GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Ted Mosby
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Ted Mosby » 15 jan 2011, 23:19

Bravo, Ivane, samo tako nastavi i do ljeta ćeš imati savršenu liniju, gotovo kao Sylvestr, vikao je Vahid Halilhodžić golmanu Kelavi dok je sa suigračima nizao kilometre na nogometnom terenu u Međugorju.

Vaha je sjajno raspoložen, osobito nakon što su ga na dočeku i na prvom treningu došli pozdraviti mnogi prijatelji.

- Čuo sam da je ovdje lijepo, ali ovakav doček nisam očekivao. Impresioniran sam. Tek ovdje u Hercegovini vidim koliko je Dinamo zapravo velik klub. To u Zagrebu ne vidim - rekao je Halilhodžić.

Iako su neki igrači imali problema sa zubima, Dinamov trener odlučio je da ih neće kazniti.

- Nije ni u kažnjavanju sve. Sigurno je velik minus za igrača ako ima problema sa zubima jer zbog toga može biti ozljeda. Ipak, dogovorio sam se s pojedincima da brzo odu riješiti taj problem. To je zaista jako važno - objašnjava Vaha.

Ivica Križanac raskinuo je ugovor sa Zenitom i pojavila se informacija da bi mogao završiti u Maksimiru.

- Od toga nema ništa. To čujem prvi put. Nikad nisam dovodio igrače koje ne poznajem dovoljno dobro. Imamo dovoljno braniča, pa nemamo budžet kao Chelsea i Manchester City da možemo na toj poziciji imati sedam-osam igrača.

Na treninzima se vidi kako su Vrsaljko i Brezovec među najspremnijim Dinamovim igračima.

- Oni idu sjajno, a neki nisu odradili zadatke na odmoru i to će ih skupo stajati - izjavio je Dinamov trener.
Zoki: Nemamo nikakvih ponuda

Mnogi zovu i pitaju, ali nema ništa konkretno. Nismo dobili ponudu ni za jednog igrača, rekao je Dinamov sportski direktor Zoran Mamić i dodao kako će Zdravko u Međugorje doputovati za nekoliko dana.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 15 jan 2011, 23:23

I sta bi od onih bombasticnih pojacanja :( Sto je Mamic lafo govorio?
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 16 jan 2011, 10:10

Martex je napisao/la:I sta bi od onih bombasticnih pojacanja :( Sto je Mamic lafo govorio?
Nitko nije spominjao pojačanja.

Na svim smo pozicijama dobro popunjeni osim na lijevom veznom.. ali eto nadam se da će se nametnuti Palić ili da će se Morales vratiti u staru formu kada je bio najbolji igrač lige.
...što je više lome to je volim jače...

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 16 jan 2011, 10:20

Sa priprema u Međugorju:

slika
slika

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 16 jan 2011, 12:06

jacky09 je napisao/la:
Martex je napisao/la:I sta bi od onih bombasticnih pojacanja :( Sto je Mamic lafo govorio?
Nitko nije spominjao pojačanja.

Na svim smo pozicijama dobro popunjeni osim na lijevom veznom.. ali eto nadam se da će se nametnuti Palić ili da će se Morales vratiti u staru formu kada je bio najbolji igrač lige.
Ma one sto je Mamić govorio onog argentinca i to...http://www.24sata.hr/nogomet/dinamo-ce- ... vca-200712
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 jan 2011, 19:51

slika

slika

mišljenje navijača iz ZM-ova rodnog mjesta slika
Hayley <3

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 17 jan 2011, 15:43

Dinamo u Međugorju odrađuje prvu fazu priprema za proljetni dio prvenstva. Trener Vahid Halilhodžić ne štedi igrače, a ni sebe pred taktički dio priprema.

Dinamo se prije turnira u Gabeli priprema u miru Međugorja, svojoj tradicionalnoj bazi. Trener Vahid Halilhodžić svoje igrače "drila" od ranog jutra.

