FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 16 jun 2021, 01:30

Znaci Elfsborg je nas poznavajuci nasu kuratu srecu :mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 16 jun 2021, 01:33

Jesmo li to već prošli Milsami ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 jun 2021, 01:39

zagorski je napisao/la:
15 jun 2021, 19:35
AlfredNobel je napisao/la:
15 jun 2021, 18:59
Oprali ste na ruke s tim dječijim nebulozama kako je neko potplaćen, kako ovdje neko radi u nečijem interesu, ovaj sabrinolizac, ovaj njen hemoroid itd. Davno je to isfurano, smislite nešto bolje i kreativnije, izlizano vam je ovo.

To što se vi upecate na svaku novinarsku patku, a ljudi vam govore da ne trčite pred rudu, to je vaš problem. Ma jok, bolje je poletiti, ispoljiti svoj seljakluk i frustracije, šta će se ba čekati ha ja. Isto tako, što jedva čekate da svaki potez dočekate na nož, jer kao eto vi ste sad nešto ebeni i ova sezona vam je zgadila fudbal, pa daj da udaramo na svaku stvar koja naiđe. Prebolite već jednom prošlu sezonu, ništa je ne može vratiti. Ide se dalje, igra se fudbal i dalje.

Dođu likovi tipa ovog @otvoriteoci, @kros i nekom nešto pametuje oko botstva, napravili profile neki dan i samo se drže jedne te iste tematike i kuhaju. Dodaš im ovu hablečinu @sancheza, koji ima dva razreda mekteba, koji veze nema šta mlati po tastaturi i dobiješ havariju. Da ne spominjem ebene krimose kakvim se oni predstavljaju, u vidu @hordanjezla i kolege mu.

Hajde za ove hajvane me i ne čudi, pretpostavljam da su se prijavili nakon što je ugašena škola fudbala, čisto zbog toga. Barem ti @zagorski, koji imaš iole nekog staža na forumu, trebaš biti drugačiji.

Što se tiče cijene Kovačevića, fina lova za naše uslove, te postotak. Malo je ovo para i za mene, ali navikli smo.
A vidi,malo je objektivnih postova ovdje sa bilo koje strane,a jos je teze nesto objektivno napisati iz neutralnog ugla,a da ne budes proglasen upravoljubcem ili husrefovcem. Kako ozbiljno diskutovati sa jednim zipom koji je apsolutno subjektivan i nerealan kada se spomene Sabrina ili uprava kluba ili sa jednim kamuflazumom koji je sve sto je napisao bilo sa ciljem napada na ovu upravu i glorifikovanje husrefa. Nekada ovi likovi izazovu prosto revolt i inat kod drugih forumasa koji nemaju interesa ni od uprave ni od husrefa ili bilo koga treceg i onda tema ide u **** i pise se sve i svasta daleko od realnog pisanja i normalne diskusije.
A sto se tice Vladana nikada vjerovatno necemo saznati tacnu cifru mozemo samo otprilike imati neku informaciju.
Po mom misljenju ispod 400-500 milja ga ne bi trebali pustiti uz uslov da se ugradimo u dobar procenat.
To se gore slažem. Jednostavno, ovdje se izgubio kompas po pitanju nadgledanja teme, ovdje je pola likova trebalo biti banovano. Ja sam za najobičniju uvredu tipa 'glupan' znao biti banovan ili nakon konstatnog pisanja dobiti upozorenje od admina 'da privatizujem temu' :rol:.
Ovdje vlada anarhija, zato je dugo ovakvo stanje na temi.
Koliko je psovki, uvreda prošlo neopaženo, pisao ko je šta htio i prođe nekažnjeno.

Što se tiče Zipa, kako davno niste skontali da vas lika trola. Zip je ovakav otkad znam za njega i vazda navuče gnjev raje i nasuka ih, a oni se popale, nema šta mu ne govore. Meni je provala kako je prepozitivan i kako mu je sve med i mlijeko, ali mi ne smeta ni sekunde. Zip je najmanji problem, vjeruj.

