paulus je napisao/la: ↑15 jun 2021, 14:57
Nemoguce da Kovu sa jos 3 god ugovora prodaju za kusur, sto je najgore nista neces ni saznat, jer to je zatvoreno ko komunisticka partija da se sakrije nesposobnost. Pa ljudi su Cimirota prodali za milion i po bez tad zaredom titula. Al je i do vlasnika , ako on misli ic na mlade , kakva korist od proizvodjenja igraca ako ces ga dat za kusur. Tan ne bi dozvolio ove transfere gdje ti za najboljeg golmana lige jako mladog za golmane sa dugim ugovorom sa procjenom TM na milion das za pare koje ne mogu pokrit ni finansijsku konstrukciju plata do zime, gdje logika tu u pm.
Drug, ja sam siguran da nije otisao za ove pare. Imas jadaova, kao vlasnik s portske.ba, koji za sicu napisu tekst i onda stavi kao nezvanicnu cifru, a ona je uvijem mizerna. Cilj je da se i onako rasparcana raja u tabore, jos vise rasparcaju i da se unese jos vise tenzije. Mi moramo biti svjesni da ima ljudi koji bi zelili da zagrabe nesto, trenutno im se to ne dozvoljava i spremni su da plate, lazu, huskaju. Pa samo se sjetite sta je se sve pisalo za skolu fudbala, mada se zna da je njeno gasenje vrhunski potez. Cifra se ne zna, mislim da je sigurno puno veca od ove, koju smrad sinanović, spominje. Mlad golma, reprezentativac, proglasen najboljim golmanom, kakava je god, lige i ima jos 3 godine ugovora... Za 300 - 400 milja, nema sanse...