Slažem se, dok je Bekrija postavljao taktiku mi smo ponekog i pobjeđivali

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Slažem se, dok je Bekrija postavljao taktiku mi smo ponekog i pobjeđivali
Cemu zurba moze i Meca par treninga da odradi sa njima ako ih i budePametinikaddosta je napisao/la: ↑16 jun 2021, 11:53Idemo prečicom ka stramputici, niti trenera, niti igrača niti priprema... baš su dobre ove promjene, da te Bog sačuva... kakva će nova skupština biti
Da si živ i zdrav pripreme su krenulePametinikaddosta je napisao/la: ↑16 jun 2021, 11:53Idemo prečicom ka stramputici, niti trenera, niti igrača niti priprema... baš su dobre ove promjene, da te Bog sačuva... kakva će nova skupština biti
Isto mislim. Koga god da ovi izaberu neće izdržati duže od par mjeseci. Bekrić završava licence, krenuo je tim putem, većina momaka u klubu ga gleda kao autoritet u svlačionici, a i njemu bi dobro došlo za sticanje iskustva.
Ko trenira, evo juricic i ostali na moru odmarajuBenderrr je napisao/la: ↑16 jun 2021, 12:00Da si živ i zdrav pripreme su krenulePametinikaddosta je napisao/la: ↑16 jun 2021, 11:53Idemo prečicom ka stramputici, niti trenera, niti igrača niti priprema... baš su dobre ove promjene, da te Bog sačuva... kakva će nova skupština biti
Ma dobro, znalo se da će biti tako, zato sam ja očekivao da će se u sezonu ući sa maksimalno podmlađenom ekipom, uz neku okosnicu ovih iskusnijih koji žele ostati očekujem juniore u prvom timu.Pametinikaddosta je napisao/la: ↑16 jun 2021, 11:53Idemo prečicom ka stramputici, niti trenera, niti igrača niti priprema... baš su dobre ove promjene, da te Bog sačuva... kakva će nova skupština biti
Podjele se nikad nece izbaciti jer postoji grupica ljudi okupljena oko istog cilja a to je pljuvanje svake osobe koja je u klubu a koja nema veze sa ljudima iz perioda 01/2016-12/2018. Najnovija meta je Hadis Zubanovic kojeg pokusavaju predstaviti dusmanom, krvnikom, kriminalcem itd itd.
Komisija za sport NAPOLJE!
sad ce to sports commission posloziti, nema zurbe
Ma fazon je da se sad bilo ko dovede da mogu pripreme poceti. Ovo je vise njihov nerad. Eto, i na ovom portalu pise da nikog nisu zvali od ovih sto im je ugovor istekao. Znaci lupam Ikic moze imati zelju da ostane jos godinu, ali ce reci: "Ko vas yebe kad niste azurni". Isto to moze reci i Juricic koji je pristao da ostane i ti sad neces da pocnes sa pripremama uopste. Levate i one koji hoce da ostane pa vise nije ni cudo sto idu.
Ja se iskreno ne sjećam da ovako aljkavo dočekujemo novu sezonu. Ni trenera, ni igrača... A mislili smo da ne može gore od prošle sezone.LjoZee je napisao/la: ↑16 jun 2021, 16:03Ma fazon je da se sad bilo ko dovede da mogu pripreme poceti. Ovo je vise njihov nerad. Eto, i na ovom portalu pise da nikog nisu zvali od ovih sto im je ugovor istekao. Znaci lupam Ikic moze imati zelju da ostane jos godinu, ali ce reci: "Ko vas yebe kad niste azurni". Isto to moze reci i Juricic koji je pristao da ostane i ti sad neces da pocnes sa pripremama uopste. Levate i one koji hoce da ostane pa vise nije ni cudo sto idu.
Covjek pomisli da ne moze bas biti toliko lose, ali iz dana u dan, nista. Apsolutno nista pozitivno. Yebo im pas mater, pogotovo onoj osobi koja je kriva zbog licence prije par godina. Opet, yebo mu pas mater.voltron30 je napisao/la: ↑16 jun 2021, 16:09Ja se iskreno ne sjećam da ovako aljkavo dočekujemo novu sezonu. Ni trenera, ni igrača... A mislili smo da ne može gore od prošle sezone.LjoZee je napisao/la: ↑16 jun 2021, 16:03Ma fazon je da se sad bilo ko dovede da mogu pripreme poceti. Ovo je vise njihov nerad. Eto, i na ovom portalu pise da nikog nisu zvali od ovih sto im je ugovor istekao. Znaci lupam Ikic moze imati zelju da ostane jos godinu, ali ce reci: "Ko vas yebe kad niste azurni". Isto to moze reci i Juricic koji je pristao da ostane i ti sad neces da pocnes sa pripremama uopste. Levate i one koji hoce da ostane pa vise nije ni cudo sto idu.
Evo šta je Nala prije 2 dana izjavio za Želju:Dva su trenera kandidata za ovu poziciju, a u pitanju su Zlatan Nalić i Kemal Alispahić, dok pored njih kao moguća opcija za ovu poziciju pominje se i trener Rusmir Cviko.
U svakom slučaju, nedavno izabrano novo rukovodstvo Željezničara će, kako nezvanično saznajemo mi sa portala sportskevijesti.com, već do kraja ove sedmice odlučiti koji će od gore pomenuti trenera kandidata biti novi šef stručnog štaba prvog tima.
Jedan od klubova s kojima se povezivao u posljednje vrijeme je Željezničar.
“Ne živim u Bosni i Hercegovini, nemam lobiste niti agenta. Za sve poslove do sada sam bio izabran lično od ljudi koji odlučuju i koji su procijenili da imam asimetriju znanja koja je potrebna za dobar rad i rezultat. Tako je bilo i sa Željezničarom. Hvala gospodinu Badžaku, Ceriću i Nihadu čiji sam ja bio izbor, koji su prepoznali moj rad i bili inicijatori pregovori, završio je Nalić.”
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, WeekendOffender i 45 gostiju.