FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
uh olakšanje samo bez bilala 2 hefte tj.5 treninga dobro smo prošli molglo je bitit bolje ttp://fcbayern-fans.webnode.com,
Kako je ono izgledalo, ja sam se bojao da nece jedno 2 mjeseca na nogu stati, hvala Bogu pa me demantova
.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Moje mišljenje je opet da sad nam je potrebniji Half nego Spic ili Poluspic ! Iako Gomez je promasio sto , dijete koje nesto zna o fudbalu i nabit loptu ne bih ali i kad je davao golove govorili smo bravo Gomez !
I , mi smo nigdje veze ja ga ne branim ni sekunde sinoc sam mu majku spominjao vise puta ali takvi smo mi dzaba je , slijedecu utakmicu da zabije vazan gol hvalili bi ga !
I , mi smo nigdje veze ja ga ne branim ni sekunde sinoc sam mu majku spominjao vise puta ali takvi smo mi dzaba je , slijedecu utakmicu da zabije vazan gol hvalili bi ga !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Hvala ti Boze da Bilalu nije nista ozbiljnije.
Bio sam "pod strujom" sve dok nisam cuo ovu vijest.
Bio sam "pod strujom" sve dok nisam cuo ovu vijest.
Vom Jäger zum Gejagten
dobra vijest za riberyja a nek naredna dobra bude otpuštanje van gaala 
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Malo ironicno, zar ne?effe_sa je napisao/la:dobra vijest za riberyja a nek naredna dobra bude otpuštanje van gaala
Zasto otpustanje Van Gaala?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Covjek , nije nista lose napravio to sto nismo 1 u Bundesligi nije samo do njega vec i do igraca !
A , i to brate neka nam jednog trenera bar 5 godina
A proslu sezonu kad je iz niceg napravio Duplu Krunu i otisao do Finala bio je KRALJ !
A , i to brate neka nam jednog trenera bar 5 godina
A proslu sezonu kad je iz niceg napravio Duplu Krunu i otisao do Finala bio je KRALJ !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
nije ovaj put cak ni ironicno bilo...kritikovao sam ja njega ove sezone dosta, al sam ga i hvalio.....medjutim ako bayern munchen s ovakvom ekipom, ovakvim kadrom zaostaje 16 bodova za borussiom dortmund kojoj cu izrec sve moguce komplimente i igra fantastican fudbal, ali to sebi klub poput bayerna ne moze dopustit.....trener je odgovoran da ekipa sacuva ili poveca rezultatsku prednost....ekipa djeluje nesigurno , to sam jucer u postu obrazlozio.....o uspjesnom forsiranju mladih igraca, njegovim uspjesima prosle sezone sam govorio....medjutim ove sezone sam 90 posto uvjeren da nam van gaal ne moze donijet znacajan uspjeh....ekipa tapka s njim u mjestu....bojim se da uprava ne bude smusena i ne otpusti ga na vrijeme tada se necemo plasirat ni u ligu prvaka.....