Ti kad bi odstranio idiota @holymana, koji po dolasku Vinka čovjeka nazva 'četnikom' i prođe nesankcionisano, te koji nema normalnog posta, već mu je sve neko dječije potpaljivanje. Sancheza svakako ne uzimam za ozbiljno, jer neću moždani da fasujem čitajući one škrabotine. Pa ovaj hordanjezla, kros, antikloc. Sve persone koje su nove ili relativno nove i kojima je cilj da potpaljuju. Njih kad bi sklonio, vidio bi kako bi tema prodisala. Također, Zoran isto trola, znam ko stoji iza profila, bukvalno trola momak.

Samo ti kažem, nemoj bezveze biti isti kao ovi pobrojani, jer su ovo šlageri. Nijedan od ovih mi nije ni blizu zanimljiv, jer su presmiješni. Nekad prije je bilo njih s sličnim pisanjem, ali su bili daleko pametniji i upućeniji u fudbal. Jedva dočekaju da se naslađuju i na najmanju moguću sitnicu, pa su danas poletili da priseru o prodaji Vladana za 300.000 ojrića, što apsolutno nije istina. Sve u svemu, loša kontrola teme, gašenje škole i neuspješan kraj sezone je dovelo do toga da je tema qarina, prije svega ovo prvo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 16 jun 2021, 01:46

Ja fakat ne vidim svrhu ovog naseg statusa kao nosioci.
Veleza usra ekipa koja vrijedi kao nas Dupovac… a plus su u opticaju bili Andora i San Marino.
Nama ekipe iz Armenije i Moldavije i Gruzije. Mislim hajde ja razumijem da mi u Evropi nemamo sta traziti ako cemo se ovakvih bojati… ali po nekoj logici valjda nas je u prvom pretkolu novog takmicenja trebao zapast neko iz San Marina i Gibraltara ili Andore… tako neki ribari.
Hajde sve to, evo i za drugo pretkolo… na koju foru smo mi nosioci a Elfsborg nije ili ova Srijeda ili kako vec…
Yebote grob i status nositelja, po čemu smo mi povlašteni ovdje ?
Fakat ne kontam po čemu Uefa razvrstava ove klubove
A tamo u drugom pretkolu ce se sastati Dečić i Connahs a u drugom paru Balzan sa Malte i Santa Coloma dajem primjer.
I otkud yebeni Kopenhagen da pocinje takmicenje od treceg pretkola ?

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 16 jun 2021, 02:06

ajdohordas je napisao/la:
16 jun 2021, 01:46
Ja fakat ne vidim svrhu ovog naseg statusa kao nosioci.
Veleza usra ekipa koja vrijedi kao nas Dupovac… a plus su u opticaju bili Andora i San Marino.
Nama ekipe iz Armenije i Moldavije i Gruzije. Mislim hajde ja razumijem da mi u Evropi nemamo sta traziti ako cemo se ovakvih bojati… ali po nekoj logici valjda nas je u prvom pretkolu novog takmicenja trebao zapast neko iz San Marina i Gibraltara ili Andore… tako neki ribari.
Hajde sve to, evo i za drugo pretkolo… na koju foru smo mi nosioci a Elfsborg nije ili ova Srijeda ili kako vec…
Yebote grob i status nositelja, po čemu smo mi povlašteni ovdje ?
Fakat ne kontam po čemu Uefa razvrstava ove klubove
A tamo u drugom pretkolu ce se sastati Dečić i Connahs a u drugom paru Balzan sa Malte i Santa Coloma dajem primjer.
I otkud yebeni Kopenhagen da pocinje takmicenje od treceg pretkola ?
Na osnovu rezultata iz zadnjih 5 sezona. Te sezone su 2016-17, 2017-18, 2018-19, 2019-2020 i 2020-21. Elfsborg u ovom periodu nije igrao Europu niti jednom, te su stoga preuzeli državni koeficijent. Postoje 2 tipa koeficijenta, klupski i državni. Za klupski se računa svakom timu posebno. Tu imaš bodove za ispadanje u pretkolima, koji su sića i bodove u grupnim i kasnijim fazama. Za državni koeficijent se bore svi timovi iz te države. Za pobjedu u kvala a se dobiva 1 boda, za remi pola. U grupnoj fazi se to uduplava. Ukupan broj se dijeli s brojem timova i dobije se državni koeficijent. On je važan za određivanje iz kojeg pretkola koji tim kreće. Recimo za Hrvatsku i Srbiju je važno i zbog broja timova u Europi. Oni su oko tih mjesta koje garantuju 2 tima u CL. Državni koeficijent za klubove se dijeli s 5 (ili množi s. 2) i dobije se koeficijent koji imaju klubovi koji nisu igrali Europu u zadnjih 5 sezona.

