FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
neku noć sjedim sa rajom na pivi, kad stol do nas sjede tri momka. malo glasnije diskutuju i skontam priča o Želji. i jedan od njih govori da bi trebalo, al kod nas to nije i neznam da li ikad hoce, a vezano je za upravu, da bi statutom ili čime već trebalo regulisati da predsjenik kluba mora svoju firmu staviti kao generalnog sponzora, a svaki član uprave bi trebao (odnosno njihova firma) da bude zlatni sponzor.
i kući kad sam dosao razmisljam o tome i kontam da bi to bila prava stvar. jer ako predsjednici i članovi uprave nevjeruju u ideju i mogućnosti kluba koji klinac se i kandiduju.
ovo se malo nadovezujem za jučerasnju pricu vezano za plaćanje skupštinskog mjesta
i kući kad sam dosao razmisljam o tome i kontam da bi to bila prava stvar. jer ako predsjednici i članovi uprave nevjeruju u ideju i mogućnosti kluba koji klinac se i kandiduju.
ovo se malo nadovezujem za jučerasnju pricu vezano za plaćanje skupštinskog mjesta
moSa ljoŽe
- plavousrcu
- Kontakt:
Kakvu firmu,kod nas su ti na biroulijevapolutka je napisao/la: ↑15 jun 2021, 13:32neku noć sjedim sa rajom na pivi, kad stol do nas sjede tri momka. malo glasnije diskutuju i skontam priča o Želji. i jedan od njih govori da bi trebalo, al kod nas to nije i neznam da li ikad hoce, a vezano je za upravu, da bi statutom ili čime već trebalo regulisati da predsjenik kluba mora svoju firmu staviti kao generalnog sponzora, a svaki član uprave bi trebao (odnosno njihova firma) da bude zlatni sponzor.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- plavousrcu
- Kontakt:
Jedino ispravno. Mjesto u Skupstini minimalno 3.000 a u Upravi minimalno 100.000. Ako ne mozes namaketi 100.000 godisnje klubu ne mozes biti u Upravi. Ako nemas 3000 godisnje za mjesto u najvecem tijelu kluba s a kojim dobijas pravo da biras, ne mozes biti u Skupstini.lijevapolutka je napisao/la: ↑15 jun 2021, 13:32neku noć sjedim sa rajom na pivi, kad stol do nas sjede tri momka. malo glasnije diskutuju i skontam priča o Želji. i jedan od njih govori da bi trebalo, al kod nas to nije i neznam da li ikad hoce, a vezano je za upravu, da bi statutom ili čime već trebalo regulisati da predsjenik kluba mora svoju firmu staviti kao generalnog sponzora, a svaki član uprave bi trebao (odnosno njihova firma) da bude zlatni sponzor.
Ko spomene Misimovica treba mu yebat mater odmah.
Došao u klub kad je bilo 3 miliona na računu.
Promjenio 200 igrača, raskinuo isto toliko ugovora, sve spičkao, klub ostavio u minusu i sad ga neko spominje
Došao u klub kad je bilo 3 miliona na računu.
Promjenio 200 igrača, raskinuo isto toliko ugovora, sve spičkao, klub ostavio u minusu i sad ga neko spominje
-
- Kontakt:
Igraci prastaju dugove, ali nasa legenda i ne pomislja.. I dalje na platnom spisku. I dalje iz mjeseca u mjesec steze omcu oko vrata klubu.. Koji je to nivo bezobrazluka i dusmanluka, to je za nepovjerovati..
Imas li obraza Amare? Sto ti neformalna grupa pusiqraca koje si doveo nije isplatila dugove? Nece ni tvoja dovijeka jade onaj napaceni..
Amar Osim grobar FK Zeljeznicara..
Na stotu godisnjicu kluba.. Stidi se jade..
Imas li obraza Amare? Sto ti neformalna grupa pusiqraca koje si doveo nije isplatila dugove? Nece ni tvoja dovijeka jade onaj napaceni..
Amar Osim grobar FK Zeljeznicara..
Na stotu godisnjicu kluba.. Stidi se jade..
Pročepit će negdje.
Amar deb.il, traži svoje pare koje je uložio u klub.
Šta on zna šta je ljubav prema klubu.
Isto tako onaj Džeko, zašto ne uloži milion maraka u klub..
Kako mi volimo da gledamo u tuđi džep to nije normalno
Šta on zna šta je ljubav prema klubu.
Isto tako onaj Džeko, zašto ne uloži milion maraka u klub..
Kako mi volimo da gledamo u tuđi džep to nije normalno

Nije bitno ko ide ko ne ide imamo samo ao i sm grupe navijaca na ovom forumu
- plavousrcu
- Kontakt:
Moralna vertikala, firmu uvoz - izvoz osnovao 93. u Sarajevu