i mogu ovde mnogi govorit o tome kako je gomez fulao sanse, kako je ovaj ili onaj odigrao lose u odbrani, ali svi ovi igraci u kadru bayerna su dovoljno kvalitetni da s njima mozemo a i morali smo biti na vrhu tabele....znaci moglo se bayernu desit da bude drugi ili treci, ali bayern bi trebao barem da vodi tijesnu utrku za prvu poziciju, a bayern 5 sa vjerovali ili ne 16 bodova zaostatka....kup ok, al daj Boze da i tamo ne ispadnemo....dok mislim da sa van gaalom ne mozemo proci intera.....da sad dodje neki drugi trener ova ekipa bi bljesnula....pa on je sve igrace ucinio nesigurnim i ne smije se treneru desit da ekipa prima po nekoliko puta golove u zadnjim minutama, da ekipa ispusta vodstvo od 2-0, da moramo strepit nakon vodstva od 3-0, znamo kakve su utakmice protiv stuttgarta bile....mozda je manjkalo kvaliteta u odbrani, odbrambeni igraci sad i mladi, ali opste van gaal ne radi na defanzivnoj postavci ekipe....ja tu ne vidim pomake.....a iz uprave je vrijeme da dobije ultimatum
i mogu ovde mnogi govorit o tome kako je gomez fulao sanse, kako je ovaj ili onaj odigrao lose u odbrani, ali svi ovi igraci u kadru bayerna su dovoljno kvalitetni da s njima mozemo a i morali smo biti na vrhu tabele....znaci moglo se bayernu desit da bude drugi ili treci, ali bayern bi trebao barem da vodi tijesnu utrku za prvu poziciju, a bayern 5 sa vjerovali ili ne 16 bodova zaostatka....kup ok, al daj Boze da i tamo ne ispadnemo....dok mislim da sa van gaalom ne mozemo proci intera.....da sad dodje neki drugi trener ova ekipa bi bljesnula....pa on je sve igrace ucinio nesigurnim i ne smije se treneru desit da ekipa prima po nekoliko puta golove u zadnjim minutama, da ekipa ispusta vodstvo od 2-0, da moramo strepit nakon vodstva od 3-0, znamo kakve su utakmice protiv stuttgarta bile....mozda je manjkalo kvaliteta u odbrani, odbrambeni igraci sad i mladi, ali opste van gaal ne radi na defanzivnoj postavci ekipe....ja tu ne vidim pomake.....a iz uprave je vrijeme da dobije ultimatum
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
@Effe: samo cu ti reci da mi ne mozemo uvijek biti ti koji sve osvajaju i koji dominiraju na svim poljima, bez obzira kakvu ekipu imamo.
Sam znas da je cijela sezona bila pracena pehovima i raznoraznim povredama. Po 5 igraca iz udarne postave je znalo biti van pogona, pa samim tim je vrlo tesko doci do pobjede.
Nismo mi uopste daleko od vrha, stavise u vrhu smo i druga pozicija koja je primarni cilj u ovom trenutku je na dohvat ruke.
Za nase konkurente necu ni pricati, jer kad pogledam kako je BvB igrao ove sezone, ne zalim previse sto ovoliko zaostajemo, a uz to stoji da su oni imali vrlo rijetko povrijedjene igrace, barem one koji su igrali ili igraju kljucnu ulogu u timu.
LvG je stvorio jednu novu dimenziju Bayerna, stvorio nekolicinu mladih igraca i vidimo da ih jos stvara. U buducnosti ovi momci ce predstavljati okosnicu tima i srcem ce igrati, jer i sami znaju gdje su ponikli i ko im je pruzio svu mogucu ugodbu.
Za mene je on idealan trener i ne bih zelio da dobije otkaz, jer koliko me je puta obradovao tesko da bih mu ikada mogao prigovoriti na rad.
Sam znas da je cijela sezona bila pracena pehovima i raznoraznim povredama. Po 5 igraca iz udarne postave je znalo biti van pogona, pa samim tim je vrlo tesko doci do pobjede.
Nismo mi uopste daleko od vrha, stavise u vrhu smo i druga pozicija koja je primarni cilj u ovom trenutku je na dohvat ruke.
Za nase konkurente necu ni pricati, jer kad pogledam kako je BvB igrao ove sezone, ne zalim previse sto ovoliko zaostajemo, a uz to stoji da su oni imali vrlo rijetko povrijedjene igrace, barem one koji su igrali ili igraju kljucnu ulogu u timu.
LvG je stvorio jednu novu dimenziju Bayerna, stvorio nekolicinu mladih igraca i vidimo da ih jos stvara. U buducnosti ovi momci ce predstavljati okosnicu tima i srcem ce igrati, jer i sami znaju gdje su ponikli i ko im je pruzio svu mogucu ugodbu.