Na kraju, porede se ta 2 koeficijenta i veći se uzima.

Veležovi protivnici su skupili više bodova iz zadnjih 5 sezona, od ovih naših, iako je riječ o slabijim ekipama. Malta, Andora i slični uvijek imaju iste timove u Europi, pa se to skupi.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 jun 2021, 02:12

16 jun 2021, 01:39
zagorski je napisao/la:
15 jun 2021, 19:35
15 jun 2021, 18:59
Oprali ste na ruke s tim dječijim nebulozama kako je neko potplaćen, kako ovdje neko radi u nečijem interesu, ovaj sabrinolizac, ovaj njen hemoroid itd. Davno je to isfurano, smislite nešto bolje i kreativnije, izlizano vam je ovo.

To što se vi upecate na svaku novinarsku patku, a ljudi vam govore da ne trčite pred rudu, to je vaš problem. Ma jok, bolje je poletiti, ispoljiti svoj seljakluk i frustracije, šta će se ba čekati ha ja. Isto tako, što jedva čekate da svaki potez dočekate na nož, jer kao eto vi ste sad nešto ebeni i ova sezona vam je zgadila fudbal, pa daj da udaramo na svaku stvar koja naiđe. Prebolite već jednom prošlu sezonu, ništa je ne može vratiti. Ide se dalje, igra se fudbal i dalje.

Dođu likovi tipa ovog @otvoriteoci, @kros i nekom nešto pametuje oko botstva, napravili profile neki dan i samo se drže jedne te iste tematike i kuhaju. Dodaš im ovu hablečinu @sancheza, koji ima dva razreda mekteba, koji veze nema šta mlati po tastaturi i dobiješ havariju. Da ne spominjem ebene krimose kakvim se oni predstavljaju, u vidu @hordanjezla i kolege mu.

Hajde za ove hajvane me i ne čudi, pretpostavljam da su se prijavili nakon što je ugašena škola fudbala, čisto zbog toga. Barem ti @zagorski, koji imaš iole nekog staža na forumu, trebaš biti drugačiji.

Što se tiče cijene Kovačevića, fina lova za naše uslove, te postotak. Malo je ovo para i za mene, ali navikli smo.
A vidi,malo je objektivnih postova ovdje sa bilo koje strane,a jos je teze nesto objektivno napisati iz neutralnog ugla,a da ne budes proglasen upravoljubcem ili husrefovcem. Kako ozbiljno diskutovati sa jednim zipom koji je apsolutno subjektivan i nerealan kada se spomene Sabrina ili uprava kluba ili sa jednim kamuflazumom koji je sve sto je napisao bilo sa ciljem napada na ovu upravu i glorifikovanje husrefa. Nekada ovi likovi izazovu prosto revolt i inat kod drugih forumasa koji nemaju interesa ni od uprave ni od husrefa ili bilo koga treceg i onda tema ide u **** i pise se sve i svasta daleko od realnog pisanja i normalne diskusije.
A sto se tice Vladana nikada vjerovatno necemo saznati tacnu cifru mozemo samo otprilike imati neku informaciju.
Po mom misljenju ispod 400-500 milja ga ne bi trebali pustiti uz uslov da se ugradimo u dobar procenat.
To se gore slažem. Jednostavno, ovdje se izgubio kompas po pitanju nadgledanja teme, ovdje je pola likova trebalo biti banovano. Ja sam za najobičniju uvredu tipa 'glupan' znao biti banovan ili nakon konstatnog pisanja dobiti upozorenje od admina 'da privatizujem temu' :rol:.
Ovdje vlada anarhija, zato je dugo ovakvo stanje na temi.
Koliko je psovki, uvreda prošlo neopaženo, pisao ko je šta htio i prođe nekažnjeno.