"Zamijetio sam umor kod nekih igrača, ali sve u svemu, svi su dobro radili. Ovdje su uvjeti izvanredni i zasad nam sve ide prema planu", kaže Vaha.

"U ponedjeljak ćemo ponavljati što smo radili tijekom vikenda, a onda prelazimo na drugu fazu. Tako ćemo se od srijede početi graditi igru, taktička kretanja. To je ujedno i ono najteže za svakog trenera."

Strateg Modrih ne štedi ni sebe kako bi što bolje spremio igrače: "Puno energije trošim na svakome treningu jer želim da igrači što više napreduju i da cijeli njihov rad podignem na još viši nivo. Možda se ponekad zbog toga umorim i više nego oni, no jedino tako se nešto može napraviti."
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 18 jan 2011, 18:33

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 18 jan 2011, 18:59

Tonel oduševljen Međugorjem: Lijepo je biti na Brdu ukazanja

Dio igrača Dinama na pripremama u Hercegovini na slobodan dan, predvođeni predsjednikom Dinama Mirkom Barišićem, posjetio je Brdo ukazanja u Međugorju. Na Brdu su bili svi domaći igrači, a od stranaca samo Jakub Sylvestr i Portugalac Tonel. Nije bilo Etta, Cufrea...

Kod mjesta ukazanja zadržali su se 10 minuta, svatko sa svojim molitvama i željama za novu sezonu.

Portugalac Tonel bio je oduševljen izletom.

- Prvi put sam u Međugorju. Lijepo je otići na ovako sveto mjesto. Kod nas u Portugalu se gospa ukazala u Fatimi i tamo sam bio dosta puta - kazao je pobožni Portugalac.

Vaha: Neke igrače ćemo ubrzo 'riješiti', Kovačić me oduševio

Vidim da su igrači zadovoljni i sretni sa mnom. Ujutro mi puštaju pjesme, a nisam čuo da je takva atmosfera bila prije, priča Vaha koji je dao slobodan dan igračima

Danas sam igračima dao slobodan dan da se malo odmore, zaslužili su to. Otići će na Brdo ukazanja, a ja ću malo do Mostara. Gostovat ću u sportskom savezu i na sveučilištu, izvijestio je Vaha o planu i programu za danas pa nastavio o ozlijeđenim igračima i onima koji su ga posebno zadovoljili u Međugorju.

- Ibanez je malo bolje kao i Carlos i Cufre. Intrigira me što je uzrok bolesti i tih sitnih ozljeda. Oduševio me Mateo Kovačić. Ima sjajne trkačke sposobnosti. Odličan je kao i Brezovec, Palić i Šitum.

Vaha se još ne može načuditi gostoprimstvu koje uživa on i njegova momčad na pripremama u Hercegovini.

- Ovdje je stvarno sjajno. Osjećamo se jako ugodno.

O transferima ne želi u detalje, no nagovijestio je da bi neki igrači mogli uskoro napustiti 'modru' svlačionicu.

- Imamo više igrača na nekim pozicijama, ali to će se brzo riješiti. Nema još ništa konkrento, no radimo na nekim stvarima.

- Na turniru u Gabeli svi će igrati. Strah me ozljeda zbog umora tako da nitko neće igrati previše. Svima trebam dati priliku.

Atmosfera u momčadi bolja je no ikad iako se radi vjerojatno najžešće dosad.

- Vidim da su igrači zadovoljni i sretni sa mnom. Ujutro mi puštaju pjesme, a nisam čuo da je takva atmosfera bila prije. To je super, drago mi je da su nasmijani. Odmah se može bolje raditi - priča trener Dinama, a iskoristio je priliku da se još malo našali na račun Zorana Mamića s kojim ima sjajan odnos.

- Igračima sam u šali rekao da će ako me ne budu slušali i dobro trenirali izgledati kao Zoki, a on je totalno nespreman.
Zadnja izmjena: jacky09, dana/u 18 jan 2011, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 18 jan 2011, 19:03

Vaha: "Ponekad sam umorniji nego igrači"

Dinamo u Međugorju odrađuje prvu fazu priprema za proljetni dio prvenstva. Trener Vahid Halilhodžić ne štedi igrače, a ni sebe pred taktički dio priprema.