Za mene je on idealan trener i ne bih zelio da dobije otkaz, jer koliko me je puta obradovao tesko da bih mu ikada mogao prigovoriti na rad.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
@omer: slazem se ja s tobom oko forsiranja mladih igraca...to sam i ja znao hvalit....to da svake godine ne mozemo dominirat isto stoji....ja bi se zadovoljio i sa drugim, trecim mjestom...u krajnjem slucaju da bayern ispada iz lige ja bi navijao za njega....
medjutim vise mi smeta nacin kako se neke stvari odvijaju...smeta mi stalno ispustanje vodstva, smeta mi uzdizanje pa degradiranje igraca.....kako ce jedan gomez jucer pogodit gol kada on vidi robben se vratio , pritisak je veci a pomisli na butta koji je dobro branio pa je zavrsio na klupi....pa se gomez jos sjeti dana kada ga je van gaal degradirao nakon postignutih golova...gomez je odlican napadac al trener mora dati povjerenje igracu, motivisat ga....nije lahm slucajno fulio penal, nije schweinsteiger slucajno fulio penal....znaci vidi se da ova ekipa moze igrat bez 2-3 povrijedjena igraca, ali ona igra pola sata il jedno poluvrijeme i onda stane....padovi su nevjerovatni, ekipa je nesigurna....ne zna se kad ce ko kad zavrsit na klupi....ne zna niko nekad sta se u van gaalovoj glavi desava...dal ce zaista izvest iz igre najboljeg il najlosijeg i to je relativno???zasto van gaal jucer nije uveo klosea....sve je to fino s mladim igracima, das im sansu, al ne mozes ti toliko eksperimentisat kada ti i liga prvaka visi o glavi....nije problem dortmund , hajmo to zanemarit, al bayern bi jucer zaostajao 5 bodova za leverkusenom i mainzom da su ove dvije ekipe pobijedile.....zar nam je dovoljno da opet pobijedimo k'lautern pa da potonemo u bremenu....protiv nesigurnih vukova, bez dzeke smo mi jucer nesigurniji i zabije nam covjek gol koji ih nikad ne zabija...a on je htio ovakav kadar, on na pocetku sezone nije htio pojacanja...van gaal je doveo brafheida koji nista pokazao nije....znaci treba sve realno pogledat....i jedan altintop nema vise sigurnosti....mnogi igraci su zrtve sistema i ne razumiju vise najbolje van gaala...
ja obicno dugo stojim iza jednog trenera i nisam pristalica brzih otkaza, al mislim da je van gaal dovoljno imao vremena....znaci jos nismo ni na trecoj poziciji....a hajd da su ove sve ekipe toliko vise od bayerna pokazale ja bi rekao ok....al kad ekipa ispusta vodstvo i pada stalno, i stalno, i ponovo, i ponovo onda tu nesto ne stima....onda taj sistem nije ok
ja obicno dugo stojim iza jednog trenera i nisam pristalica brzih otkaza, al mislim da je van gaal dovoljno imao vremena....znaci jos nismo ni na trecoj poziciji....a hajd da su ove sve ekipe toliko vise od bayerna pokazale ja bi rekao ok....al kad ekipa ispusta vodstvo i pada stalno, i stalno, i ponovo, i ponovo onda tu nesto ne stima....onda taj sistem nije ok
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- moustapha
- Kontakt:
Zaista je olaksanje cuti da povreda Riberya nije ozbiljnija. Na stranu sve sto bi nam falio mnogo, zao mi ga je bilo vidjeti kako izlazi u trenutku kada je bio spreman se vrati na pravi kolosjek. Imao tih nekih cudnih problema, tako da je va mogla i ozbiljnije ugroziti nastavak karijere.
Pustite price o otpustanju van Gaal. To nam u ovom trenutku ne bi nista pozitivno donijelo. Pred nama su vazne utakmice u ligi prvaka, tako da i najmanji nesporazumi mogu znaciti losiji rezultat po Bayern.