Što se tiče Zipa, kako davno niste skontali da vas lika trola. Zip je ovakav otkad znam za njega i vazda navuče gnjev raje i nasuka ih, a oni se popale, nema šta mu ne govore. Meni je provala kako je prepozitivan i kako mu je sve med i mlijeko, ali mi ne smeta ni sekunde. Zip je najmanji problem, vjeruj.

Ti kad bi odstranio idiota @holymana, koji po dolasku Vinka čovjeka nazva 'četnikom' i prođe nesankcionisano, te koji nema normalnog posta, već mu je sve neko dječije potpaljivanje. Sancheza svakako ne uzimam za ozbiljno, jer neću moždani da fasujem čitajući one škrabotine. Pa ovaj hordanjezla, kros, antikloc. Sve persone koje su nove ili relativno nove i kojima je cilj da potpaljuju. Njih kad bi sklonio, vidio bi kako bi tema prodisala. Također, Zoran isto trola, znam ko stoji iza profila, bukvalno trola momak.

Samo ti kažem, nemoj bezveze biti isti kao ovi pobrojani, jer su ovo šlageri. Nijedan od ovih mi nije ni blizu zanimljiv, jer su presmiješni. Nekad prije je bilo njih s sličnim pisanjem, ali su bili daleko pametniji i upućeniji u fudbal. Jedva dočekaju da se naslađuju i na najmanju moguću sitnicu, pa su danas poletili da priseru o prodaji Vladana za 300.000 ojrića, što apsolutno nije istina. Sve u svemu, loša kontrola teme, gašenje škole i neuspješan kraj sezone je dovelo do toga da je tema qarina, prije svega ovo prvo.
Da, u pravu si vecim dijelom posta. Sjeti se teme nekada,prije 5 godina recimo,bilo je i tada svakakvih misljenja,ali nije bilo ovako kapricioznih likova koji se drze svojih krajnosti do iznemoglosti. Previse je ovo generalno i trolanja i namjernog potpaljivanja i svjesnog koristenja okolnosti u svrhu izazivanja srdzbe prema upravi kluba, a najmanje objektivnosti i razmjene stavova. Da ne spominjem lazne insajdere sa nevjerovatnim informacijama o stanju u klubu.
Najbolje se povuci kao sto je ucinilo dosta normalnih forumasa u posljednje vrijeme jer ovo je postalo stvarno sprdnja i skoro nemoguce normalno pisati i diskutovati.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 jun 2021, 02:48

Sve se slažem. Znalo se i prije 'zakačiti', ali si imao glava koje su znale dosta dobre postove pisati. Vidim nema više ni Škore, osulo se sve. :D

Uglavnom ti se to svaki dan sve svodi na.. Uleti jedan "ajj 20 dana do Evrope nigdje pojačanja, SD-a ebem ti Sabro mater". Eto Sancheza, "ja ba upravu si ebem ti upravo porijeklo ublehe jedne". Eto ti historicara "ajjj pa bože dragi još nema trenera ajj raspadamo se isto kao onda pod Ješićem". Eto @hordanjazla "ebaćemo vam mater svi jedan po jedan sve ćemo vas poklati igrate se s klubom". Pa onda neko spomene Husrefa, ovi drugi krenu s onim 'kešoljub', pa eto ti @bordobijelog da on nešto kao odbrani, jer je on vazda realan. Eto ti narednog da kaže kako je njemu neko rekao ili načuo da je onaj ovakav onakav, neke podrumske insajderske šatro, pa se tu raja popali, a veze nema s istinom. Eto ti @napapijrija da namjerno podbode i zapali vatru, kao što je to ciljano znao raditi. Pa potom, holyman ispuni normu s nekim svojim imbecilnim postom i uvredama itd.

