Pa jel izaslo neki dan da se suska. Svi govore kako ce napustiti klub.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ja još uvijek nisam shvatio, dali na ovoj temi pisu navijači Sarajeva ili formacijski pljuvaci.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pa svima dugujemo a ne samo Miličeviću, jel sad logično rješenje problema sve raspustiti i dovest nove igrače?
Znači tebi je logično da raskinemo i sa Fanimom, jer mu dugujemo?
Zar nije rješenje problema, ako već nema para, žrtvuj Kovačevića i Đokanovića i prodaj ih, daj igračima plate, Miličević ima ugovor, daj mu ono što si mu obećo, i igrač naravno ima obaveze prema klubu, ako sad nema ponuda, možda bude na zimu pa ga tad prodamo.
Al sve mi miriše na oprost dugova Miličevića, on ode u drugi klub koji neće nama plaćat obeštećenje al će igraču i menadžeru platit to što su oprostili. Interes našeg kluba je tu upitan, ovi koji brane interes istog će morat bit odgovorni za to.
Iskreno se nadam da ovo nije istina, jer ako jest, mi smo onda u potpunom rasulu i tek nam slijedi pad.
Znači tebi je logično da raskinemo i sa Fanimom, jer mu dugujemo?
Zar nije rješenje problema, ako već nema para, žrtvuj Kovačevića i Đokanovića i prodaj ih, daj igračima plate, Miličević ima ugovor, daj mu ono što si mu obećo, i igrač naravno ima obaveze prema klubu, ako sad nema ponuda, možda bude na zimu pa ga tad prodamo.
Al sve mi miriše na oprost dugova Miličevića, on ode u drugi klub koji neće nama plaćat obeštećenje al će igraču i menadžeru platit to što su oprostili. Interes našeg kluba je tu upitan, ovi koji brane interes istog će morat bit odgovorni za to.
Iskreno se nadam da ovo nije istina, jer ako jest, mi smo onda u potpunom rasulu i tek nam slijedi pad.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Kme kme kme kme....
To bi bio jedini nacin da se fanimo zadrzi jer kome god ponudimo pirgu uz njega, odustace od prrgovora.Hordanjezla1987 je napisao/la: ↑16 jun 2021, 16:49Ako prodamo Fanima ja bi uz njega gratis nudio i Pidru ..
Ocito je da mnogi nisu svjesni tezine situacije u klubu. Nema para. Dugovi rastu iz dana u dan. Pojedinci zive u oblacima ,pricaju o pojacanjima o borbi za titulu,o konferencijskoj ligi ! A nasa realnost je bankrot,borba za licencu i borba za opstanak u PL.
Svima smo duzni i svaki novi dan smo duzni jos vise. Sada slijedi rasprodaja ovoga sto imamo i dogovori sa igracima kojima smo duzni.
Igraci su pod zastitom UEFE,svima moras ispostovati ugovor ,finansijski dio ugovora a za to nema para. Ovo sto su postigli sa Milicevicem je dobro u ovoj situaciji,rijesio si dug prema njemu,rijesio si njegova buduca potrazivanja,sve cisto s njim. Dobro bi bilo kad bi ostali igraci sa velikim platama pristali na ovu soluciju. Problem ce biti ako neki od igraca ,ovo ne budu htjeli.
Svima smo duzni i svaki novi dan smo duzni jos vise. Sada slijedi rasprodaja ovoga sto imamo i dogovori sa igracima kojima smo duzni.
Igraci su pod zastitom UEFE,svima moras ispostovati ugovor ,finansijski dio ugovora a za to nema para. Ovo sto su postigli sa Milicevicem je dobro u ovoj situaciji,rijesio si dug prema njemu,rijesio si njegova buduca potrazivanja,sve cisto s njim. Dobro bi bilo kad bi ostali igraci sa velikim platama pristali na ovu soluciju. Problem ce biti ako neki od igraca ,ovo ne budu htjeli.
Pa ovako su pisali zimus i navijaci Denzilspora i ostalih turskih klubova
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Koliko ce jos vremena ovaj kreten pisati o nekakvom opstanku u ligi?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Antikloc bez anti
A ti bi volio da ispadnemo ??GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 jun 2021, 20:06Koliko ce jos vremena ovaj kreten pisati o nekakvom opstanku u ligi?

Oslobođenje piše da će Sablić biti i ŠSŠ i SD
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Pa sta radi taj Vjetnamac mater **** svoju...gdje su pare za plate ima li ista sto se moze uraditi legalno da mu se oduzme vlasnistvo?
"Kako sada stvari stoje, Sablićev zadatak će biti da zajedno sa skautima i šefom akademije Italijanom Matteom Cioffijem popunjava pojedine igračke pozicije u prvom timu. U principu, to znači da ako akademija ne raspolaže adekvatnim igračima, onda nastupaju skauti. Kako nam je potvrđeno, bit će imenovana tri skauta - jedan za igrače iz Premijer lige BiH, drugi za Evropu, a treći za afričke igrače.
Vrijedi istaći da je Goran Sablić već dostavio imena igrača koje želi sačuvati u prvom timu i istovremeno dostavio spisak pojačanja u skladu sa strategijom i mogućnostima kluba. A kakve su mogućnosti, to ne znamo".
Vrijedi istaći da je Goran Sablić već dostavio imena igrača koje želi sačuvati u prvom timu i istovremeno dostavio spisak pojačanja u skladu sa strategijom i mogućnostima kluba. A kakve su mogućnosti, to ne znamo".
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Imamo li braćo razloga za optimizam ili pesimizam? Šta nam situacija u klubu govori? Jel' treba da se sekiramo?
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Hahahah covjek kupio klub za 12 miliona i ti da oduzmes od njega ono sto je kupio, de odi u fan shop i spickaj cenera i pomozi klubu, hljeba ti

Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 16 jun 2021, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Koji je Panto od ova 3?Aduka87 je napisao/la: ↑16 jun 2021, 20:18"Kako sada stvari stoje, Sablićev zadatak će biti da zajedno sa skautima i šefom akademije Italijanom Matteom Cioffijem popunjava pojedine igračke pozicije u prvom timu. U principu, to znači da ako akademija ne raspolaže adekvatnim igračima, onda nastupaju skauti. Kako nam je potvrđeno, bit će imenovana tri skauta - jedan za igrače iz Premijer lige BiH, drugi za Evropu, a treći za afričke igrače.

btw ako je istina, pohvalno u svakom slučaju. Plata manje.
-
- Kontakt:
Odlicno po meni!Ustedit ce 5-6hiljada KM najmanje mjesecno.Kada pomnozimo,na godisnjem nivou to nije malo
A Sablic nece biti sam u tom timu,bit ce i onaj Ciofi,Emir Hadzic i jos neko izgleda
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Lazic dolazi samo ako Milicevic ode
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pa mozda cemo sa Sablicem igrat sa 3 stopera
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946, Vutra i 23 gosta.