Jasno da smo sve bili nafurali da cemo protutnjati kroz Wolfsburg, ali je niz drugih problema to sprecavalo. Tako treba uzeti u obzir da Robben jos uvijek nije potpuno spreman, Gustava ce postepeno prilagodjavati sistemu, te povreda Riberya. Ostali faktori se ticu nedostatka srece, jer realno Lahm je precizno sutirao penal, cak i malo previse precizno.
Pustite price o otpustanju van Gaal. To nam u ovom trenutku ne bi nista pozitivno donijelo. Pred nama su vazne utakmice u ligi prvaka, tako da i najmanji nesporazumi mogu znaciti losiji rezultat po Bayern.
Jasno da smo sve bili nafurali da cemo protutnjati kroz Wolfsburg, ali je niz drugih problema to sprecavalo. Tako treba uzeti u obzir da Robben jos uvijek nije potpuno spreman, Gustava ce postepeno prilagodjavati sistemu, te povreda Riberya. Ostali faktori se ticu nedostatka srece, jer realno Lahm je precizno sutirao penal, cak i malo previse precizno.
#divovi
- schweinsteiger
- Kontakt:
Stefan Effenberg je napisao/la: Opet je veoma dobar bio Pranjić- momak je zlatna rezerva. Čovjek koji se ne buni i odigra svoje na bilo kojoj poziciji. Ali definitvno bi ga volio vidjeti na lijevom krilu ili veznom.
Slazem se s ovim,samo sto bih ga ja konstantno stavljao u prvi sastav.vGaal dosta grijesi s postavljanjem tima i ne znam sto malo vise ne forsira Pranjica.Momak je pokazao da zna igrat i defanzivu i napad,koliko samo onim prodorima po lijevoj otvara prostora Riberyu i dobro kako saradjuje s njim.Ja bih njega ostavio na poziciji lijevog beka,Gustavo umjesto...eh sad,volim van Bommela,ali znatno mu je opala igra i ove zadnje 3 utakmice (Stuttgart,Al-Wakrah i Wolfsburg) nadam se da ce se vratit onome sto je prosle sezone bio.Totalno je izgubio autoritet i vise se on sje-be kad primimo gol nego ostatak tima i najvise bih Schweinia volio vidjeti kao kapitena,jer covjek uvijek ode do sudije i zalaze se za igraca koji god da bude i zna pokrenut naprijed (ono juce,jbg,ne moze biti ni svaka utakmica njegova
I za svaki slucaj dovest jednog stopea,BB tandem svaka cast,dobro su igrali,ali opet u slucaju ,ne daj Boze,povrede,ko ce ih zamijenit...
Ni ja nisam za brze otkaze trenerima i slazem se upotpunosti sa svim ovim i po meni je vGaal najveci krivac za ovoliki bodovni zaostatak.effe_sa je napisao/la: ja obicno dugo stojim iza jednog trenera i nisam pristalica brzih otkaza, al mislim da je van gaal dovoljno imao vremena....znaci jos nismo ni na trecoj poziciji....a hajd da su ove sve ekipe toliko vise od bayerna pokazale ja bi rekao ok....al kad ekipa ispusta vodstvo i pada stalno, i stalno, i ponovo, i ponovo onda tu nesto ne stima....onda taj sistem nije ok
On je proslu polusezonu konstantno forsirao formaciju 4-5-1,a nije imao igraca da ta formacija urodi plodom.
Kad tu nisu bili Ribery,Robben,pa jedno vrijeme i Bommel,bez kljucnih igraca igrat takvo nesto.Nismo davali puno golova,jer nije bilo koga da uposli Gomeza.
Ja nisam mogao vjerovati sta se desilo juce,pa 1:1.Imali smo sve u rukama,od posjeda lopte,do suteva na gol i koliko sam se samo radovao da vidim Robbery kombinaciju na terenu,ali ni od toga nista.Po meni nije krivac Schweini,krivac je vGaal.Gomez je 3 sigurne lopte mogao poslat u gol,ali on na klasan nacin ne gadja ni okvir gola.