Bukvalno svaki dan je ovako, smiješno. Bez zaebancije, zadnji dobar post sam naletio od Arnela i to ima baš podavno da je bilo. Ovo sve ili je neko kmečanje, ili ebavanje, ovaj tjera, onaj tjera, onaj kmeči još za prošlu sezonu, onaj trola..
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 16 jun 2021, 03:00, ukupno mijenjano 1 put.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 16 jun 2021, 02:50

16 jun 2021, 02:48
Sve se slažem. Znalo se i prije 'zakačiti', ali si imao glava koje su znale dosta dobre postove pisati. Vidim nema više ni Škore, osulo se sve. :D

Uglavnom ti se to svaki dan sve svodi na.. Uleti jedan "ajj 20 dana do Evrope nigdje pojačanja, SD-a ebem ti Sabro mater". Eto Sancheza, "ja ba upravu si ebem ti upravo porijeklo ublehe jedne". Eto ti historicara "ajjj pa boze dragi jos nema trenera ajj raspadamo se isto kao onda pod Ješićem". Eto @hordanjazla "ebaćemo vam mater sva jedan po jedan sve ćemo vas poklati igrate se s klubom". Pa onda neko spomene Husrefa, ovi drugi krenu s onim 'kešoljub', pa eto ti @bordobijelog da on nešto kao odbrani, jer je on vazda realan. Eto ti narednog da kaže kako je njemu neko rekao ili načuo da je onaj ovakav onakav, neke podrumske insajderške šatro, pa se tu raja popali, a veze nema s istinom. Eto ti @napapijrija da namjerno podbode i zapali vatru, kao što je to ciljano znao raditi. Pa potom holyman ispuni normu s nekim svojim imbecilnim postom i uvredama itd.

Bukvalno svaki dan je ovako, smiješno. Bez zaebancije, zadnji dobar post sam naletio od Arnela i to ima baš podavno da je bilo. Ovo sve ili je neko kmečanje, ili ebava je, ovaj tjera, onaj tjera, onaj kmeči još za prošlu sezonu, onaj trola..
Sve opisano u jednom postu :D
A raji smetale insajderske, a vidi sta sad citamo :urnebes: :mrgreen:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 jun 2021, 03:06

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
16 jun 2021, 02:50

Uglavnom ti se to svaki dan sve svodi na.. Uleti jedan "ajj 20 dana do Evrope nigdje pojačanja, SD-a ebem ti Sabro mater". Eto Sancheza, "ja ba upravu si ebem ti upravo porijeklo ublehe jedne". Eto ti historicara "ajjj pa boze dragi jos nema trenera ajj raspadamo se isto kao onda pod Ješićem". Eto @hordanjazla "ebaćemo vam mater sva jedan po jedan sve ćemo vas poklati igrate se s klubom". Pa onda neko spomene Husrefa, ovi drugi krenu s onim 'kešoljub', pa eto ti @bordobijelog da on nešto kao odbrani, jer je on vazda realan. Eto ti narednog da kaže kako je njemu neko rekao ili načuo da je onaj ovakav onakav, neke podrumske insajderške šatro, pa se tu raja popali, a veze nema s istinom. Eto ti @napapijrija da namjerno podbode i zapali vatru, kao što je to ciljano znao raditi. Pa potom holyman ispuni normu s nekim svojim imbecilnim postom i uvredama itd.

