NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 jan 2011, 03:44

**** mater ja gledam malo Bulls-Miami i malo Packerse :).... dobre utakmice ebiga, a Bullse moram pratiti ebiga D Rose rules :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 jan 2011, 04:00

toliko o Atlanti :)...prepostavljo sam da oni nisu dorasli upjehu ... uzeli bi ih i Bearsi tamo sigurno.....samo ocekivano NFC North pokazuje svoju snagu ....... uuuu kakva se tek utakmica ocekuje u Chicagu , ako mi sutra dobijemo :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 jan 2011, 05:10

Packersi sa svima prolaze ovako, jedino sa Chicagom im ovo ne uspjeva :)...mislim mogu dobit to bez daljnjeg, ali pogledaj ovo rezultata puuu **** te ova Atlanta uzas majkemi

Koliki rivelitet vlada, da evo slusam izjave jednih i drugih navijaca koji kazu da ocekuju u finalu NFC Bearse i Packerse i da im je to veca utakmica nego ona u super bowllu i ako imaju sansu osvojiti taj super bowll...kazu da im je uvjek draze jedne poraziti i izbaciti ih iz play offa :)

DA BEARS!!!!!!!!!!!
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

FKS-Falcons
Kontakt:

Post Postao/la FKS-Falcons » 16 jan 2011, 08:36

Sta rec najgora utakmica Falconsa u zadnje 3 godine i to kad je najvise trebalo.Svaka cast GB na vecerasnjoj partijij odrzali su nam lekciju.Kljucni moment je bilo zadnjih 2 i po minuta prvog poluvremena gdje je Matt Ryan bacio 2 INT,al nema veze Falcons imaju mlad tim i vracamo se sljedece sezone da nastavimo tamo gdje smo ove stali.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 16 jan 2011, 10:28

Strasna tekma za Rodgersa - 31/36, 366 yardi, 3 TD-a, i jedan TD trcanjem. Packersi pokazali zasto ih mnogi smatraju glavnim kandidatima za titulu.
Der Mann für die entscheidenden Tore.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 jan 2011, 11:48

FKS-Falcons je napisao/la:Sta rec najgora utakmica Falconsa u zadnje 3 godine i to kad je najvise trebalo.Svaka cast GB na vecerasnjoj partijij odrzali su nam lekciju.Kljucni moment je bilo zadnjih 2 i po minuta prvog poluvremena gdje je Matt Ryan bacio 2 INT,al nema veze Falcons imaju mlad tim i vracamo se sljedece sezone da nastavimo tamo gdje smo ove stali.
jarane play off je drugaci ebiga... nema uspjeha bez odbrane pa kako god...Packersi je ipak imaju ebiga....zato jedva cekam ako bog da slijedeci vikend to ce biti tekma uuuuuuuuuuuuuuuuum naravno ako se mi prodjemo Seattlea, ali mislim da necemo imat danas problema, ako OL bude na nivou
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 16 jan 2011, 12:19

SaltCityAttack je napisao/la:
FKS-Falcons je napisao/la:Sta rec najgora utakmica Falconsa u zadnje 3 godine i to kad je najvise trebalo.Svaka cast GB na vecerasnjoj partijij odrzali su nam lekciju.Kljucni moment je bilo zadnjih 2 i po minuta prvog poluvremena gdje je Matt Ryan bacio 2 INT,al nema veze Falcons imaju mlad tim i vracamo se sljedece sezone da nastavimo tamo gdje smo ove stali.
jarane play off je drugaci ebiga... nema uspjeha bez odbrane pa kako god...Packersi je ipak imaju ebiga....zato jedva cekam ako bog da slijedeci vikend to ce biti tekma uuuuuuuuuuuuuuuuum naravno ako se mi prodjemo Seattlea, ali mislim da necemo imat danas problema, ako OL bude na nivou
idi lezi psvaj jadan ne bio :D
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

the_packer
Kontakt:

Post Postao/la the_packer » 16 jan 2011, 12:31

mat-ice got warmed :)

rodgers na nivou a svaka cast i tramonu za ona dva INT :), raji beton ko full back :), ovo je bila utakmica u kojoj packersi nisu imali nijedan punt sto znaci da posle onog prvog drajva koji je zavrsio fumble-om ili je bio TD ili FG na svakom drive-u.
sad valja cekat pa vidit gdje idemo sljedece sedmice, seattle ili chicago. ko god da prodje ne trebamo se zalijetat jer ovo sinoc ipak nije bio odraz prave snage atlante. izgorili su izgleda pred onoliko navijaca i buke...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 jan 2011, 12:32

ma maloprije sam dosao kuci bio napolju nocas ...sad cu leci pa mi se valja spremit za tekmu danas :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 16 jan 2011, 12:45

