Opet će proći grupu. Nek nakantaju Mađare i izgube minimalno ove dvije, idu lagano dalje. Koliko su retardirano ovo napravili da 4 od 6 trećeplasiranih idu dalje. I da hoćeš ne možeš ispasti.qaa18 je napisao/la: ↑15 jun 2021, 15:23Jarro, i ja vise volim njemce zbog discipline i svega sto svabe jesu, al realno u ovoj grupi su pusiona sto se tice francuza, portugal je blagi favorit, i jedino koga bi trebali dobiti su madjari, koji su zalutali na euro.
Selektor je najlosija nnjemacka karika i zbog toga mislim da ce imati slab uspjeh.
Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
Nije ni Portugal nesto uvjerljiv igrom, a Ronaldo isto nista posebno sto se tice forme. Oni ce biti treci.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Ma Nijemci imaju respektabilnu ekipu kakva god da je situacija, usudio bih se reci u rangu sa Belgijom i Portugalom. Werner, Havertz, Sane, Gnabry, Gundogan, Kross, Hummels, Kimmich... sve top igraci od kojih je vecina u top trenutnoj formi kao Havertz, Werner, Gundogan...Onda Rudiger, Neuer, Reus, ovo je top ekipa.
Sramota je ne proci grupu , sto se tice ovih velikih, al ne zaboravite kad je koreja izbacila svabe, a u grupi je bio jos imexico, realno slabije repke , na proslom spu.Finn je napisao/la: ↑15 jun 2021, 16:08Opet će proći grupu. Nek nakantaju Mađare i izgube minimalno ove dvije, idu lagano dalje. Koliko su retardirano ovo napravili da 4 od 6 trećeplasiranih idu dalje. I da hoćeš ne možeš ispasti.qaa18 je napisao/la: ↑15 jun 2021, 15:23Jarro, i ja vise volim njemce zbog discipline i svega sto svabe jesu, al realno u ovoj grupi su pusiona sto se tice francuza, portugal je blagi favorit, i jedino koga bi trebali dobiti su madjari, koji su zalutali na euro.
Selektor je najlosija nnjemacka karika i zbog toga mislim da ce imati slab uspjeh.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Gdje su svi počeli...

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Ma to se dešava jednom u 10 prvenstava, da Nijemci završe zadnji u grupi.
Joj kako natjeraše depresivca Plavšića da ode u Minhen.
Joj kako natjeraše depresivca Plavšića da ode u Minhen.

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Samo 3 igrača iz Istočne Njemačke

edit : 2
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Werner-napadac nivo Alvaro Moratazeljovac21 je napisao/la: ↑15 jun 2021, 16:21Ma Nijemci imaju respektabilnu ekipu kakva god da je situacija, usudio bih se reci u rangu sa Belgijom i Portugalom. Werner, Havertz, Sane, Gnabry, Gundogan, Kross, Hummels, Kimmich... sve top igraci od kojih je vecina u top trenutnoj formi kao Havertz, Werner, Gundogan...Onda Rudiger, Neuer, Reus, ovo je top ekipa.
Rudiger-smijesan defanzivac
Reus-ozljede ga unistile
Neur-najprecjenjeniji golman danasnjice nekada je bio najbolji danas nije ni blizu
Sane-da je valjao ostao bi u Citiju
Sreca pa i 3 plasirana prolaze pa mozda i mogu proci pobjedom protiv Madara mada ne bi cudilo i da budu posljedni u grupi oni su ekipa definitivno u padu
Porediti ih sa Portugalom i Belgijom koji imaju po nekoliko Wc igraca koji mogu donijeti prevagu je nonsense(De Bruyne,Lukaku,Curtouis,Ronaldo,Bruno,Ruben Dias,Jota)
Orban 

Gle ljepote Njemačkog fudbala. Znači odvedeš dijete u najbliži lokalni klub koji ima sve uslove i ako je talenat doguraće daleko. A ne ko kod nas, plaćaš da tvoj desetogodišnji imbecil igra u prvoj postavi pjetlića FK Sloboda Tuzla ispred drugog talentovanijeg djeteta.
I sjever im slabo sta proizvodi. Cudi me buduci da je to najbolji dio zemlje.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Moze neki stream?
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Menjünk Magyarországra!
E što Jota o.djeba Ronalda
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Dodaj Jota!
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.