Bukvalno svaki dan je ovako, smiješno. Bez zaebancije, zadnji dobar post sam naletio od Arnela i to ima baš podavno da je bilo. Ovo sve ili je neko kmečanje, ili ebava je, ovaj tjera, onaj tjera, onaj kmeči još za prošlu sezonu, onaj trola..
Nikad više brata Majkla i njegovih insajderskih, to su vremena bila, uz muziku Magazina i "minus i plus". :D

Strašni insajderi, niko nije znao evo za Kovačevića. Što se tiče trenera, niko veze nije imao za Bajramovića, Zekića, Akrapovića, onog Slovenca, Sablića, spominjali Šegrta :rol: :bow:.

Ma smiješno je to sve, hajde možeš negdje nešto malo načuti, ali glavne stvari nema šanse. Još i ako nešto načuju, nebitno jel provjereno ili nije, polete ovdje da napišu. Još oni to tako upakuju da je sve gotovo, sutra potpis, ma znaju i ljekarski pregledi kad su, a ustvari ono tamo neko samo kontaktiran, ni u kakvom ozbiljnom stadiju nije. Idoli.. :D

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 16 jun 2021, 03:13

16 jun 2021, 03:06
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
16 jun 2021, 02:50

Nikad više brata Majkla i njegovih insajderskih, to su vremena bila, uz muziku Magazina i "minus i plus". :D

Strašni insajderi, niko nije znao evo za Kovačevića. Što se tiče trenera, niko veze nije imao za Bajramovića, Zekića, Akrapovića, onog Slovenca, Sablića, spominjali Šegrta :rol: :bow:.

Ma smiješno je to sve, hajde možeš negdje nešto malo načuti, ali glavne stvari nema šanse. Još i ako nešto načuju, nebitno jel provjereno ili nije, polete ovdje da napišu. Još oni to tako upakuju da je sve gotovo, sutra potpis, ma znaju i ljekarski pregledi kad su, a ustvari ono tamo neko samo kontaktiran, ni u kakvom ozbiljnom stadiju nije. Idoli.. :D
Ma i raja bas ne zna to procjeniti najbolje.
Yebiga ja napisem ds smo imali odredjene kontakte s Hasselbainkom, dan danas me prozivaju, ispade ja najavio naredni dan potpis :D
Ma da otkad sam na forumu, najvece ludilo oko insajderskih je bilo pred dolazak Susica, i pocetak februara 2020 kad se Hajrovic spominjao :mrgreen:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 16 jun 2021, 03:34

Uglavnom ti se to svaki dan sve svodi na.. Uleti jedan "ajj 20 dana do Evrope nigdje pojačanja, SD-a ebem ti Sabro mater". Eto Sancheza, "ja ba upravu si ebem ti upravo porijeklo ublehe jedne". Eto ti historicara "ajjj pa bože dragi još nema trenera ajj raspadamo se isto kao onda pod Ješićem". Eto @hordanjazla "ebaćemo vam mater svi jedan po jedan sve ćemo vas poklati igrate se s klubom". Pa onda neko spomene Husrefa, ovi drugi krenu s onim 'kešoljub', pa eto ti @bordobijelog da on nešto kao odbrani, jer je on vazda realan. Eto ti narednog da kaže kako je njemu neko rekao ili načuo da je onaj ovakav onakav, neke podrumske insajderske šatro, pa se tu raja popali, a veze nema s istinom. Eto ti @napapijrija da namjerno podbode i zapali vatru, kao što je to ciljano znao raditi. Pa potom, holyman ispuni normu s nekim svojim imbecilnim postom i uvredama itd.