Svakome se moze desiti da pogrijesi,da nije njegov dan i trener treba da to shvati i napravi izmjenu,ali vGaal hladno gledao kako se Gomez prosipa i odlucuje da Klose presjedi cijelu utakmicu.
Covjek stvarno nema osjecaja za izmjene i pokazao je to mnogo puta.U nekim kljucnim trenutcima on sprovodi neku svoju politiku :S
Prosle godine,Lyon gostuje kod nas i crveni Riberya,on izvodi Olica :S
Covjeka koji se stalno vraca na svoju polovicu i bori se za loptu i koji moze pretrcat k'o konj,on njega napolje :S
Da nije bilo Robbena i njegove zlatne ljevice ko zna sta bi bilo.
Protiv ManUtd Robben daje gol,5 minuta kasnije napolje,a vise od 15 minuta ima da se igra :S
Tako raspolozenog igraca on napolje.Ako je vec htio zatvorit igru,napadaca napolje.
Finale LP-a,Mullera ubacuje.Muller prosle sezone u LPa nije pokazao Bog zna sta i jos onoliki pritisak.Olic je primao malo lopti,ali Olic i Klose bi dosta bolje saradjivali nego Gomez i Muller,kasnije Klose i Muller.
Onaj Ottl,bas kao sto neko napisa,kao da ima kontra zadacu i to da prekida nase napade.On je stvarno talenat za zaj-ebat akciju i ne vidim vise uopste sto ga ubacuje u igru.
Kraftu svaka cast,nisam bio siguran toliko u njega,ali momak je odlican i volio bih da nije odbranio onaj penal,jer da smo igrali 1:1 na poluvremenu,mozda bi malo vise pritisli,a ono 0:1,totalno nezainteresovani i opet taj pad igre.
#miasanmia
Eto moramo Gaala trpiti još do 2012, a tada će valjda na klupu doći mlad, najbolji trener na svijetu, pod čijom palicom bi nizali uspjeh za uspjehom.
Kraft je veliki talenat, ali mora poraditi na kontroli lopte. Koliko sam samo strepio kada su mu vraćali loptu. Nikada mu nije fino sjela na nogu, pa puno oklijeva sa onim ispucavanjima. To su sitnice na kojima se mora poraditi da bi bio pravi golman za Bayerna.
Slažem se s vama što kritikujete Gaala, ove sezone je puno lutao, nikako da nađe pravi recept za dobar rezultat. Ovakvi padovi za Bayern su nedopustivi.
Kraft je veliki talenat, ali mora poraditi na kontroli lopte. Koliko sam samo strepio kada su mu vraćali loptu. Nikada mu nije fino sjela na nogu, pa puno oklijeva sa onim ispucavanjima. To su sitnice na kojima se mora poraditi da bi bio pravi golman za Bayerna.
Slažem se s vama što kritikujete Gaala, ove sezone je puno lutao, nikako da nađe pravi recept za dobar rezultat. Ovakvi padovi za Bayern su nedopustivi.
Nemam vremena a ni volje za neku duzu analizu, ali interesantno da se brane najveci krivci za jucerasnji neuspjeh.
Sad ispade da je Robben kriv za poljuljano Gomezovo samopouzdanje. Kao i smjena Butta i postavljanje golobradog Krafta na gol.
Svajni bi sam sebi pojeo jaja da je mogao nakon katastofalne greske u finisu utakmice.
Nedavno je van Gaal izjavio kako Basti zeli da igra kao defanzivni veznjak, zasto ga ponovo postavlja na poziciju 10-ke nikom nije jasno. Tu nikad nije, niti ce valjati.
@effe, Bayern ce biti drugi, osvojice kup i proci ce Intera. Wetten, dass?
