+1MortemHz je napisao/la: ↑16 jun 2021, 12:37Sve je to ok ali ovo nije nikakva borba. Botovi će sve uraditi da predstave to kao neku borbu i opciju između jednog ili drugog što nikada nije bila istina niti će biti. To su obični navijači koji imaju malo više novca i koji piskaraju po fb i imaju puno pravo na to, demokratija je. To ne znači da on hoće da uđe u klub, ne mogu da vjerujem da u 2021. godini ovo nekome moraš pisati. Imati drugačije mišljenje ne znači da neko hoće da uđe u klub.
Sve i da hoće neko da uđe u klub ti si taj koji treba reći ne, vrlo jednostavno i tu se priča završi.
Isto ona priča za Rundu i Husrefa, kad mi neko kaže Runda uhljebio igrača u FK Sarajevo. Pa ko je odobrio to, ko je potpisao taj ugovor? Ne može ni Runda a ni Husref, oni ne mogu odlučivati ko će potpisati ugovor sa našim klubom! Mogu ga poslušati, vidjeti kakav je i slično ali potpisati ugovor? Pa svi znate da ne ide to tako, jednostavno nije. Ako se to desi ti si mu dozvolio to, to je sve.
Njih bi svaka iole normalnija osoba odbila jer su taldžije i polupismeni debili što ne amnestira bahato i nesposobno ponašanje uprave gdje su napravili hiljadu grešaka.
Ne možeš ti njima objasniti da postoji i druga opcija a ne Sabrina ili Švrakić koji je obični navijač sa malo više novca i koji veze nikakve nema sa klubom.
Direktor kluba treba biti neko ima neke veze u fudbalu, ko je sposoban da nas digne na veći nivo a mi nazadujemo osim finansijskog izvještaja koji je nikad bolji, mora se priznati. Doduše, nakon silnih grešaka ove godine to će pasti u vodu. Borba za stadion je bila dobra, na stranu što su angažovani ljudi koji i nemaju veze sa klubom ali generalno je to prošlo, samo još da se i zvanično pokrene.
Nemojte dopuštati da vas botovi vrte oko prsta. Sve će učiniti da razmišljate o nekakvim polupismenim navijačima sa malo više novca i da zaboravite na problem sa platama jer igrači još nisu primili ništa, nikoga još nismo doveli i slabi smo, bukvalno se bojim bruke u prvom pretkolu i 4 godine koeficijenta ćemo ovako sjebati. Ja kao nosioc se bojim jeebenog Milsamija iz dosta slabije lige a da ne spominjem drugo pretkolo.
Moramo što prije potpisati sa Hadžićem i Filipovićem ako je to realno. Pored drugih odlazaka, nama će Kovačević a i vjerovatno Fanimo otići, bez njih ne bi europu izborili.
Ja sam pokusavao uvijek voditi diskusiju, ali vecinom bi se to zavrsavalo sa sarkazmom i ukljucivanjem jos par akaunta kako bi nekoga valjda "ponizili".
Vinko nije cetnik, nit je Husref Usro, nit su obojica za ime FKS.
Sabrina nije kur.va, nit je sposobna za vodjenje FKS.
Emir nije celava ubleha, nit je sposoban da bude dio FKS.
I tako dalje. Ali ovdje ko je god protiv uprave, onda je mahac zastavom ili placenik Husrefa. Ko je god za upravu onda je njihov bot. Samo argumenti. Ljudi ne znaju razgovarati niti saslusati nekog, jer taj neko mozda ima bolje argumente nego oni. Okej je dati nekom podrsku, ali ako imas argumente za to. Okej je nekog kritikovati, ali ako imas argumente za to. Najlakse je bit sarkastican i tako traziti potvrdu da si upravu, kao da imas deset godina. A rade to i @sanchez i @zip itd.