Bukvalno svaki dan je ovako, smiješno. Bez zaebancije, zadnji dobar post sam naletio od Arnela i to ima baš podavno da je bilo. Ovo sve ili je neko kmečanje, ili ebavanje, ovaj tjera, onaj tjera, onaj kmeči još za prošlu sezonu, onaj trola..
Pa šta si očekivao, ne razumijem, da ce raja pucati od zadovoljstva i pozitivne energije, nakon ovog genocida, najvece sramote u historiji kluba i prokockanih + 13, te gubitka vec viđene titule, miliona od UEFE, koeficijenta i ostalih blagodati.Ja se nisam ovoliko nasekirao i sje.bao od rata, četiri provedene godine u podrumu i uništenih najboljih godina života, i onda mi se ti nacrtaš ovdje i kažeš da ja i pojedinci širimo negativu :facepalm: Navijaci mnogih drugih klubova su rušili klub, tukli direktore i igrace za puno manje rezultatske katastrofe od ove naše.Ako ti se ne sviđa šta ova raja sa foruma piše, lagano se prešaltaj na forum Barcelone i tamo uživaj.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 jun 2021, 03:54

Ti kralju moj, prvo trebaš početi da čitaš prije nego li išta kreneš da napišeš. Dozovi se malo, isto nekakva tetkica s tim hlinjenjem i histerisanjem.

Prva stvar.. Nigdje nisam rekao da treba neko da puca od euforije, niti sam rekao, niti ću. Svi su nezadovoljni finišom sezone, nema ko nije, sad je samo razlika ko to kako predevera. Meni je i žao i krivo, pogotovo nakon odlične polusezone, gdje poraza nismo imali, gdje smo igrali odlično, gdje je sve išlo kao podmazano. Žao mi je što se nisu našle adekvatne zamjene za dvojac Rahman-Tatar, što je ekipa ostala kakva je ostala, što nije bilo kvaliteta, što je potrošen jedan dobar trener, što se sve izdešavalo oko plata itd.
Sad je problem kako vi to doživljavate.. Shvatite već jednom da je to sve sport, da nije fudbal najvažnija stvar, pa bi neko nekom skidao glave i ebavao familije. To kad prevalite, biće vam lakše. PSG zijani titulu u mrtvoj Francuskoj, pa nije haos, nego se ide u novu sezonu. Prebolite to već jednom, ide nova sezona, novi izazovi. Na polusezoni se odradio katastrofalan prijelazni rok i uz ostale probleme, to je glavni razlog što je nismo osvojili. Desilo se, valjda se treba usmjeriti na to da se sve posloži opet i nastavi gdje se stalo, a ne kukati svaki dan kako se zijanila titula i kako se raspadamo, uz neka hinjska prcanja i stvaranja sebi samim novih problema. Neko iščekivanje bilo kakve situacije da se ispolje frustracije i naprave dodatni problemi.

Druga stvar, pretjeruješ s tim nekakvim "genocidima", o čemu ti?

Treća stvar.. Tebi druže moj dobri, ako ti je ovo najveća sekiracija i sjebada još od rata, onda se brinem za tebe bez zaebancije. Ako ti je to najveće razočarenje iza rata, neosvojena titula uz lošu igru, te izvedena paralela s ratom, onda se dobro zapitaj gdje si i šta si.
Ovo dvoje ne može u istu rečenicu ni u ludilu. Ako ti je ovo druga najveća sekiracija od rata, koji je bio prije 30 godina, te ako nisi imao drugih loših situacija krož život, ja ti želim da ti svaka naredna loša stvar u životu bude ovako bezazlena kao izgubljen jedan trofej u sportu zvanom hloptanje.

Četvrta stvar.. Znači ako je neko tukao i mi trebamo? Šta postižeš nasiljem? U 21. vijeku se ne može sjesti i civilizovano riješiti određeni problemi? To je toliki stres da treba nekog udarati, šamarati, kamenovati mu prozore? Kralju moj, s takvim razmišljanjem, nema nama napretka miljama godina. Ne samo u sportu, nego općenito.

Peta stvar i moje pitanje tebi.. Šta dobijaš, kako pomažeš i na koji način tim svojim piskaranjem svaki dan kako ima još 20 dana, nemamo trenera i SD-a, nemamo pojačanja, a dani otkucavaju i ostalo, uz popratno dramljenje? Koja je svrha toga iz dana u dan i stvarno misliš da će se tako nešto promijeniti?

