FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Helsingborg ✔
Orebro ✔
Elfsborg Loading..
Orebro ✔
Elfsborg Loading..
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Shategabri
- Kontakt:
Pa ovo dosad i ne igraju Bog zna šta. Gol razlika 12-11 4 1 4 u 9 kola...nit smrde nit mirišu.
Doduše nismo ni mi neka pljačka....haj da vidimo prvo ove milfare.
Doduše nismo ni mi neka pljačka....haj da vidimo prvo ove milfare.
Koševo Zapad
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Lazic je sasvim ok pojacanje, necemo se lagati.
Jos ako za neke jeftine pare ce doci, sto da ne
Dovedemo jos Nedima H, lijevo krilo i eventualna zamjena za Fanima i melji rajvo..
Dovedemo jos Nedima H, lijevo krilo i eventualna zamjena za Fanima i melji rajvo..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Mnogo je bitno da ubodemo sa trenerom i da igraci i trener uhvate neki zajednicki ritam.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jun 2021, 14:34Lazic je sasvim ok pojacanje, necemo se lagati.
Daj veznjaka koji zna lopte, i koji ima damu, ala Rahmanovic..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- Shategabri
- Kontakt:
7 punih godina prizeljkujem gostovanje na San Marinu i ne da se usranom. Ko je bio na Libertasu zna koliko nam je lijepo biloShategabri je napisao/la: ↑16 jun 2021, 14:39Da su bile Tre Pene, Pofalićki i Real pogodi koga bi mi izvukli![]()

A sto se tice pitanja zna se, Horde Zla na Santiago Bernabeu

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Shategabri
- Kontakt:
I tu bi bili qrčeve sreće i bili bi na onom pomoćnom Alfredu di StefanuMiljacka je napisao/la: ↑16 jun 2021, 14:457 punih godina prizeljkujem gostovanje na San Marinu i ne da se usranom. Ko je bio na Libertasu zna koliko nam je lijepo biloShategabri je napisao/la: ↑16 jun 2021, 14:39Da su bile Tre Pene, Pofalićki i Real pogodi koga bi mi izvukli![]()
![]()
A sto se tice pitanja zna se, Horde Zla na Santiago Bernabeu![]()

Koševo Zapad
Da je neko s karakterom, mozda bi se bar zacrvenio...feniksptica je napisao/la: ↑16 jun 2021, 14:04zagorski je tvrdio da Pejovic radi u talu s Vicom i da ce njemu odmah prec. Samo kazem
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
Ako LAzic dodje ide Milicevic sigurno.Pozurite vise sa dovodjenjem valja Pidru i Hebibovica jos gledati
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- robertkosar
- Kontakt:
Problem je jedino sto Elfsborg sve svoje utakmice u Borosu igra na umjetnoj travi. U prvenstvu Swedske su 4 utakmice pobjedili 4 utakmice porazeni i jedna nerjeseno 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Shategabri je napisao/la: ↑16 jun 2021, 14:48I tu bi bili qrčeve sreće i bili bi na onom pomoćnom Alfredu di StefanuMiljacka je napisao/la: ↑16 jun 2021, 14:457 punih godina prizeljkujem gostovanje na San Marinu i ne da se usranom. Ko je bio na Libertasu zna koliko nam je lijepo biloShategabri je napisao/la: ↑16 jun 2021, 14:39
Da su bile Tre Pene, Pofalićki i Real pogodi koga bi mi izvukli![]()
![]()
A sto se tice pitanja zna se, Horde Zla na Santiago Bernabeu![]()
![]()

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Oni idu na to da prvo objave "Hvala Vladane"
Pa onda kada privuku svima paznju da nas opale sa "Dobrodsao nazad Darko!"
Zajebajem se,Darko je dobar igrac ako je ostao kakav je bio prije 2 godine
Pa onda kada privuku svima paznju da nas opale sa "Dobrodsao nazad Darko!"

Zajebajem se,Darko je dobar igrac ako je ostao kakav je bio prije 2 godine
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Očekivao sam nekog poput Mujakića ali Lazić je korektan igrač, što da ne.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da se hoće vratiti Crepulja
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Kako neko ko nije sutno loptu godinu dana nama moze biti ok pojacanje?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jun 2021, 14:34Lazic je sasvim ok pojacanje, necemo se lagati.
Evo Govedarica slobodan trenira u Sarajevu bolje njega kontaktirati
Nedim H.moze biti ok pokazao je to igrom a ovaj ne moze nikako
Nakon Elvisa Džafića, Harisa Handžića i Slobodana Milanovića, ekipa Sarajeva pred narednu sezonu mogla bi ostati i bez pouzdanog defanzivca Hrvoja Miličevića.
Nezvanično, 28-godišnjak iz Širokog Brijega dogovorio je sporazumni raskid ugovora koji ga je za Bordo tim vezao do ljeta naredne godine.
Nezvanično, 28-godišnjak iz Širokog Brijega dogovorio je sporazumni raskid ugovora koji ga je za Bordo tim vezao do ljeta naredne godine.
-
- Kontakt:
Nakon Elvisa Džafića, Harisa Handžića i Slobodana Milanovića, ekipa Sarajeva pred narednu sezonu mogla bi ostati i bez pouzdanog defanzivca Hrvoja Miličevića.
Bivši mladi reprezentativac Hrvatske je od dolaska na Koševo odigrao ukupno 38 utakmica za Sarajevo. U sezoni 2019/20. koja je prekinuta zbog koronavirusa sa Sarajevom je postao prvak, a prošle sezone okitio se i naslovom Kupa BiH.
Na izlaznim vratima Sarajeva je i golman Vladan Kovačević, koji će karijeru nastaviti u poljskom viceprvaku RKS Rakow.
Na Koševo bi, prema portalu SportSport.ba, mogao bi doći Darko Lazić, iskusni stoper koji je već nosio bordo dres.
Bivši mladi reprezentativac Hrvatske je od dolaska na Koševo odigrao ukupno 38 utakmica za Sarajevo. U sezoni 2019/20. koja je prekinuta zbog koronavirusa sa Sarajevom je postao prvak, a prošle sezone okitio se i naslovom Kupa BiH.
Na izlaznim vratima Sarajeva je i golman Vladan Kovačević, koji će karijeru nastaviti u poljskom viceprvaku RKS Rakow.
Na Koševo bi, prema portalu SportSport.ba, mogao bi doći Darko Lazić, iskusni stoper koji je već nosio bordo dres.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ja danas za Milicevica pisah da ode,jos FanimoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jun 2021, 15:09Nakon Elvisa Džafića, Harisa Handžića i Slobodana Milanovića, ekipa Sarajeva pred narednu sezonu mogla bi ostati i bez pouzdanog defanzivca Hrvoja Miličevića.