SaltCityAttack je napisao/la:ma maloprije sam dosao kuci bio napolju nocas ...sad cu leci pa mi se valja spremit za tekmu danas :)
ma znam evo mene je 4 ujutro jos ne spavam evo gledam snimak hrvatska jugoslavija baraz 1999 ima snima cijele utakmice na youtube p agledam
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 jan 2011, 13:04

ma necu ni ja zaspat vala...pa bio vani dosao oko 4 kuci stacu ako zaspim necu ustat do 11, a utkamica je u 12.... a prati mi se ovo prije utakmice kada bude na comcast ono sa igracima zajebancije folovi golovi pocinj u 9
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 16 jan 2011, 14:47

SaltCityAttack je napisao/la:ma necu ni ja zaspat vala...pa bio vani dosao oko 4 kuci stacu ako zaspim necu ustat do 11, a utkamica je u 12.... a prati mi se ovo prije utakmice kada bude na comcast ono sa igracima zajebancije folovi golovi pocinj u 9
Tesko Salty, teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesko, nekako mi Seahawksi izgledaju zrelo za uzimanje ove tekme, znam da ih NO nije shvatio ozbiljno, vi cete ih shvatiti, al popravili su odbranu i mislim da mogu ponovit ono sto su uradili u regular season...

Al, nevjerovatno je kako je Atlanta uspjela popit 5 TD-ova zaredom, a da nisu nista napravili u napadu..
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 jan 2011, 16:30

ja vam kazem offense moze pobjediti utakmicu, ali odbrana uzima super bowll...Atlanta nema neku dobru odbranu i to je to

Jos 2,5 sata i pocinje :)...ovdje je zima pravo 8f to je negdje nesto vise od -13C ... pa i nije lose moze se igrat :)...samo to je ovdje pored moje kuce u autu, ali dole na stadionu pored jezera bogami je sigurno niza za barem 5C temepratura, jer je nesto jaci vjetar i td
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 16 jan 2011, 17:28

ne znam sta da kazem mada mi je tesko pricanti samo mrvicu mi malo vise vuce da ce bearsi pobiejditi ali navijam za seahawks ali i ako produ bearse mislim tezak zadatak ih ceka protiv packersa iako ovaj put bears imaju vece sanse protiv packersa
Tuzlanski_Malisa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 jan 2011, 17:40

nikad ovo vrijeme proci u pm :(... hajde vala da pocne vec ta tekma u pm unisti se nisam ni spavao ebote ccccccccc
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 16 jan 2011, 17:49

mogu mislit kaka je tamo euforija jer znam kaka je ovdje bila kad su giants uzeli world series na espn radiu nisu prestajali o njima, but lets go metsssssss
Tuzlanski_Malisa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 jan 2011, 17:53

CHICAGO B.:7..7..14..3..7..24
SEATTLE S. :0..3..3...3..7..13

NOW ENGLAND : 7..7..14..3..7..24
NEW YORK JETS : 3..7..10..3..7..20
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 jan 2011, 18:02

marseille_unique je napisao/la:mogu mislit kaka je tamo euforija jer znam kaka je ovdje bila kad su giants uzeli world series na espn radiu nisu prestajali o njima, but lets go metsssssss
ma dobro ovdje sad svi razmisljaju o utakmici protiv Packersa, tako da je i ova utkmica u sjeni one koja bi "trebala" biti slijedece sedmice :)..pa sinoc kada sa izlazio po ovim klubovimaa, puno ovih djevojaka u clubovima u obiljezjima Bearsa, to jeste u onim svojim majicicama gacicama :)... nesto slicno ovome... znaci euforija je svakako prisutna

slika
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 16 jan 2011, 18:54

SaltCityAttack je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:mogu mislit kaka je tamo euforija jer znam kaka je ovdje bila kad su giants uzeli world series na espn radiu nisu prestajali o njima, but lets go metsssssss
ma dobro ovdje sad svi razmisljaju o utakmici protiv Packersa, tako da je i ova utkmica u sjeni one koja bi "trebala" biti slijedece sedmice :)..pa sinoc kada sa izlazio po ovim klubovimaa, puno ovih djevojaka u clubovima u obiljezjima Bearsa, to jeste u onim svojim majicicama gacicama :)... nesto slicno ovome... znaci euforija je svakako prisutna

slika

pustila te zena
Tuzlanski_Malisa

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 16 jan 2011, 19:10

Chicago........7.3.10.7.7.24
Seattle........3.3.6.7.3.16

New England........7.3.10.7.7.24
NY Jets...........3.3.6.7.3.16
"Float like a butterfly, sting like a bee"

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.