Dinamo se prije turnira u Gabeli priprema u miru Međugorja, svojoj tradicionalnoj bazi. Trener Vahid Halilhodžić svoje igrače "drila" od ranog jutra.

"Zamijetio sam umor kod nekih igrača, ali sve u svemu, svi su dobro radili. Ovdje su uvjeti izvanredni i zasad nam sve ide prema planu", kaže Vaha.

"U ponedjeljak ćemo ponavljati što smo radili tijekom vikenda, a onda prelazimo na drugu fazu. Tako ćemo se od srijede početi graditi igru, taktička kretanja. To je ujedno i ono najteže za svakog trenera."

Strateg Modrih ne štedi ni sebe kako bi što bolje spremio igrače: "Puno energije trošim na svakome treningu jer želim da igrači što više napreduju i da cijeli njihov rad podignem na još viši nivo. Možda se ponekad zbog toga umorim i više nego oni, no jedino tako se nešto može napraviti."

Vaha: "Cijenim svoje igrače, zato grizu"

Dinamo je od subote na pripremama u Međugorju, a Vahid Halilhodžić pokazao je da vodi računa o svemu. Na prijateljskim utakmicama, kaže, najviše će strahovati od ozljeda svojih igrača...

Nogometaši hrvatskog prvaka svoje će zimske pripreme nastaviti u Međugorju, a prije povratka u Zagreb i odlaska u Tursku čeka ih i prijateljski turnir u Gabeli.

"Na takvim utakmicama slabije se momčadi često žele dokazati protiv osjetno jačih suparnika", upozorio je Dinamov trener Vahid Halilhodžić uoči okršaja s GOŠK-om, "a poznato je da bi svi voljeli imati Dinamov skalp".

"Mi želimo jedno dobro rastrčavanje u kojem će svi igrači dobiti priliku, u različitim postavama, a bojim se ozljeda. Morat ću zaštititi svoje igrače u slučaju nekih grubosti na terenu", najavio je Vahid Halilhodžić.

A njegovim nogometašima su prije puta u susjednu Bosnu i Hercegovinu pregledani čak i zubi, kako se ništa ne bi prepustilo slučaju. "Nemali broj mišićnih ozljeda nastaje zbog karijesa, zato smo to sada napravili", podsjetio je Halilhodžić, istaknuvši da neće biti dopuštena ni rizična prehrana poput školjki: "Domaćini će nam sigurno prirediti i druge specijalitete, a zbog školjke igrač može izgubiti cijele pripreme".
Isprika

Atmosfera među Dinamovim igračima i dalje je odlična, kaže: "Nisam ja diktator. Ja svoje igrače volim i cijenim pa mi oni uzvraćaju svojim trudom. Zato grizu na terenu".

"Neki su jako dobro pripremljeni", dodao je Vahid Halilhodžić, ali nije želio otkrivati o kojim se pojedincima radi. Za kraj je naglasio da nije imao prilike pogledati mlade nade bosanskohercegovačkog nogometa, Mešanovića i Džafića, no da mu je razumljivo da je Dinamo veliki magnet za talentirane igrače.

Dodo prema Lokomotivi

Mogućnost koja se spominjala i tijekom ljeta u djelo će biti pretočena ove zime. Brazilski napadač Dodo umjesto na pripreme s Dinamom krenuo je na pripreme Lokomotive, gdje će odraditi proljetni dio domaćeg prvenstva.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 18 jan 2011, 19:12

Dinamovi kadeti osvojili turnir u Njemačkoj

Kadeti Dinama osvojili su prvo mjesto na 22. dvoranskom turniru Jugend Europacup 2011. u Gaildorfu pokraj Stuttgarta. Modri su iza sebe ostavili zvučna imena; Bayern, Stuttgart, Nurnberg, Basel, Auxerre...

