NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
jesi docekao poslije 4 godine da dodje karma na naplatu, svaka ti cast 

I nakon prstena i FMVP.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kad tad dodje. Ne mozes se lose ponasati i ocekivati dobro.To je uvijek u zivotu i obicno dodje kad se najmanje nadas.
Uostalom, ova ACL povreda uopste ne znaci da je pokidao ligamente.Moze biti i istegnuce samo.

Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 16 jun 2021, 19:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Tvoj problem je sto si uzeo tu cijelu situaciju licno. Bacas negativnu energiju godinama na covjeka koji ne zna ni da postojis.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑16 jun 2021, 19:39Kad tad dodje. Ne mozes se lose ponasati i ocekivati dobro.To je uvijek u zivotu i obicno dodje kad se najmanje nadas.
Uostalom, ova ACL povreda uopste ne znaci da je pokidao ligamente.Moze biti i istegnuce samo.![]()
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Molim?? Ko baca negativnu energiju na njega godinama??Zabit je napisao/la: ↑16 jun 2021, 19:41Tvoj problem je sto si uzeo tu cijelu situaciju licno. Bacas negativnu energiju godinama na covjeka koji ne zna ni da postojis.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑16 jun 2021, 19:39Kad tad dodje. Ne mozes se lose ponasati i ocekivati dobro.To je uvijek u zivotu i obicno dodje kad se najmanje nadas.
Uostalom, ova ACL povreda uopste ne znaci da je pokidao ligamente.Moze biti i istegnuce samo.![]()
Nisam li ja bio lik koji se ovdje raspravljao danima da je on najbolji igrac na svijetu nakon titule s TOR??? Naravno da jesam, ali ja pravim razliku izmedju vrhunskog igraca i go.vneta od covjeka kakvo je on.
Uostalom, sta tebe boli ku.rac kako cu ja nekog komentarisati?? Imas svoje misljenje, furaj ga i ne prozivaj.
Karma is bitch… Lebron, Durant, Kawhi, Harden i jos bi se moglo nabrajati.
Sta je ovaj **** reprezentaciju i za olimpijske igre?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
J.b.t. ozbiljna stvar izađe sa onim Voulgarisom.Mavericks GM Donnie Nelson and the franchise have decided to part ways, **** tell @TheAthletic @Stadium.
After 23 years in the Mavericks organization, Donnie Nelson is out as GM.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Šta se ovo dešava u NBA, pa svaki sat neke lude vijesti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Charlotte Hornets guard LaMelo Ball has been voted the NBA’s Rookie of the Year, **** tell ESPN. Announcement expected soon.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Bob Voulgaris dobio posao pisuci na twitteru i gostujuci kod Simmonsa na podcastu. cool lik, lucidnih zapazanja, koji je uzimao kladjenjem na nba meceve. kasnije ubo i sa bitcoinom kad je bio u zacetku. uvijek se divio Luki (gotivio i Juku), ne kontam ove rumorse da je on kontra njega. steta pa zbog posla vise rijetko twitta, njegovi rantovi su bili odlicni.
Cuban je bio sve demantovao...

Cuban je bio sve demantovao...
Jazzerima se maksimalno otvorio put.
Finale Sixers - Utah
Finale Sixers - Utah

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
znaci titulu osvaja onaj ko se dovuce do cilja kao najkompletniji....Rahljavi Milvoki ima ogromnu sansu. nesto mi govori da ce i Embiid uskoro otpasti. svaki dan sam samo cekao kad cu procitati hamstring za CP3, kad ono jos ludje lol.
kawhia vjerovatno sjebalo i ono divljacko zakucavanje. svaku godinu se on i ujko igraju loading menadzmenta, i stvarno ne bi bilo fer da ovakav lik osvoji titulu sa tri razlicita kluba - kao nosilac.
jos uvijek su Netsi favoriti ako se dokopaju finala...vractice se Kyrie za finale siguran sam. jos ako Harden ne obnovi povredu, opet su prejaki za Utahu, gdje se Mitchell takodjer klima, zbog ogromnog tereta na svojim plecima. ne bih se cudio da se vrati Conley, a onda u presudnom momentu otpadne Mitchell. preluda sezona. mogao bi i Silver dobiti ogromne kritike za ovaj sistem.
kawhia vjerovatno sjebalo i ono divljacko zakucavanje. svaku godinu se on i ujko igraju loading menadzmenta, i stvarno ne bi bilo fer da ovakav lik osvoji titulu sa tri razlicita kluba - kao nosilac.
jos uvijek su Netsi favoriti ako se dokopaju finala...vractice se Kyrie za finale siguran sam. jos ako Harden ne obnovi povredu, opet su prejaki za Utahu, gdje se Mitchell takodjer klima, zbog ogromnog tereta na svojim plecima. ne bih se cudio da se vrati Conley, a onda u presudnom momentu otpadne Mitchell. preluda sezona. mogao bi i Silver dobiti ogromne kritike za ovaj sistem.
Donnie Darko je napisao/la: ↑16 jun 2021, 14:52Sjeba ljigavi Paul Sunse na krajuNe mogu reći da sam iznenađen.
Ne bi se trebao dugo zadrzati u karanteni ukoliko je istina da je vakcinisan.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Malo je konfuzna situacija jer su prvo rekli da je vakcinisan a nakon toga su objavili da je ipak imao i pozitivan test. Ali u svakom slučaju uskoro će se znati više.Clutch je napisao/la: ↑16 jun 2021, 21:13Donnie Darko je napisao/la: ↑16 jun 2021, 14:52Sjeba ljigavi Paul Sunse na krajuNe mogu reći da sam iznenađen.
Ne bi se trebao dugo zadrzati u karanteni ukoliko je istina da je vakcinisan.
Jes mi zao Khwai,ubjedjen sam da bi Clipe lako prosle Utah da je on tu.
Bas je truba ova sezona sa povrdama,sve se glavni igraci povrjedjuju
Bas je truba ova sezona sa povrdama,sve se glavni igraci povrjedjuju
Nesto se.mislim danas.
Jel veca razlika u NBA između superstara i all stara ili all stara i nekog olej igrača.
Npr. KD-->Middelton--> Nurkic. Gdje je veca razlika u kvaliteti.
Jel veca razlika u NBA između superstara i all stara ili all stara i nekog olej igrača.
Npr. KD-->Middelton--> Nurkic. Gdje je veca razlika u kvaliteti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.