**** te pa stvarno nas ceka kantonalna

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
To više nije ni bitno, niti treba da bude.Railwayman30 je napisao/la: ↑15 jun 2021, 17:47Jesi fakat toliko siguran da nema kakvih "produzenih" ruku od pomenute dvojice?
Sta je Linkedin
Svaka castKANA je napisao/la: ↑15 jun 2021, 20:20Jednu stvar moram podijeliti sa Vama ,sinoc sam 1000 puta napisao post pa obrisao ,jednostavno nemam rijeci kojima bi opisao kako sam ponosan na brata Dejanauvijek sam mislio da ne moze niko vise od mene da voli Zelju ali sam sinoc bio popisan,ponosan na njega u istom momentu ma hiljadu nekih osjecaja .Drug mi jedan koji je u Zelji rece jebote opet obicna raja skuplja pare I donose u klub da pomognu I kako mi spomenu da ga stalno vidja na treninzima ,da radi to sto radi odmah sam skontao da je brat Dejan
Brate boli me briga da li ces mi zamjeriti sto sam ovo napisao ali sam morao ,Voli te brat I ponosan sam na tebe ,pokazao si kako pravi navijac voli svoj klub ( dok mi vecina samo seremo
)
DEJOOOOOKANA je napisao/la: ↑15 jun 2021, 20:20Jednu stvar moram podijeliti sa Vama ,sinoc sam 1000 puta napisao post pa obrisao ,jednostavno nemam rijeci kojima bi opisao kako sam ponosan na brata Dejanauvijek sam mislio da ne moze niko vise od mene da voli Zelju ali sam sinoc bio popisan,ponosan na njega u istom momentu ma hiljadu nekih osjecaja .Drug mi jedan koji je u Zelji rece jebote opet obicna raja skuplja pare I donose u klub da pomognu I kako mi spomenu da ga stalno vidja na treninzima ,da radi to sto radi odmah sam skontao da je brat Dejan
Brate boli me briga da li ces mi zamjeriti sto sam ovo napisao ali sam morao ,Voli te brat I ponosan sam na tebe ,pokazao si kako pravi navijac voli svoj klub ( dok mi vecina samo seremo
)
Vidi se da je patio
KANA je napisao/la: ↑15 jun 2021, 20:20Jednu stvar moram podijeliti sa Vama ,sinoc sam 1000 puta napisao post pa obrisao ,jednostavno nemam rijeci kojima bi opisao kako sam ponosan na brata Dejanauvijek sam mislio da ne moze niko vise od mene da voli Zelju ali sam sinoc bio popisan,ponosan na njega u istom momentu ma hiljadu nekih osjecaja .Drug mi jedan koji je u Zelji rece jebote opet obicna raja skuplja pare I donose u klub da pomognu I kako mi spomenu da ga stalno vidja na treninzima ,da radi to sto radi odmah sam skontao da je brat Dejan
)