Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Kaze sinoć Strahonja na HRT-u da po njemu nije penal jer je kontakt minimalan, te da je tendencija da se takve stvari ne sviraju na ovom prvenstvu. Sa druge strane Cvitanović, koji je igrao kao napač, smatra da je penal jer je start sa leđa, te da je Mbappe već ostvario prednost nad igračem. Al', kao ima prostora za raspravu i nije sudija puno pogriješio što nije svirao penal, ali je Strahonja kao sudački ekspert nezadovoljan suđenjem na utakmici i nada se da ovaj neće suditi drugu fazu natjecanja.
Ma kakav Mbappe, nije mogao meda protiv Hadzikadunica, Sanicanina i Ahmedhodzica.
Primijetio sam da ovi Nijemci puno guraju nos tamo gdje im nije mjesto.
Sinoć sam baš bio iznenađen fudbalskim neznanjem, po njima je Kroos imao lošu utakmicu.
Realno i jeste, Pogba ga je ubio, ali ovi ostali baustelci nista bolji nisu. Pogotovo Muller i Gnabry.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 jun 2021, 10:06Sinoć sam baš bio iznenađen fudbalskim neznanjem, po njima je Kroos imao lošu utakmicu.
Kroos je njima dezurni krivac za sve lose u njemackom fudbalu otkako je otisao iz Bayerna. Nista neobicno.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 jun 2021, 10:06Sinoć sam baš bio iznenađen fudbalskim neznanjem, po njima je Kroos imao lošu utakmicu.
Pa oni neće moći dati gol ni Portugalcima.soxx je napisao/la: ↑16 jun 2021, 10:10Ovaj poraz ne treba da daje sliku o reprezentaciji njemacke.
Izgubili su od svjetskog prvaka i navjerovatnije buduceg evropskog prvaka. Tesko da bi i bilo koja druga ekipa ostala neporazena od francuza.
Ja ipak mislim da ce svabe kao drugoplasirani zavrsit a portugal ce gledat dal ce proc kao treceplasirani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.