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 16 jun 2021, 06:36

Raja ba hajmo biti pozitivni.
Bilo je gresaka ali ko ih nema.
Sad jako u 🇪🇺 pa onda da vidimo, sta se jos moze
prodati.
Imamo sve preduslove za deranje ove lige.
Imamo redovne plate i sto je najvaznije,
najbolju i najljepsu, nasu dragu direktoricu.
Otkud pojedincima pravo da ovdje na forumu prosipaju negativu svakj dan.
Zamisli ono svaki dan protiv nase direktorice pise.
Daj ba banujte ovo, moramo biti svi k'o jedan i pruziti
bezrezervnu podrsku.
Jer Sabra to zasluzuje.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 16 jun 2021, 07:27

Zašto se sekirati oko drugog kola kad bi prvo proći nećemo

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 jun 2021, 08:13

Dodaj na to jos i ovu drugu stranu olicenu kroz zipa,zorana i ostale kad dodu i napisu u stilu ‘volim te sabrina’,’najbolja uprava’ i sl.,tek sa tim je cirkus kompletan.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 16 jun 2021, 08:21

Mokes je napisao/la:
16 jun 2021, 00:02
GROUP 3

Seeded:

1 Partizan (SRB)
2 BATE Borisov (BLR)
3 Dundalk (IRL) / Newtown (WAL)
4 RFS (LVA) / KÍ Klaksvík (FRO)
5 Milsami Orhei (MDA) / FK Sarajevo (BIH)

Unseeded:

6 IF Elfsborg (SWE)
7 Dunajská Streda (SVK)
8 Levadia Tallinn (EST)/ St Joseph's (GIB)
9 Inter Turku (FIN) / Puskás Akadémia (HUN)
10 Dinamo Batumi (GEO) / Tre Penne (SMR)
Ma mi nemamo sta traziti u ovom 2.pretkolu
Pa sta je ovo jbt
Lafo nosioci,a gledaj protivnika.Sve jaci i skuplji od nas
Je bi se Uefo!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 16 jun 2021, 08:26

NajvecaRadosti je napisao/la:
16 jun 2021, 08:21
Mokes je napisao/la:
16 jun 2021, 00:02
GROUP 3

Seeded:

1 Partizan (SRB)
2 BATE Borisov (BLR)
3 Dundalk (IRL) / Newtown (WAL)
4 RFS (LVA) / KÍ Klaksvík (FRO)
5 Milsami Orhei (MDA) / FK Sarajevo (BIH)

Unseeded:

6 IF Elfsborg (SWE)
7 Dunajská Streda (SVK)
8 Levadia Tallinn (EST)/ St Joseph's (GIB)
9 Inter Turku (FIN) / Puskás Akadémia (HUN)
10 Dinamo Batumi (GEO) / Tre Penne (SMR)
Ma mi nemamo sta traziti u ovom 2.pretkolu
Pa sta je ovo jbt
Lafo nosioci,a gledaj protivnika.Sve jaci i skuplji od nas
Je bi se Uefo!
Ova Dunajska Srijeda najnepoželjnija, ostalo nije loše, Ševđani mušterije :mrgreen:
Koševo Zapad

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 16 jun 2021, 08:28

zagorski je napisao/la:
16 jun 2021, 08:13

Dodaj na to jos i ovu drugu stranu olicenu kroz zipa,zorana i ostale kad dodu i napisu u stilu ‘volim te sabrina’,’najbolja uprava’ i sl.,tek sa tim je cirkus kompletan.
Pa tebi samo Zip u glavi :tokralju:

Sta je rec jarane, u cemu je problem ? :rol:

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 16 jun 2021, 08:32

Ma samo upariti peticu sa osmicom ili desetkom i na konju smo
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 jun 2021, 08:34

oni koji prate Sarajevo, jedno pitanje? Koliko vas je do sad igraca napustilo i koliko pojacanje ste doveli ili planirate dovesti?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”