Mladi su dinamovci u skupni pobijedili bečku Austriju 4:2, Gaildorf 3:1, Auxerre 7:0 i Bayern s 3:0, a izgubili od Nurnberga 2:1. U drugoj skupini igrali su Stuttgart, Hannover, Basel, Brondby, Karlsruher i Sigma. U polufinalu su igrači trenera Joze Bandića sa 2:1 pobijedili Stuttgart (strijelac za pobjedu bio je Luko Leko), a u finalu su pobijedili Karlsruher 5:1.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 19 jan 2011, 13:00

Uh, ovo je kao da sanjam. Sretan sam kao dijete, rekao je Šime Vrsaljko nakon što ga je Kruno Jurčić lani poveo na pripreme. Bio je tek velika nada, igrač koji obećava.

Ove godine stigao je kao velika zvijezda.

- Nisam se nimalo promijenio, ali promijenili su se ljudi oko mene. Nakon što sam postao standardan u Dinamu, vidio sam tko mi je pravi prijatelj. Puno bolje čitam ljude otkad sam u Maksimiru - kaže Vrsaljko.

Za zadarskog “dragulja” zainteresirani su Manchester United, Arsenal, Tottenham...

- Ne znam ništa o tim ponudama jer me zanima samo Dinamo. Ipak, ako bih mogao birati između ovih klubova, izabrao bih Arsenal. On mi se najviše sviđa - rekao je Šime.

Navodno je baš Vrsaljko najslabije plaćen nogometaš u Dinamovoj svlačionici.

- Ne razbijam glavu tim. Novac mi uopće nije važan. Nije mi cilj biti najplaćeniji - rekao je Zadranin i nahvalio suigrače:

- Cufre mi je jako puno pomogao u karijeri. Velika je faca. Često me savjetuje, to mu nikad neću zaboraviti. Baš nikad.

Šimi je igrački uzor Brazilac Maicon.

- Bilo bi lijepo jednog dana igrati kao on. Briljantan je, obožavam ga gledati.

U Dinamu su mnogi njegovi suigrači iz mlade hrvatske reprezentacije.

- Sve su to sjajni dečki, a žao mi je što s nama u Dinamu nije i Filip Ozobić, koji igra u Spartaku. Odličan je igrač i veliki smo prijatelji.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 19 jan 2011, 13:02

Volim te mama,ali ne vise od DINAMA :twisted:

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 19 jan 2011, 16:05

Cufre na magnetskoj razonanciji

Trener Dinama Vahid Halilhodžić nije uspio izbjeći problem s ozljedama. Cufrea muči koljeno pa je nakon treninga otputovao u Zagreb gdje ga u četvrtak ujutro očekuje magnetska rezonancija. Na pripreme u Međugorje se vjerojatno više neće vraćati. Carlos također ima problema s koljenom te je trenirao posebno, u dvorani za fitness.

Šime Vrsaljko: Najveća faca u svlačionici je Leandro Cufre

Uh, ovo je kao da sanjam. Sretan sam kao dijete, rekao je Šime Vrsaljko nakon što ga je Kruno Jurčić lani poveo na pripreme. Bio je tek velika nada, igrač koji obećava.

Ove godine stigao je kao velika zvijezda.

- Nisam se nimalo promijenio, ali promijenili su se ljudi oko mene. Nakon što sam postao standardan u Dinamu, vidio sam tko mi je pravi prijatelj. Puno bolje čitam ljude otkad sam u Maksimiru - kaže Vrsaljko.

Za zadarskog “dragulja” zainteresirani su Manchester United, Arsenal, Tottenham...

- Ne znam ništa o tim ponudama jer me zanima samo Dinamo. Ipak, ako bih mogao birati između ovih klubova, izabrao bih Arsenal. On mi se najviše sviđa - rekao je Šime.

Navodno je baš Vrsaljko najslabije plaćen nogometaš u Dinamovoj svlačionici.

