Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Devil bogami čini se da je Riera vrlo blizu odlaska,kako sam čuo mogao bi u Atletico,definitivno je uradio pravu stvar,mada bi mnogi na njegovom mjestu pravili se zvjezde i smatrali Grčku ligu slabom i neatraktivnom.Pokazao je kvalitet,uzeo fine pare,sada će ponovo u Primeru!Devil je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ziku Pantelopousa sta im uradi kod prvog gola.

Zbog Cocalića uglavnom i pratim. Dobar je bio, ali Panionios nije nešto odigrao. Mitar na početku iskoristio ogromnu grešku stopera Arisa i zaključio priču eurogolom u finišu. Ostalo sve napadao Aris, ali vrlo jalovo. Boško nije nešto odigrao, kao i obično. Kukec nije ni ulazio. Golman Macho im je bio ponajbolji. Još ako dovodu tih nekih 4-5 pojačanja o kojima Lemonis priča, trebali bi riješiti pitanje opstanka. Trenutno im još uvijek fali igra, a Mitrogluu se mogu zahvaliti na pobjedi. Cocalić imao žuti i još jedan jak faul, pa ga izvadio trener 10 minuta do kraja. A i nije trenirao par dana ove sedmice zbog bolova u koljenu. Mitroglu najbolji strijelac Panioniosa ove sezoneofanziva23 je napisao/la:Isplati se Mita itekako.Panionios konacno. Definitivno ce ipak kvalitet u odnosu na one najlosije doci do izrazaja.I Cocalic i Balaban igrali.
 Izjednačio se na vrhu liste strijelca sa Rierom, koji je sakupio 2 gola
  Izjednačio se na vrhu liste strijelca sa Rierom, koji je sakupio 2 gola  

,Panioniosu definitivno dobar potez pozajmica špica crvenih.Od ostalih PAO pokazuje da se parama ipak može kupiti sve,Aek dosta promjenljiv mada po meni njihov sistem je dosta čudan,njihov trener igra čudan sistem za grčko poimanje stoga su i rezultati nekonstantni,a i kvalitet tima nije za titulu ,ipak je dvojac dosta jači.
 ,Panioniosu definitivno dobar potez pozajmica špica crvenih.Od ostalih PAO pokazuje da se parama ipak može kupiti sve,Aek dosta promjenljiv mada po meni njihov sistem je dosta čudan,njihov trener igra čudan sistem za grčko poimanje stoga su i rezultati nekonstantni,a i kvalitet tima nije za titulu ,ipak je dvojac dosta jači.
 ).Naime u klub je dosao fenomenalni napadac Aeka,Alzirac Rafik Djebbour,prvo na posudbu do juna,a onda i sa mogucnosti otkupa ugovora.
 ).Naime u klub je dosao fenomenalni napadac Aeka,Alzirac Rafik Djebbour,prvo na posudbu do juna,a onda i sa mogucnosti otkupa ugovora.' " је $ ? " " $ ",е $ $ ",све у ' ? $ право $, " $ $ $.Devil je napisao/la:Sada mi je jasno zasto je Marinakis poslao na posudbu Mitroglua(koji je i danas dao gol Pao-u).Naime u klub je dosao fenomenalni napadac Aeka,Alzirac Rafik Djebbour,prvo na posudbu do juna,a onda i sa mogucnosti otkupa ugovora.

Ono nema ni u našoj ligi. Bruka! Kasnije i Cisse pogodio stativu i imao jedan skoro pa zicer, tako da ispade i solidan taj bod. Izvukli su se iz zone ispadanja. Stvarno bruka kako im ote levat pobjedu
  Ono nema ni u našoj ligi. Bruka! Kasnije i Cisse pogodio stativu i imao jedan skoro pa zicer, tako da ispade i solidan taj bod. Izvukli su se iz zone ispadanja. Stvarno bruka kako im ote levat pobjedu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.