Ma bismo smo mogli stici iole spremiti se do pocetka prvenstva da je danas imenovan trener i do subote da pocnu pripreme, ali ocigledno Nurko i drustvo se ponasaju kao uvrijedjene mlade nakon saopstenja i transparenta pa odugovlace jos vise.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Pa sta spominjete Misimovica **** vas on.. Bio konj, napravio sto je napravio, ali ga nema dvije i po godine u klubu i nece ga ni biti.. Jedino ovi Amarovi moleri pominju Misimovica.. Kakav god da je bio, pa da je bio i najveci zeljin dusman on vise nije tu..
Sva odbrana Amara se svela na pljuvanje po nekom ko nikakve veze sa klubom nema.. A za to vrijeme Amar za nerad zaduzuje klub za nove desetine hiljada maraka.. Ekipa se raspala. Omladinski pogon se raspao. U tri godine dva puta ne igramo evropu.. Yebo, tri tacke, evropu. Neformalna grupa koju je doveo rasturila klub po svim savovima. I sva odbrana se svela na pominjanje ljudi iz perioda od prije tri godine..
Sta kazu? Osvojio drugo mjesto
A za to vrijeme zaduzio Zelju za par stotina hiljada maraka na ime plate i ugovora koju je sam sebi odredio.. Pa ima li iko od vas trunke obraza? Dokle ste spremni ici?
Sva odbrana Amara se svela na pljuvanje po nekom ko nikakve veze sa klubom nema.. A za to vrijeme Amar za nerad zaduzuje klub za nove desetine hiljada maraka.. Ekipa se raspala. Omladinski pogon se raspao. U tri godine dva puta ne igramo evropu.. Yebo, tri tacke, evropu. Neformalna grupa koju je doveo rasturila klub po svim savovima. I sva odbrana se svela na pominjanje ljudi iz perioda od prije tri godine..
Sta kazu? Osvojio drugo mjesto

Pročepit će negdje.
delinjo je napisao/la: ↑15 jun 2021, 13:35Kakvu firmu,kod nas su ti na biroulijevapolutka je napisao/la: ↑15 jun 2021, 13:32neku noć sjedim sa rajom na pivi, kad stol do nas sjede tri momka. malo glasnije diskutuju i skontam priča o Želji. i jedan od njih govori da bi trebalo, al kod nas to nije i neznam da li ikad hoce, a vezano je za upravu, da bi statutom ili čime već trebalo regulisati da predsjenik kluba mora svoju firmu staviti kao generalnog sponzora, a svaki član uprave bi trebao (odnosno njihova firma) da bude zlatni sponzor.
ovo se malo nadovezujem za jučerasnju pricu vezano za plaćanje skupštinskog mjesta![]()

- Bersaga
- Kontakt:
Ekipa od 475 000 eura vrijednosti dolazi na Grbavicu. Skuplji Radovac od njih komplet. Da je kojim slučajem pisalo FK Željezničar umjesto FK Velež, na Grbavici bi igrao Totenham i to u prvom kolu konferencijske lige 

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- PointBlank
- Kontakt:
Tu cinjenicu svi ignorisu, mislim svi, ove cvaje ovuda.plavousrcu je napisao/la: ↑15 jun 2021, 13:23Kada govorimo o kamatama onda ne smijemo zaboraviti ni 7 posto. **** ga usta kamatarska.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Za sta da ga banuje ?? Covjek 100% istinu govori.
Sine vise imam utakmica Zelje nego ti komentara na forumuStopostozeljo je napisao/la: ↑15 jun 2021, 14:34Za sta da ga banuje ?? Covjek 100% istinu govori.
-
- Kontakt:
Kakvu bolan cinjenicu?PointBlank je napisao/la: ↑15 jun 2021, 14:19Tu cinjenicu svi ignorisu, mislim svi, ove cvaje ovuda.plavousrcu je napisao/la: ↑15 jun 2021, 13:23Kada govorimo o kamatama onda ne smijemo zaboraviti ni 7 posto. **** ga usta kamatarska.
Jeste li fakat toliko glupi da ne mozete da shvatite da je Misimovic preko svoje firme posudjivao novac klubu, da je morao po zakonu da naplati 7% kamate i da je tu istu kamatu kroz sponzorski ugovor vratio u klub. Znaci jos jednom da ponovim, kamatu koju je zakonski naplatio, vratio je odmah u klub kroz sponzorski ugovor. Cak je to bilo objavljeno i na zvanicnoj stranici kluba sa dokumentima i dokazima.
To je bilo u onom periodu kad su **** poput violine placali federalnoj televiziji da pljuje po klubu i Misimovicu i kad se sadasnji gradonacelnik Zenice brukao na ftv i nije znao sta je cesija..
Zadnja izmjena: Brkooo, dana/u 15 jun 2021, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Hrammm1921, kontra, Mana, Ramirez i 50 gostiju.