Nije istina!NisamInSajder je napisao/la: ↑15 jun 2021, 19:19Poredis Njemacku i Bosnu. Nemas u Njemackoj situaciju da te napadne huligan neki, da bude neko skandiranje na nacionalnoj osnovi.fks74 je napisao/la: ↑15 jun 2021, 19:02Kako se uprava Veleža odnosi prema navijačima ? Npr. Dinamo Dresden, ljudi ispadaju svako prvenstvo, opet tribine pune. E to su navijači, naši čekaju da im klub nešto pokloni i onda bi bili zadovoljni.Sanchez1987 je napisao/la: ↑15 jun 2021, 17:53
I to je previse kad te vodi pjongjang politika,nek pogledaju kod Veleza kako se uprava odnosi prema navijacima pa mozda i bude bolje nekada.yebala vas Sabra unisti sve a hoce podrsku.![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- 19BordoBijeli46
Re: FK Sarajevo
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
Dobro si, ja skroz zaboravio na toPantelija je napisao/la: ↑15 jun 2021, 19:47Ne mozes nositi duksericuimas ugovor sta moras nositi i do kada
Jos 15 dana moras nositi nike a logicno je da niti ces narucivati niti dobiti u roku 15 dana opremu za trenera posebno ne kada znaju da ih mijenjamo.
Ako je tacno za kovu ovo onda je sasvim ok posao.
Mozda i najbezbolnija prodaja

Ovo sto imamo golmana realno niko nije za prve postave,nama treba iskusan golman,fali jos svasta a malo vremena.SarajevoForza je napisao/la: ↑15 jun 2021, 19:47Za taj zakljucak je bilo dovoljno pratiti njegove igre u Seredu, ne vjerujem da je doveden za prvog golmana
Bjezi ba ako nam narusis zdravlje, niko ni fala ti nece reci sa foruma, nemas ti pojma koliko su forumasi nezahvalni ovdje...
A ti se jadan iskida da nam predocis istinu...
Nego u povjerenju, koliko su platili clanke...
- ElCartel11
- Kontakt:
Znaci 500k€ taman, da se malo dugovi zakrpe i isplate plate glavnim igracima 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kazes treba iskusnog golmana, a zalis za prodajom mladog golmana 

Ne vidim ni svrhu crnjaka,kukanja a nista promjeniti se ne moze. Da je dobro iz aviona se vidi da nije, ali daleko od toga da je katastrofa kako se zeli prestaviti.
I dalje imamo fin igracki kadar sad fale trojica standardnih iz prosle sezone ali se nadam nekom boljem izdanju Mesanovica, Fanima, Susica, Mustedanagica.
Uz par pojacanja nimalo ovo nije lose za sada.
- feniksptica
- Kontakt:
.. znalo se da ide. Isto kao i za jednog stopera sto se zna da ide
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- feniksptica
- Kontakt:
Kad se sjetim kako je Vladan pocinjao i imao kikseve svakog sledeceg moramo isto trpiti. Golman se postaje utakmicama i iskustvom
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ko nam fali trenutno zbog objektivnih razloga? Na slikama nisam vidio Fanima, Adukora? Jel fali neko još od značajnijih igrača?
Nije šteta što Fanima nema, gledam neki dan trening što je stavio na Instagram, syeba se. Bolje će se spremit tamo.
Mislim da neće ni dolazit dok mu ne platimo ono što trebamo, iskreno se nadam da će što prije stići pare od Kovačevića i da će odmah bit preusmjerene igračima. Ja bih žrtvovao još kojeg igrača zarad saniranja dugova i bolje atmosfere.
Nije šteta što Fanima nema, gledam neki dan trening što je stavio na Instagram, syeba se. Bolje će se spremit tamo.
Mislim da neće ni dolazit dok mu ne platimo ono što trebamo, iskreno se nadam da će što prije stići pare od Kovačevića i da će odmah bit preusmjerene igračima. Ja bih žrtvovao još kojeg igrača zarad saniranja dugova i bolje atmosfere.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Dizdarevica na gol !!!
Pa za tri godine i njega ovako prodsti kao Kovu.
Pa za tri godine i njega ovako prodsti kao Kovu.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Naša trenutna ekipa je odigrala katastrofalno zadnju polusezonu, milion faktora je uticalo da budu gori nego što zapravo jesu ali da smo toliko loši - nismo.
Imali smo najbolje i najbrže auto u prvom dijelu prošle sezone ali smo imali problem jer nam nije radio jedan far (slab napadač). U drugom dijelu napravismo far ali izvadismo motor, gorimo ali ne idemo. Ovoj ekipi vrati motor (u vidu top kreativca i top krila) opet ćeš imat najbolje i najbrže auto ali pod uslovom da mu naspeš gorivo (da plate redovne obezbjediš).
Nadam se samo da Nam nije digo ruke skroz nakon svega.
Imali smo najbolje i najbrže auto u prvom dijelu prošle sezone ali smo imali problem jer nam nije radio jedan far (slab napadač). U drugom dijelu napravismo far ali izvadismo motor, gorimo ali ne idemo. Ovoj ekipi vrati motor (u vidu top kreativca i top krila) opet ćeš imat najbolje i najbrže auto ali pod uslovom da mu naspeš gorivo (da plate redovne obezbjediš).
Nadam se samo da Nam nije digo ruke skroz nakon svega.
FK Sarajevo
Nemamo za pripreme a ne pojacanja,sta vam je? U butmiru ce biti cijelo vrijeme..BordoSarajevo je napisao/la: ↑15 jun 2021, 20:21Ko nam fali trenutno zbog objektivnih razloga? Na slikama nisam vidio Fanima, Adukora? Jel fali neko još od značajnijih igrača?
Moguce da je rupa ali da zainteresujes vise premijerligasa medju njima i Totenhem sigurno moras imat neki x faktorVenamaHrabrih je napisao/la: ↑15 jun 2021, 20:16Ja mislim da se od svakog igrača može nešto napraviti, ali i ja sam čuo da je bolje banderu na gol postavit nego njega. Daće bog da nije tako.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, broj6, Cwirek, N3R3D, napoleon72, NeSamSafetee, senad82, Vanja8 i 94 gosta.