- Ne razbijam glavu tim. Novac mi uopće nije važan. Nije mi cilj biti najplaćeniji - rekao je Zadranin i nahvalio suigrače:

- Cufre mi je jako puno pomogao u karijeri. Velika je faca. Često me savjetuje, to mu nikad neću zaboraviti. Baš nikad.

Šimi je igrački uzor Brazilac Maicon.

- Bilo bi lijepo jednog dana igrati kao on. Briljantan je, obožavam ga gledati.

U Dinamu su mnogi njegovi suigrači iz mlade hrvatske reprezentacije.

- Sve su to sjajni dečki, a žao mi je što s nama u Dinamu nije i Filip Ozobić, koji igra u Spartaku. Odličan je igrač i veliki smo prijatelji.

Vaha i članovi uprave posjetili Mostar ..

slika
slika
slika
slika

Morecambe
Kontakt:

Post Postao/la Morecambe » 19 jan 2011, 20:32

U koliko sati Dinamo igra protiv goska u petak,jel u 12.00 ili u 12.30 h ?
PS: nikada,ali baš nikada ne igraj protiv ekipe druge Engleske lige - ekipe Morećambe,jer samo Morećambe može od 1-3 do 4-3 za 3 minute oooooo Morećambe :)

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 19 jan 2011, 20:53

Morecambe je napisao/la:U koliko sati Dinamo igra protiv goska u petak,jel u 12.00 ili u 12.30 h ?
12:30
u 14:30 Široki Brijeg - Split

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 19 jan 2011, 21:52

Ivan Barišić (17), napadač Zrinjskog kojemu u Mostaru tepaju da je 'Novi Vaha' uskoro bi mogao doći u Dinamo.

Barišić je dvije sezone zaredom bio najbolji strijelac juniorskog prvenstva BiH. U dvije je godine zabio čak 54 gola, a jednako dobro igra desnom i lijevom nogom, 23 gola je zabio desnom nogom, a 22 lijevom.

Dinamo je mladog Mostarca pratio na pripremama naše U-19 reprezentacije nedavno u Istri. Romeo Jozak, direktor omladinske škole u Maksimiru, bio je oduševljen kad je vidio Barišića, koji je sad na pripremama s prvom momčadi Zrinjskog.

Ivica Grnja, izbornik U-19 reprezentacije, među prvima je otkrio sjajne Barišićeve sposobnosti te ga je odmah pozvao u našu reprezentaciju.

Dinamo bi za Ivana mogao platiti odštetu od 200.000 eura, a još bi jednom nakon Modrića, Vrsaljka, Ćorluke... mogao dobiti igrača koji će postati svjetska klasa.

Barišića već neko vrijeme prate i skauti velikog Ajaxa iz Amsterdama, ali njegova želja je Dinamo.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Morecambe
Kontakt:

Post Postao/la Morecambe » 19 jan 2011, 22:31

jacky09 je napisao/la:
Morecambe je napisao/la:U koliko sati Dinamo igra protiv goska u petak,jel u 12.00 ili u 12.30 h ?
12:30
u 14:30 Široki Brijeg - Split
procitao sam i ja to na vecini portala al mene buni sljedece:
tj:
Prva utakmica je u petak 21.01.2011. god u 14:00 u Gabeli kada se na turniru Andrija Anković N.K. Široki Brijeg igra sa R.N.K. Split iz Splita

ako Široki igra u 14.00 (kao sto stoji na stranici) onda nije moguce da Dinamo igra u 12.30 nego u 12 ?
zbunjoza xD
PS: nikada,ali baš nikada ne igraj protiv ekipe druge Engleske lige - ekipe Morećambe,jer samo Morećambe može od 1-3 do 4-3 za 3 minute oooooo Morećambe :)

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 19 jan 2011, 23:06

jacky09 je napisao/la: slika

Bas me zanima jel vec bacio ovaj dres :D

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 19 jan 2011, 23:30

Samo F.K.S !! je napisao/la: Bas me zanima jel vec bacio ovaj dres :D
Vodio je u njemu trening, zašto te zanima?

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.