Sad ispade da je Robben kriv za poljuljano Gomezovo samopouzdanje. Kao i smjena Butta i postavljanje golobradog Krafta na gol.
Svajni bi sam sebi pojeo jaja da je mogao nakon katastofalne greske u finisu utakmice.
Nedavno je van Gaal izjavio kako Basti zeli da igra kao defanzivni veznjak, zasto ga ponovo postavlja na poziciju 10-ke nikom nije jasno. Tu nikad nije, niti ce valjati.
Vom Jäger zum Gejagten
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
A jes' vala.Klare je napisao/la: Kraft je veliki talenat, ali mora poraditi na kontroli lopte. Koliko sam samo strepio kada su mu vraćali loptu. Nikada mu nije fino sjela na nogu, pa puno oklijeva sa onim ispucavanjima. To su sitnice na kojima se mora poraditi da bi bio pravi golman za Bayerna.
Gotovo svaki put kad bi mu vratili loptu, bilo je problema. Mislim da je to vise zbog toga jer je igrao/branio pod velikom tremom, koja je posljedica ogromnog pritiska.
Iz utakmice u utakmicu ta trema ce biti sve manja, pa ce i novi Kahn, kako ga neki nazvase, postati sve sigurniji.
Gomez jednostavno juce nije imao svoj dan. Promasivao je ono sto inace nikad ne promasuje, a mislim da je najveci razlog za to ona precka na pocetku utakmice. Poslije vise nije mogao da se u potpunosti skoncentrise na utakmicu.
Stoperi prilicno dobri, mada se Grafite previse puta uspio zagraditi i krenuti prema golu. Sve su svemu dobro je, s obzirom da ranije nisu igrali zajedno.
Schweinija pod hitno na zadnjeg veznog! On i Gustav ce biti nenadyebiv dvojac.
Ottla sto prije uvaliti nekom, dzaba prima platu. Bolje ubaciti Hamita kad zatreba, bolji je on od Ottla na svakoj poziciji.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
samo u jednom si me pogresno shvatio....ne krivim ja robbena pa presretan sam sto se vratio na teren, on mi je jedan od najdrazih igraca bayerna kao i mnogim drugima....ja kazem samo da to isto kao da je malo poljuljalo gomeza to je rekao cak i komentator na sky.u.....al ja vise krivim van gaala da on nekim svojim cudnim potezima poljulja samopouzdanje igraca.....samo se treba stavit na mjesto igraca kada izadju na teren i razmisljaju pa vidi onaj butt hebo te odigra cijelu polusezonu dobro a on ga stavio na klupu da ja ne budem sljedeci???sta mislis gero dal im takve "gedanken" prodju kroz glavu.....a gomeza uopste necu krivit, sto se mene tice moze jos imat jednu-dvije slabe utakmice dok pocnu moje kritikegeronimo je napisao/la:Nemam vremena a ni volje za neku duzu analizu, ali interesantno da se brane najveci krivci za jucerasnji neuspjeh.
Sad ispade da je Robben kriv za poljuljano Gomezovo samopouzdanje. Kao i smjena Butta i postavljanje golobradog Krafta na gol.![]()
![]()
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- amel10071988
- Kontakt:
Ne komentarišem često ali uveliko pratim dešavanja na forumu, i zaista bih htio podvuci crtu sto se tice gomeza,on jednostavno nije kalibar igraca koji moze da igra sam u napadu jer covjek nema ni "T" od tehnike,jedino sto mu je ove sezone islo,to su oni otpadci koje zna inzagi nabolje pogoditi,eh sad kad se ponovo vratio na staro tj sad ni to nezna,tesko se nama,mislim da bi u ovom trenutku volio vidjeti klosea u prvoj postavi u tandemu s mulerom.Sto se tice pranjica,ima potencijala ali nije on defanzivno orijentisan,uhvati ga panika kad god je na svojoj polovici i to je nesto sto se vidi iz aviona;neznam kako se vama cini ali gustavo je odlicano odigrao po meni,beskompromisno ide u duel i nije nijednom "ispadao" kao sto se to zna desiti mnogima,uvijek je tu pored protivnika,jednostavno dise mu za vrat,robenu treba dati vremena jer 6 mjeseci je dug period i bitno je samo da imamo robbery spreman za ligu prvaka.
