemo da smo Borac onda ćete se povući u mišije rupe odakle ste i izašli !
Koliko ja znam ne
Hantraga je napisao/la: ↑15 jun 2021, 12:34Svi oni koji se ponašaju onako kako se oni ponašaju prema našoj državi, iste želje. **** i grobari ove države.
Iste želje i za ljude koji sve to podržavaju.
Sretno našim predstavnicima u Konferencijskoj ligi. Hajmo Milsami za Sarajevo, a Andoru i San Marino za Velež i Široki.
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, jurisicduska, riki46 i 21 gost.