Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Pa nije dao Hummels da Mbappe zabijedinoze je napisao/la: ↑15 jun 2021, 23:29Samo da te napomenem da Francuzi nisu dali gola veceras.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑15 jun 2021, 23:25Francuska je veceras bila bolja za 3 gola objektivno. Ovo sto igra Nemacka, koja pri tome individualno ima vrlo potentnu reprezentaciju je jedno veliko - nista. Potop, da sta. Jeste Francuska sila, ali da te ovako igracki razbije u sred Minhena, da te napravi potpuno nemocnom i bezopasnom reprezentacijom, za Nemacku je nedopustivo. Nisu Nemci nivo Madjara, pa da ih branim za ovu opstu nemoc, a i ti Madjari su danas protiv Portugalije izgledali bolje od Nemaca veceras, igrom.
Vidimo da poznaješ zanat, dok pomenuti lik vjerovatno za pojedine prvi put čuje.
Tako je, ali isto tako niko ni ne očekuje od njega/njih nešto.
Diskutabilno, Hummels stvarno jeste izbio loptu, ali mislim da je očigledno imao kontakt sa Mbappeovim nogama prije nego što je izbio loptu.
Samo je stvar u tome, da ti dodjes uopste do lopte iz one pozicije, moras da prvo imas dodira sa Mbappe. I tu nastaje penal. Bas sam slusao danske komentatore poslije utakmice, i oni su tako rekli. A interesovalo me misljenje ljudi 2000 km udaljenosti, jer se fudbal cesto drugacije gleda.Raonffa je napisao/la: ↑16 jun 2021, 00:20Diskutabilno, Hummels stvarno jeste izbio loptu, ali mislim da je očigledno imao kontakt sa Mbappeovim nogama prije nego što je izbio loptu.
Obično se ne sviraju faulovi kada igrač izbije loptu, pa čak ako i uz to malo zakači protivnika, osim ako nije u pitanju baš baš grub start đonom ili nešto slično, ali to ovdje nije bio slučaj.
Iskreno, ne bih ga ni ja svirao jer je u principu Hummels napravio perfektan start, uspio je izbiti loptu faktički iz nemoguće pozicije gdje je protivnički igrač bio cijelim tijelom ispred njega (skoro u punom trku, što sve čini dodatno težim), a ovaj je opet našao način da mu se sa leđa uvuče pod noge (bez nekog ekstremnog kontakta) i izbije loptu.
Pa kažem ti ja odmah gore u prvoj rečenici, on je morao imati kontakt sa Mbappeovim nogama da bi iz onakve situacije došao do lopte, ali mislim da tu intenzitet tog kontakta nije bio tako jak da bi se lagano svirao penal.Tristan10 je napisao/la: ↑16 jun 2021, 00:26Samo je stvar u tome, da ti dodjes uopste do lopte iz one pozicije, moras da prvo imas dodira sa Mbappe. I tu nastaje penal. Bas sam slusao danske komentatore poslije utakmice, i oni su tako rekli. A interesovalo me misljenje ljudi 2000 km udaljenosti, jer se fudbal cesto drugacije gleda.Raonffa je napisao/la: ↑16 jun 2021, 00:20Diskutabilno, Hummels stvarno jeste izbio loptu, ali mislim da je očigledno imao kontakt sa Mbappeovim nogama prije nego što je izbio loptu.
Obično se ne sviraju faulovi kada igrač izbije loptu, pa čak ako i uz to malo zakači protivnika, osim ako nije u pitanju baš baš grub start đonom ili nešto slično, ali to ovdje nije bio slučaj.
Iskreno, ne bih ga ni ja svirao jer je u principu Hummels napravio perfektan start, uspio je izbiti loptu faktički iz nemoguće pozicije gdje je protivnički igrač bio cijelim tijelom ispred njega (skoro u punom trku, što sve čini dodatno težim), a ovaj je opet našao način da mu se sa leđa uvuče pod noge (bez nekog ekstremnog kontakta) i izbije loptu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.