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
Bayern Munich Readying €20 Million Bid For Stade Rennais & France Midfielder Yann M’Vila - Report
Yann M'Vila of Rennes continues to attract Europe's biggest clubs, with Bayern Munich now associated with a move for the midfielder.
According to radio station RMC, Bayern Munich are ready to offer Stade Rennais €20 million for dynamic young midfielder Yann M’Vila.
After breaking into the first team of les Rouge et Noir last season, M’Vila has quickly established himself as a vital member of the midfield corps, where his energetic all-round displays have caught the eye of national team boss Laurent Blanc, who showed no hesitation in debuting the 20-year-old against Norway in August 2010.
M’Vila’s performances have remained at a high level over the course of this campaign, and that has persuaded die Roten to start seriously weighing up a bid. Real Madrid and Liverpool, amongst others, have also been linked with a move for him in the recent past.
The Frenchman, who stands stocky at six feet tall, has a reputation in Ligue 1 for having a powerful engine and strong defensive skills, but he also has a subtler side to his game, which incorporates good technique and clever passing. One criticism to fall the Amiens-born player’s way was that he didn’t score enough goals, but he has struck three in his last two matches
Speaking to the media towards the end of last year, M’Vila stated that he wants to remain with Rennes until the summer of 2012 in order to maximise his development. Under contract until 2014, it would seem Bayern Munich have a good deal of persuading to do if the youngster is to leave Brittany
Yann M'Vila of Rennes continues to attract Europe's biggest clubs, with Bayern Munich now associated with a move for the midfielder.
According to radio station RMC, Bayern Munich are ready to offer Stade Rennais €20 million for dynamic young midfielder Yann M’Vila.
After breaking into the first team of les Rouge et Noir last season, M’Vila has quickly established himself as a vital member of the midfield corps, where his energetic all-round displays have caught the eye of national team boss Laurent Blanc, who showed no hesitation in debuting the 20-year-old against Norway in August 2010.
M’Vila’s performances have remained at a high level over the course of this campaign, and that has persuaded die Roten to start seriously weighing up a bid. Real Madrid and Liverpool, amongst others, have also been linked with a move for him in the recent past.
The Frenchman, who stands stocky at six feet tall, has a reputation in Ligue 1 for having a powerful engine and strong defensive skills, but he also has a subtler side to his game, which incorporates good technique and clever passing. One criticism to fall the Amiens-born player’s way was that he didn’t score enough goals, but he has struck three in his last two matches
Speaking to the media towards the end of last year, M’Vila stated that he wants to remain with Rennes until the summer of 2012 in order to maximise his development. Under contract until 2014, it would seem Bayern Munich have a good deal of persuading to do if the youngster is to leave Brittany
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne treba Gomeza kritikovati nakon 1-2 lose odigrane utakmice, ali ga isto tako ne treba "braniti" pod svaku cijenu.
Ako se sjetimo da je u sezonu usao kao nas 3 napadac, a uspio je u polusezoni zabiti 20 golova (u svim takmicenjima) onda nemas pravo dizati uzbunu nakon par promasenih sansi.
Dobro, imao je srece sto se Olic povredio, pa i Klose, inace ga Gaal ne bi pustao u igru i on bi sad vec bio ex-Bayern igrac (?). Pregovori sa Liverpoolom su bili blizu realizacije, ali eto Mario se raduje sto se ovako odigralo i sto ce/je uspjeti dokazati svoju klasu u Bayernu.
I najvece pristalice i ljubitelji Gomeza se moraju sloziti da doticni nema nikakve tehnike, ali nije prvi niti zadnji napadac koji je na takav nacin napravio karijeru. Mario se za sad ima za cim okrenuti, statistika govori za njega. Ali neki od nas (gdje i sebe ubrajam) se ne mogu naviknuti da imamo ovakog golgetera. Mi bi malo Elbera, pa Roya, pa ni Pizza nije los.
Primjer kako mozes napraviti karijeru a da ti je tehnika losija od Gomezove je Klinsmann. Uzimam primjer samo nesto sto je povezano sa Bayernom/Njemackom.
Uprkos svemu, naravno da cu se radovati svakim njegovim pogotkom, zelim mu svu srecu, ali omiljeni igrac mi nikad nece postati.
Meni je Ribery najdrazi, pa ga nikad nisam hvalio kada za to nije bilo prilike, isto tako volim da kritikujem kad god se ukaze prilika za tako nesto.
Uz van Gaala su mnogi igraci (da nabrojim neke, Lahm, Muller, Basti...) navijaci ga vole...mnoge stvari pokusava na svojevrstan nacin da rijesi. Meni isto neke stvari nisu jasne, to oko izmjena, gdje se digla velika prasina...pa isto tako je u prosloj sezoni znao pravo potrefiti.
Za vas Gomezoljupce bi bila veca tragedija da je izbacio Maria, a ubacio Klosea. Pa opet nadjete za sve kriviti Gaala koji je pokusao zatvoriti utakmicu, gdje bi i uspio da Basti nije imao blackout.
Oko penaldzija je postalo smijesno, Lahm je bio zu präzise
evo javio se Robben i rekao da on sljedeci puca. 
Znaci, balvan ostaje balvan, ali necemo ga rezati ako bude zabijao.
Ako se sjetimo da je u sezonu usao kao nas 3 napadac, a uspio je u polusezoni zabiti 20 golova (u svim takmicenjima) onda nemas pravo dizati uzbunu nakon par promasenih sansi.
Dobro, imao je srece sto se Olic povredio, pa i Klose, inace ga Gaal ne bi pustao u igru i on bi sad vec bio ex-Bayern igrac (?). Pregovori sa Liverpoolom su bili blizu realizacije, ali eto Mario se raduje sto se ovako odigralo i sto ce/je uspjeti dokazati svoju klasu u Bayernu.
I najvece pristalice i ljubitelji Gomeza se moraju sloziti da doticni nema nikakve tehnike, ali nije prvi niti zadnji napadac koji je na takav nacin napravio karijeru. Mario se za sad ima za cim okrenuti, statistika govori za njega. Ali neki od nas (gdje i sebe ubrajam) se ne mogu naviknuti da imamo ovakog golgetera. Mi bi malo Elbera, pa Roya, pa ni Pizza nije los.
Uprkos svemu, naravno da cu se radovati svakim njegovim pogotkom, zelim mu svu srecu, ali omiljeni igrac mi nikad nece postati.
Meni je Ribery najdrazi, pa ga nikad nisam hvalio kada za to nije bilo prilike, isto tako volim da kritikujem kad god se ukaze prilika za tako nesto.
Uz van Gaala su mnogi igraci (da nabrojim neke, Lahm, Muller, Basti...) navijaci ga vole...mnoge stvari pokusava na svojevrstan nacin da rijesi. Meni isto neke stvari nisu jasne, to oko izmjena, gdje se digla velika prasina...pa isto tako je u prosloj sezoni znao pravo potrefiti.
Za vas Gomezoljupce bi bila veca tragedija da je izbacio Maria, a ubacio Klosea. Pa opet nadjete za sve kriviti Gaala koji je pokusao zatvoriti utakmicu, gdje bi i uspio da Basti nije imao blackout.
Oko penaldzija je postalo smijesno, Lahm je bio zu präzise
Vom Jäger zum Gejagten
- amel10071988
- Kontakt:
[/quote]
dobra ti ova 
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.